Új hozzászólás Aktív témák
-
Dani_kp
addikt
válasz
boly1999 #2409 üzenetére
A VGA hibátlanul működik már 2. napja a saját gépembe. A tulajdonos gépébe, pedig már első perctől fogva nem megfelelően működött...
#2410 Thrawn: közben utána néztem a dolgoknak és láttam, hogy kell. De most az a problémám, hogy amit letölt az .CAB kiterjesztésű, a videót amit láttam, illetve ahol írták ott meg .ROM kiterjesztésű a bios fájl. Ilyenkor mi a teendő? Rákerestem, de csak angol nyelvű fórumokat találtam és sajnos nincs azon a szinten a tudásom, hogy értsem mi van odaírva.
Elvileg vasárnap megyek hozzá, egy megbízható chieftec 550W-os táppal és egy régi de szintén jól működő HD4850-es társaságában. Mivel a bios-on kívül még egy másik probléma is felütötte a fejét. Még pedig a hátlap felőli végén a kártya nem illeszkedik bele pontosan a pci-e sínbe. A gépház rögzítésnél megakad és nem lehet beljebb nyomni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Parkside szerszám kibeszélő
- Samsung LCD és LED TV-k
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hardcore café
- Tom Clancy's: The Division
- Videós, mozgóképes topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3359
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest