Új hozzászólás Aktív témák
-
Fikasz
tag
válasz
csattila01 #722 üzenetére
Köszi az infót a billel kapcsolatban. Most, hogy mondod, nekem is zúg, de csak akkor hallani, ha az említett pontot a fülemhez emelem. Valószínű a gép búgása, illetve a körülöttem lévő zajok elnyomják ezt a magas frekvenciát. Ha nem mondod nem veszem észre. Nyilván ez a zúgás lehet halkabb, hangosabb, az enyém nem éri el azt a szintet, hogy zavarna, ezért én az enyémet biztos nem gariztatnám.
-
Fikasz
tag
válasz
csattila01 #720 üzenetére
Nekem nem zúg, hallanám. Szerintem evvel a hibával simán gariztatható. A le gomb neked magától javult meg, vagy bütyköltél rajta valamit?
-
Fikasz
tag
Sziasztok! Mecha Cooler Master CK550 billentyűm van. Nincs még fél éves, de a 8-as gomb nem a numerikus, hanem amin a zárójel van, időnként kihagy, illetve csak minden második leütésnél veszi a jelet. Lehet ezt valahogyan orvosolni házilag? Megmondom őszintén eléggé meg vagyok lepődve, ugyanis mindenki megvan halva ezért a billentyűért, én most nagyot csalódtam benne, főleg azért mert legyen az bármilyen billentyűzet, még egyet sem sikerült kinyírnom az elmúlt 20 év alatt, ennek meg már problémája van. Ha tudtok segíteni azt megköszönném.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest