- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Plazma TV topic
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Totális káosz a gyártók 12V-2x6 tápkonnektorhoz való hozzáállása
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- A Logitech egere összement a mosásban, és ez lett belőle
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen alaplapot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
azzio
aktív tag
...lehet, hogy sérti, de én lantanoidákon és lantanidákon kívül tankönyvben láttam következetesen ugyanazokban a könyvekben többször is lantinidákat és lantinoidákat is. Amikor még vegyészmérnöknek tanultam (senki ne ijedjen meg, elpártoltam a pályától, bár a kémia szép dolog, csak volt más, ami jobban érdekelt).
Különben akár még értelmes dolog is lehet ez a bioshield, bár kötve hiszem, hogy az előállítási költsége magasabb lenne 300 Ft-nál. Pár éve divat volt a mobiltelefonokra ragasztható ''katicabogár'', ami valami hasonló elv alapján kímélte meg a földi halandót a káros sugárzás egy részétől.
Szóval én a magam szkeptikus módján hajladó vagyok adni a dolognak 1% esélyt arra, hogy kiderüjön róla, hogy legalább 1%-a igaz annak, amit elmondanak róla.
Mondjuk TV-shopban jól mutatna: ha most megrendeli tőlünk a BioShield 2000-t csak 79999 Ft-ért, öné lehet ez a gyönyörű 15''-os NoName® CRT képernyő, és ez a színes ceruzakészlet! Hívja most a 06-90-567-123-as, emeltdíjas telefonszámot, hogy biztonságosan ülhessen a világ legveszélyesebb sugárforrása elé!
Nem, marketinget nem tanultam...
Új hozzászólás Aktív témák
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen routert?
- Futás, futópályák
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 - i7 10850H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest