- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Hobby elektronika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- HDMI topic
- OLED monitor topik
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wyll
őstag
Aztarohadt!
Létezik a Dell laptopokon is BIOS recovery, és ez a videó segített benne!
Sosem gondoltam, hogy a millió hasonló, móricka-szintű amatőr videó közül valaha egy tényleg megmenti a seggem, de ez most megtörtént! Tényleg azt kell csak csinálni, amiket mutat, és el fog indulni egy BIOS-os felület, benne egy flash menüponttal, ahol szépen végigmegy a bios update.
Az más kérdés, hogy miután ez szépen lezajlott, és újra betöltött a Windows, akkor szegény Windows ott folytatódott, ahol az előző hsz-emben abbamaradt, vagyis a windows-os bios-flasher-program futása folytatódott a folyamat kellős közepétől, ráadásul eközben a billentyűzet és touchpad is le vannak tiltva. (Azért onnan folytatódott, mert valószínűleg flashelés közben valamiért "elaludt" a Windows, és ugye ha alvásból visszakapcsoljuk, akkor ugyanonnan megy tovább, ahol elaludt.)
Mondanom sem kell, hogy ekkor megintcsak elsötétült a képernyő, ugyanúgy ahogy ez elsőre is megtörtént, és megint beállt a klinikai halál!!Na de most már legalább megvolt a módszer! Megint alkalmaztam az előbbi sikeres (videós) metódust, DE! amikor ezután újraindult a gép, és töltött volna be a Windows, egyszerűen kikapcsoltam a gépet a power gomb hosszan nyomásával, még mielőtt betölthetett volna a "legutóbbi", flashelős futási állapot.. Tehát valahogy szándékosan "el kell veszíteni" az elalvás előtti (flash-folyamatot tartalmazó) emlékeket. Ezután így újra elindítva a gépet már rendben volt a Windows is!
Máshol is dokumentálva van már vajon ez a /writehdrfile /writeromfile és End billentyű nyomogatós pendrive-ról flashelős módszer? Vagy csak nekem volt újdonság?
Mindenesetre tényleg működik!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Hardcore café
- Parkside szerszám kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gurulunk, WAZE?!
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest