Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• azzio

aktív tag

válasz morzsol #24 üzenetére

...lehet, hogy sérti, de én lantanoidákon és lantanidákon kívül tankönyvben láttam következetesen ugyanazokban a könyvekben többször is lantinidákat és lantinoidákat is. Amikor még vegyészmérnöknek tanultam (senki ne ijedjen meg, elpártoltam a pályától, bár a kémia szép dolog, csak volt más, ami jobban érdekelt).
    Különben akár még értelmes dolog is lehet ez a bioshield, bár kötve hiszem, hogy az előállítási költsége magasabb lenne 300 Ft-nál. Pár éve divat volt a mobiltelefonokra ragasztható ''katicabogár'', ami valami hasonló elv alapján kímélte meg a földi halandót a káros sugárzás egy részétől.
    Szóval én a magam szkeptikus módján hajladó vagyok adni a dolognak 1% esélyt arra, hogy kiderüjön róla, hogy legalább 1%-a igaz annak, amit elmondanak róla.
    Mondjuk TV-shopban jól mutatna: ha most megrendeli tőlünk a BioShield 2000-t csak 79999 Ft-ért, öné lehet ez a gyönyörű 15''-os NoName® CRT képernyő, és ez a színes ceruzakészlet! Hívja most a 06-90-567-123-as, emeltdíjas telefonszámot, hogy biztonságosan ülhessen a világ legveszélyesebb sugárforrása elé!
    Nem, marketinget nem tanultam...

Új hozzászólás Aktív témák