Hirdetés
- MKV szerkesztés (mkvmerge gui, stb)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Pánik a memóriapiacon
- Projektor topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
morzsol
aktív tag
Nekem eléggé ON - de a KÖZ ítélje meg!
Asszem ez a jupak ''ajánlásokat'' tesz, amit az egyes országok(?) elfogadva törvényileg(?) (rendeletileg?) a saját területükön kötelezővé tehetnek - mármint a használatát (az ajánlásoknak). Tudtommal már nem I.a., VIII.b., stb. a csoportok jelölése sem, hanem a kis jupak jóvoltábol vmi olyan jelölés, amit az én gyomrom eddig még nem bírt bevenni. (Sima arab számok 1-18-ig?!) -
morzsol
aktív tag

(
Én azért értettem, hogy miről van szó. (!)
A Lantán utáni (14) elemek (ahol a 4f alhéj épül). Belegondolva, a lantanidák kifejezés sokkal természetesebben képezhető, mint a kissé eröltetett lantanoidák (a lantán nevéből). Az agyam már tudja, de a fülemet még kissé sércse. Mit tegyek?!
Rossz helyen és rossz időben születtem. - Ezt eddig is tudtam, de már azt is, hogy: rossz könyvekből tanultam! (?)
) -
morzsol
aktív tag
Volt egy halvány balsejtelmem, amikor írtam, hogy talán nem kellene villogni annyira ezekkel a lantanoidákkal... Az elmúlt 2 nap alatt 2 alkalommal sikerült ''aktinidákkal'' összefutnom, amúgy teljesen spontán és véletlenül könyvekben... Ilyen az élet. Az eddigi ''18'' évem (
) alatt 1x sem, most meg rögtön. 
De! Ez mit sem változtat azon, hogy ''bármikre is legyenek képesek'' a lantanoidák, (már ezzel is szívesen vitatkoznék,) 2 pontszerű hullámforrással nem lehet kioltani egy felületi hullámforrás által keltett térbeli hullámokat. Valójában a 2 forrás még tovább bonyolítja a képet, - persze egyel sem érhetnénk célt.
Ez még csak nem is fizika, max. geometria. (Beszéltem, Uff.)
A manus, a cégtől pedig nem fogja idetolni a képét. (Ne legyen igazam!
) Ő tudja legjobban, hogy van a PH!-n annyi szellemi potenciál, hogy darabokra tépnénk. Nem is nekünk próbálják elsózni csodabogyóikat. A titkárnői réteg lehet a potenciális vásárlóerő.
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Mazda topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- MKV szerkesztés (mkvmerge gui, stb)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- E-roller topik
- Parfüm topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- OnePlus Nord 2T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB ZALMAN i3 NEO be quiet! 700W
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Eladó 1db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

) alatt 1x sem, most meg rögtön.