Új hozzászólás Aktív témák
-
kokov
tag
Az még illene a tömeggyilkos profilba, hogy BGA-zik, mert így elképzelem, hogy az ominózus pillanatban a visszatétel után nem gúd egy chip, amire 6 hetet várt, mint az első kúrásra és emiatt marha csalódott, majd amikor leszedi újra és látja, hogy most meg lejött az alaplapról az egyik pad úgy dönt, hogy na most van végleg elege az életből és ha már nem él, akkor a világ is minek szóval a legnagyobb gombot nyomja meg god help us all. Az egész sztori ott lesz bukó, hogy kiszúrtam, hogy a legzöldebb kertészetből van a szmájlija. Persze lehetne, hogy a műtrágya kell a bombájához és azért látogatja a lapot, csak közben egy ilyen helyen szerintem a társadalom hibájából tutira teljesen meg lett nyugodva, szóval amíg langyos a pipája addig én nem aggódnék túlzottan miatta. Jó gyerek lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
- LEGO klub
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- iPhone topik
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Házimozi haladó szinten
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Microsoft Excel topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- KAMATMENTES Részletfizetés Alienware DELL monitor
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged