Új hozzászólás Aktív témák
-
Szuper a postimg.org !! A pikáns részeket én retusáltam ki, a Prohardver-re való tekintettel.
A felpúposodott kis négyszögletes valami egy FET a magasabbik a szűrőkondija. Gyanítom, hogy a GPU tápellátásához lehet valami köze, ami azt feltételezi, hogy pár golyó a táp körön összeugorhatott, így a zárlatot nem bírta a FET és a kondi és kilehelték a lelküket. Faja a memória foglalat sarka
Hotair rulez!!!
Normális cuccok kapsz nálunk szerintem a neten messze a legjobb áron!
-
Formaster
addikt
A barnaságból ítélve én hőlégkeverős sütésnek tippelném úgy 200-220 fok körül
Szerintem ez bőven kuka már. Nem érdemes foglalkozni ilyesmivel. A gyűjtök normális cuccra meg olyan fél millától 10 milláig terjedő kiadás. Fél millából csak azt kapod meg, ami nagyon muszáj, azokból is a leggyengébbeket.
szerk: A sarokban a ragasztóra gondolsz? Ahhoz is kell némi rutin, hogy szépen le tudd venni. Visszatérve a sütésre, nem tudom mennyire vagy tisztában vele, hogy a kondik egy része ledöglik 100 fok környékén. Tehát, ha az egész lapod megpirították, akkor csak gyakorolni jó már.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Windows 11
- Milyen légkondit a lakásba?
- Apple MacBook
- Trollok komolyan
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged