- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen lézer nyomtatót vegyek?
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
Aktív témák
-
simonzé
addikt
-
macilaci78
nagyúr
Jaja. Nekem normál klaviatúra csiált ilyet, miután slaggal kimostam és nem vártam meg a teljes száradást. Miután kiszáradt, semmi gondom nem volt vele, azóta is megy. Meleg, száraz hely, pl erkélyre egy esernyő alá, hogy ne olvadjon meg. 1-2 nap és rendbe jön. Nem hiszem ugyanis, hogy más is kapott volna vizet, mert régen zárlatos lenne. Ne nagyon döntögesd, tartsd vízszintesen, nehogy átcsurogjon a víz oda, ahol még nagyobb kárt tud tenni!
-
Rover623
félisten
Szerintem mégiscsak belefolyt a vizecske. Alulról sokkal kisebb a valószínűsége hogy olyan helyre kerüljön ahol a billentyűzetre hatással lehetne...
Várd meg amíg teljesen kiszárad...ha 1-2 nap múlva sem javul meg, irány a szervíz.
Ha szerencséd van akkor csak klaviatúra csere, 15-25.000 között.
Ha nincs mákod, alaplapcsere...50-100.000 között...esetleg alaplap+klav. együttes cseréje = gazdasági totálkár... -
Ferenc.
tag
Szép estét! Ma délelőtt laptopozok, és egy fél pohár víz véletlen kiborult, de a billentyűzetre rá se folyt csak a gép alá, egyből elkezdtem zswebkendővel felszívni, eltávolítani, s másik helyre vinni a laptopot, miután kész vagyok, és használnám a gépet tovább a billentyűzet teljesen behülyült. Pl egy betűre beír 5-10 hülye másik betűkaraktert, a num lock-ra és csomó másra vagy nem reagál vagy egészen mást csinál rá, és sorolhatnám, egyszerűen teljesen káosz és kiiktatni nemtudom a billentyűt ha külsőt dugok rá akkor az jó de ugye ez a beépített bezavarja a külsőt is, a hangfalon hallom mintha nyomagtnám a billentyűt,szóval saját maga ''dolgozik'' egyszer előjön a Beragadó billentyű ablak, vagy mappa nyitódik meg stb magától. Gyakorlatilag használhatatlan a laptopom, mert semmit nemtudok csinálni, minden hülyeséget csinál. Mit lehet tenni?? Már 12órája volt ez víz kiborulás és mondom maga a billentyűre rá se ment közvetlenül. Egyszerűen nemtudok semmit csinálni, nagyon elkeseredett vagyok! Mit csináljak?
Aktív témák
Hirdetés
- Macbook Pro 13" M2 - 2023 gyártás, 16GB RAM, touchbar - garancia ( 78)
- Új - Macbook Pro 13" M1 - 2020, 16GB RAM, 1 TERA, touchbar - Apple garancia ( 106)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 512GB, touchbar - garancia (63)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 16/512GB, touchbar - garancia (52)
- Macbook Pro 16" M4 Pro 14/20 mag - 2025 gyártás, 24 GB, 1 TERA, 100% - Apple garancia, magyar (45)
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z590 GAMING FORCE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN750 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Xiaomi G34WQi 34 UWQHD 180Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest