Hirdetés
- Váratlanul megerősítette a mobil GeForce RTX 5070-et az NVIDIA
- A képkockasebességet is tudja mérni az új AIDA64
- Ha tetszik a jó öreg Xbox Green Edition konzol, ez a numerikus pad is fog
- Így viseli a Samsung az okosszemüveget
- ASUS blog: a memóriahiány nem jelenti azt, hogy ne javíthatnánk a PC-s élményen
Új hozzászólás Aktív témák
-
MySzepi
csendes tag
Szaisztok! Eszméletlen nagy gondban vagyok és beválalós vagyok, segitsetek! Kaptam egy alaplapot, MSI MS-7010-es nem tudok róla sokmindent, nem valami népszerű alaplap, csak a németeknél, bár ott jól működik, nekem egyáltalán nem. Az első problémám az volt vele, hogy szépen összeraktam a ketyerét, rögtön lefagyott mihelyst észrevette hogy 512M ram van benne, kivettem 256al ment, szépen egészen az XP telepitőig. A telepítő kiírt valami BIOS-ban kapcsolható Memória gyorsitó tárat, és árnyékolás problémát. Szépen benéztem a frankó award biosomba, de szó szerint ez a bios ki van herélve, semmi ilyen lehetőség nincs benne. Megpróbáltam egy linuxot felrakni rá, azzal szépen felment és úgy használtam egy darabig. Kerestem új BIOS-t utána, találtam megfrissitettem, annyit értem el vele, hogy most már megy az 512M ramom, és lett egy memória gyorsitó táram amit lehet kapcsolgatni. Kikapcsoltam, raknám fel az XP-t és megint az árnyékolásra utal a telepitő, az megint nincs benne. Sikeresen felkúszot egy Windows Me rá, de nem a legjobb fagyogat állandóan. Szeretném megspécizni a Biosomat, és minden elérhatő kapcsolót funkciót bele rakatni, ebben tudtok segiteni? Előre szólok, a biosom be van hegesztve és a hot swapot nem tom emaitt megcsinálni. Régebben csináltam egy mercury lappal és az frankón ment! Légyszives segitsetek fontos nagyon!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kingston FURY Beast RGB 2x8GB DDR4 3200MHz CL16 Eladó!
- Kingston FURY Beast RGB 2x8GB DDR4 3200MHz CL16 - Gari 2033.10.21.- ig - Eladó!
- Kingston FURY Beast RGB 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz (Beszámítás)
- G.SKILL 64GB (2x32GB) DDR4 3600MHz CL18 Trident Z RGB Neo - 99 hó garancia - Bontatlan
- Hibátlan - CORSAIR Vengeance LPX 16GB (2x8GB) 3200MHz DDR4 CL16 memória kit
- HP ZBook Fury 17 G8 i7-11800H 32 GB RAM 1TB SSD NVIDIA RTX A3000 Garancia
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R5 9600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070XT 16GB Lian Li LANCOOL II Mesh C RGB 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest