Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Ratrak

tag

válasz dqdb #688 üzenetére

Forrasztani nem fogok tudni, de a tool nagyon sokat segített, remekül logolja a chatteringet, és látszik is szépen a probléma - amit elég nagy hatékonysággal megold. Természetesen mivel hardveresen nem az igazi a bill., előbb-utóbb rosszabbodni fog a dolog, de jelen formájában ez most így egy lifesaver nekem, köszönöm!! :R

Még annyit kérdeznék, hogy hogyan érdemes tisztítani a billentyűzetet: simán csak leveszem a billentyű(k) kupakját és kiporszívózom (esetleg olvastam olyat ugye a linkelt cikkben is, hogy benyomott állapotban sűrítettlevegőzni is lehet/érdemes), van esetleg más jobb/kerülendő módszer amit érdemes tudni/követni/elkerülni?

• Ratrak

tag

Sziasztok!
    Van egy Tesoro Lobera Spectrum típusú billentyűzetem, és egyre többször fordul elő, hogy amikor egy karaktert leütök, akkor egyszerre többet (2-t, néha akár 3-4-et is) megjelenít az adott karakterből. Eleinte ritkábban és főleg csak egy-két betűnél (L és D) csinálta, de mostanság egyre gyakoribb a dolog. Így a munka egyre nehezebbé válik vele, mert sokszor pll. a jelszót nem tuddom renddesen beírni, mert randdom többet érzékel néhány betűből... (direkt hagytam ezt a szöveget úgy, ahogy beírtam, lehet látni a hibát rajta jól).

Próbáltam Windows registryben állítgatni a ddolgokat, némileg jobb lett tőle, dde meg nem szűnt a probléma. Van esetleg ötletetek, hogy mit lehetne tenni a billenytűzet falhoz vágásán és rituális elégetésén kívül? ;)
    Köszi előre is!

Új hozzászólás Aktív témák