Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Hobby elektronika
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- Mini PC
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Superman
nagyúr
Volna egy kis problémám emberek, remélem tud valaki ez ügyben segíteni és előre elnézést, ha nem olvastam végig az összes hozzászólást. Igyekszem konkrét lenni.
Tények: tönkrement az előző alaplapom és AGP-s volt (Geforce 7800-as videokártya miatt), ezért, hogy ne cseréljek teljesen rendszert vettem egy új alaplapot. nem nagyon válogathattam, az idő is szorított, vettem egy MSI 865PE Neo3-V alaplapot. Valszeg a kettes széria jobb lett volna, de ez van/volt. Vettem hozzá egy 3GHZ-es P4-es Prescottot.
Gép egyéb jellemzői: 500 Wattos táp, 2GB Kingmax Ram.
A probléma: A bios Phoenix - Awardbios és a gépkönyvvel ellentétben semmiféle tuninglehetőség nincs benne. A gépkönyvet csak azután néztem meg, miután beállítottam a biosban néhány értéket.
A tuninglehetőségeknek a Frequency/Voltage Control alatti menüpontban kéne lennie, de nincsenek.
Ott kéne lennie a CPU Clock Ratio-nak (ez lockolva van, még megértem, hogy nincs ott), illetve a CPU Clock-nak, ami szintén nincs. Pusztán két opció van ott, a Spread Spectrum és az Auto detect PCI Clk.
Biost frissítettem, szétnéztem az MSI weboldalán, de nem lettem okosabb. Valami ötlet, hogy miért lehet ez? Előre is kösz.
Új hozzászólás Aktív témák
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Háztartási gépek
- Házimozi belépő szinten
- Motoros topic
- Hobby elektronika
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- További aktív témák...
- 194 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i9-14900HX, RTX 5070 (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4561, 100% AKKSI
- Lenovo L14 Ryzen 5 4500U Refurbished - Garancia!
- Lenovo T14s Gen 1 Ryzen 7 pro 4750U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, garancia
- Lenovo L13 G4 Core i5-1335U 10 mag 12 szál 16Gb Ram 256Gb NVMe Touch Boltból Számlával Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest