Új hozzászólás Aktív témák
-
sbazsi
veterán
Bővebben: link
vagy ez, de ez sem biosba turkál, hanem alszik -
sbazsi
veterán
Bővebben: link
hibernate/sleep módrol beszél. -
luciferc
őstag
up
-
luciferc
őstag
nem. a gép videoként való használatához kellene. A VirtualdubVCR tudja állítani a bekapcsolás idejét, de a napját nem. Vagyis a dolog megoldható, van is rá példa, csak nem működik tökéletesen (vagy én nem tyudom rávenni)
Ha nem lesz rá progi, akkor nekiesek a VirtualdubVCR forrásának, és kiszedem belőle a módszert, aztán írok egy saját progit. De inkább egyelőre lusta vagyok... -
luciferc
őstag
na még egy up mára. ennyire lehetetlent kérdeztem???
-
luciferc
őstag
up
-
luciferc
őstag
A kérdést már feltettem az Azonnali kérdésekben, de nem jött válasz, ott meg elsikkad a dolog, úgyhogy hajrá!
Olyan progi kellene nekem, amivel xp alól be tudom állítani az (award) biosomnak az automatikus időzített bekapcsolás időpontját. Ennek elvileg nincs akadálya, vannak win alatt is működő bios password eltávolítók, amik szintén a cmos-t írják. tud valaki ilyen progit?
Valahogy nem sikerült ilyet találnom (illetve egyet igen, de az nem működik nálam) a guglin, pedig általában jó vagyok ilyen keresésekben
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen program, ami...?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Robotporszívók
- Háztartási gépek
- Jogász topic
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest