- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Home server / házi szerver építése
- Milyen videókártyát?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ASUS blog: Aludj nyugodtan!
- Otthoni időjárás-állomás
Aktív témák
-
Thrawn
félisten
Köszönjük a linkeket, ezt zártam.
-
MaelStorm
csendes tag
Sziasztok, kollégák !
Nagy segítséget szeretnék kérni és reményem szerint tőletek kapok is !

A gond : lenne egy Asus P4SE / U2 -es alaplap, aminek a BIOS-a firmwarefrissités közben elszállt.. ( sajnos buta mód újraindítottam..). Az eset nem mai, kb. fél éve történt, azóta nemis használtam nagyon (nemis tudtam), helyette egy előző alaplapot használtam, ami elég régi, egy Abit KT7A Raid-ot, amely kiszolgál rendesen, viszont most picivel több időm van foglalkozni az Asus-os lapkával is. Nézegettem mind a gyártó oldalait, mind egyéb forrásokat, talán ha nagyot nem tévedek egy Phoenixes BIOSról lenne szó, amihez az 1008as .ROM illik a legjobban.. A gubanc itt kezdődik, ugyanis sose volt dolgom alaplapi BIOS recoveryvel, szóval örök hála lenne, ha valaki egy NAGYON EGYSZERŰ gyorstalpalót tartana, mit tehetek..
Tünetek : bekapcsolás után fekete képernyő (ezt több helyen is olvastam, mint tünet), viszont szerencsémre(?) felpörgeti a két optikai meghajtót.. Floppyt nem.
Kicsit körülményes a dolog, ugyanis a gépet (mivel egy ház van) folyton szét és össze kell szerelni (kábeldzsungel..), tehát örülnék, ha sokat már nem kéne

Bármi infót nem adtam meg, ami esetleg kellhet, szóljatok !

Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elemlámpa, zseblámpa
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Befutott a Death Stranding 2 PC-s változatának az utolsó előzetese
- Óra topik
- PlayStation 5
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170-A Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asrock Fatality Z170 Gaming K4 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Kingston Fury Beast RGB 6000Mhz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB Kingston Fury Beast RGB 6000Mhz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Corsair Vengeance 8gb 2400
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 16GB 512GB 1 év garancia
- iPhone 17 Pro 256 GB Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- Apple iPhone XR 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 128 GB Ultramarine 96% Akkumulátor 2026.07.10-ig Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Honor 400 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest