Új hozzászólás Aktív témák
-
Ratrak
tag
Forrasztani nem fogok tudni, de a tool nagyon sokat segített, remekül logolja a chatteringet, és látszik is szépen a probléma - amit elég nagy hatékonysággal megold. Természetesen mivel hardveresen nem az igazi a bill., előbb-utóbb rosszabbodni fog a dolog, de jelen formájában ez most így egy lifesaver nekem, köszönöm!!
Még annyit kérdeznék, hogy hogyan érdemes tisztítani a billentyűzetet: simán csak leveszem a billentyű(k) kupakját és kiporszívózom (esetleg olvastam olyat ugye a linkelt cikkben is, hogy benyomott állapotban sűrítettlevegőzni is lehet/érdemes), van esetleg más jobb/kerülendő módszer amit érdemes tudni/követni/elkerülni?
-
Ratrak
tag
Sziasztok!
Van egy Tesoro Lobera Spectrum típusú billentyűzetem, és egyre többször fordul elő, hogy amikor egy karaktert leütök, akkor egyszerre többet (2-t, néha akár 3-4-et is) megjelenít az adott karakterből. Eleinte ritkábban és főleg csak egy-két betűnél (L és D) csinálta, de mostanság egyre gyakoribb a dolog. Így a munka egyre nehezebbé válik vele, mert sokszor pll. a jelszót nem tuddom renddesen beírni, mert randdom többet érzékel néhány betűből... (direkt hagytam ezt a szöveget úgy, ahogy beírtam, lehet látni a hibát rajta jól).Próbáltam Windows registryben állítgatni a ddolgokat, némileg jobb lett tőle, dde meg nem szűnt a probléma. Van esetleg ötletetek, hogy mit lehetne tenni a billenytűzet falhoz vágásán és rituális elégetésén kívül?
Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Légies akkut kap az iPhone 17 Air
- Formula-1 humoros
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- iPhone topik
- Politika
- Autós topik
- Lexus, Toyota topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Latitude 5400 27% 14" FHD IPS érintő i5-8350U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Eladó Logitech G502 X Plus White
- Latitude 5400 27% 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- Remek áron eladó új Microsoft Surface Laptop 4 garanciával! i7-1185G7 /32 GB /1TB SSD/TOUCH/15."/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest