Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
MySzepi
csendes tag
Szaisztok! Eszméletlen nagy gondban vagyok és beválalós vagyok, segitsetek! Kaptam egy alaplapot, MSI MS-7010-es nem tudok róla sokmindent, nem valami népszerű alaplap, csak a németeknél, bár ott jól működik, nekem egyáltalán nem. Az első problémám az volt vele, hogy szépen összeraktam a ketyerét, rögtön lefagyott mihelyst észrevette hogy 512M ram van benne, kivettem 256al ment, szépen egészen az XP telepitőig. A telepítő kiírt valami BIOS-ban kapcsolható Memória gyorsitó tárat, és árnyékolás problémát. Szépen benéztem a frankó award biosomba, de szó szerint ez a bios ki van herélve, semmi ilyen lehetőség nincs benne. Megpróbáltam egy linuxot felrakni rá, azzal szépen felment és úgy használtam egy darabig. Kerestem új BIOS-t utána, találtam megfrissitettem, annyit értem el vele, hogy most már megy az 512M ramom, és lett egy memória gyorsitó táram amit lehet kapcsolgatni. Kikapcsoltam, raknám fel az XP-t és megint az árnyékolásra utal a telepitő, az megint nincs benne. Sikeresen felkúszot egy Windows Me rá, de nem a legjobb fagyogat állandóan. Szeretném megspécizni a Biosomat, és minden elérhatő kapcsolót funkciót bele rakatni, ebben tudtok segiteni? Előre szólok, a biosom be van hegesztve és a hot swapot nem tom emaitt megcsinálni. Régebben csináltam egy mercury lappal és az frankón ment! Légyszives segitsetek fontos nagyon!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Óra topik
- Itt a ChatGPT végső megoldása
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen asztali médialejátszót?
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Bomba ár! Lenovo X13 G2i - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA Touch I W11 I Cam I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Huawei Watch 5 Titanium 46mm
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest