-
PROHARDVER!
Ajánlott weboldalak:
Új hozzászólás Aktív témák
-
hyggelig
senior tag
oh!! Szivecskés szemű ilyen izé miért nincs?
Köszi
Ha már idén a csúnyaság miatt nem sikerült eljutnom a Ghibli Múzeumba, ezzel kicsit vigasztalom magam.
és ha már Japán:
Nagyon fájdalmas volt látni mind Tókióban mind Oszakában, hogy kiemelt polcon volt a Persona 5 Scramble és nem vehettem meg, mert japánul van még mindig a játék[ Szerkesztve ]
-
hyggelig
senior tag
Jó tanács, hogy már a bejáratnál nem lehet jegyet venni, csakis online, vagy Japánban a Lawson boltokban kitett automatáknál.
A másodikban nem vagyok biztos, de az első tuti, én is úgy vettem, aztán bezártak minden múzeumot, így két hétig csak ettünk, városnéztünk, vásároltunk és játékgépeztünk
Visszemennék... Szuper volt nagyon!
Már csak ezért is megérné megtanulni Japánul.[ Szerkesztve ]
-
hyggelig
senior tag
Dilemmában vagyok. Nem is olyan rég elkezdtem a Yakuza like a dragont. Baromi tetszik, de tényleg. Aztán egy boss fightnál elakadtam, kicsit feljavítottam magam, de nem merem folytatni, mert mi van, ha most sem sikerül? Igen, tudom....
A jövő héten jön a Persona 5 új része, amit nem akarok várólistára tenni...
Mennyire first world problem -
hyggelig
senior tag
Jee!!!
Nálam Switch-en. Dolgoznom kéne, de home office-ban könnyen elcsábul az ember
Komolyan nagyobb volt nálam a hype mint a Cyberpunknál. Kb tavaly ilyenkor jelent meg Japánban és rossz volt látni, hogy mindenhol ez a sláger én meg nem vehettem meg
De tudtam, hogy az idő nekem dolgozik és tényleg -
hyggelig
senior tag
válasz Adam_Shepard #6307 üzenetére
A Royal nekem kimaradt. Egyszerűen képtelen lettem volna újra végigjátszani az alapjátékot is.
A Nier:Automata pedig megérdemli a sikert! imádtam azt a játékot.
-
hyggelig
senior tag
válasz Adam_Shepard #6310 üzenetére
Főleg úgy, hogy én először majdnem 40 órát beletettem, de fontos vizsgák miatt félretettem. Aztán amikor folytatni akartam, nem volt igazi a lendület, így előröl kezdtem az egészet.
-
hyggelig
senior tag
Tegnap végre befejeztem a Yakuza like a dragont.
Ez volt ez első Yazuka játékom. A korábbiakkal nem játszottam (még )
Karácsonyra kaptam, de több okból nem volt időm vele mindig játszani.Nagyon, de tényleg nagyon tetszett. Rég nevettem ennyit egy videojátékon.
Annyira kedvet kaptam, hogy már el is kezdtem a Judgmentet. Nagyon remélem, hogy hasonlóan jó élményben lesz részem, mint a Yakuzával volt. -
hyggelig
senior tag
Lenne egy kérdésem a Yakuza játékkal kapcsolatban.
Mivel elég sok van belőlük és NAGYON rájuk pattantam, de nem akarok csak ezekkel játszani év végéig (eddig a Like a dragon, a Judgment volt meg és a 0 2/3-ánál járok), nem gond a történetek megértése, élmény szempontjából, ha nem az összessel játszok, hanem csak ilyen sorrendben és csak ezekkel?
0 -> Kiwami 2 -> 6?[ Szerkesztve ]
-
hyggelig
senior tag
válasz Adam_Shepard #6407 üzenetére
A fene
-
hyggelig
senior tag
Igen, erről én is hallottam. Ezért is írtam, hogy ha minden rendben megy.
#6411Kai_Rong
Akkor "sajnos" többet fogja a párom azt hallgatni, hogy "azé' besz*rnék, ha az utcán ez a félszemű jakuza jönne velem szembe "A Zero után szünetet tartok majd és játszok a Final Fantasy VII remake-kel.
Valamiért be kell kapcsolni a PS-t is, ha már szinte az összes Yakuza játék bekerült a Game Passba -
hyggelig
senior tag
Tudom, naiv kérdés, de hátha.
Ps+-szal játszottam végig a Final Fantasy VII remake-et, de szívesen folytatnám az Intergrade-del.
Csak úgy játszhatok vele, ha megveszem az egész játékot újra, ami ezt a kiegészítőt is tartalmazza? -
hyggelig
senior tag
2020 vége óta végigjátszottam az összes Yakuzát. Szinte alig játszottam mással.
Mikor jön a 8.? A Kaito DLC-vel szemezek, de 10e forintért kicsit soknak tartom.
Nagyon függő lettem -
hyggelig
senior tag
Én is így terveztem, hogy válogatok. Aztán beszippantott.
Annyira sokat játszottam vele, hogy még a párom is megtanult pár mondatot japánul, pedig ő csak fél füllel figyelte.
A minap meg is kérdezte, mi történt, hogy nem szól itthon a Baka Mitai#6541Kai_Rong
oh, nem Japánban fog játszódni? Akkor mégis hol? Koreában?[ Szerkesztve ]
-
hyggelig
senior tag
válasz Rigormortiis #6546 üzenetére
Már nézem
-
hyggelig
senior tag
válasz Rigormortiis #6553 üzenetére
Csakis a Baka Mitai
-
hyggelig
senior tag
Tegnap én is átvettem a Metaphort, de hulla fáradt voltam, így még csak a telepítésnél tartok, de már nagyon várom, hogy játszak vele.
Idáig csak a Personákkal játszottam (3-4-5), de egy Shin Megami Tensei-jel sem.
A Shin Megami Tensei V Vengeance-szel játszottatok már? Mennyire üti meg a Personák szintjét? -
hyggelig
senior tag
Az én beszámolóim általában elég rövidek Tetszett-e vagy sem. Nem vagyok finnyás, ha grafikáról van szó. Ha jól irányítható és jó a sztori, akkor nem érdekel, hogy hány fps, mennyire elmosódott a háttér vagy kidolgozott a főhős haja.
Ideiek (szinte csak japán játékokkal játszottam):
Persona 3 Reload: Tetszett, tök jó volt. Szerencsére vettem egy PS Portált, így nem szólt állandóan a nappaliban ugyanaz a zene, így nem kapott agyérgörcsöt a párom, mint amikor a Persona 5-val játszottam. (You'll never see it commmmmiiiiinnnnn') és tudott közben sorozatokat nézni, míg én játszottam.
Final Fantasy VII Rebirth: Jöhetne már a következő rész Persze a sok hülye minigame, ami párszor kötelező volt a sztori miatt, a sírba vitt.
Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased his name: egynek tök jó volt, Sosem elég a Yakuza játékokból
Like a Dragon: Infinite Wealth. Imádtam. Igen. A Yakuza játékokból sosem elég. Jöhetne már a Majima kalózos játék
Tales of Arise: elég nagy csalódás volt. A sztori még okés volt, de nagyon hamar monoton lett. Alig vártam, hogy vége legyen.
Megvettem még a Nier Automatát is Switch-re. Tök jó volt megint végigvinni.Akkor most bepótoltam jópár havi beszámolót
-
hyggelig
senior tag
válasz Rigormortiis #6782 üzenetére
meg sem vártam a válaszod. Már megrendeltem
-
hyggelig
senior tag
Szerintem ne vegyék el a kedved a minigame-ek a FFVII-től, mert igaz, hogy rengeteg van benne, de így is eltörpülnek időben az egész játékhoz képest. Ráadásul elég jól ki is vannak dolgozva, nem valami irányíthatatlan katyvasz az egész. Akár még meg is tetszhet pár. A sztori meg király.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5 Pro teszt
- Házimozi belépő szinten
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Mikrotik routerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Futás, futópályák
- Vezetékes FEJhallgatók
- ASUS notebook topic
- További aktív témák...
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- PlayStation 4 Pro CUH-7116B - 2db kontroller - 5db játék
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest