- A Solidigm elhagyja a végfelhasználókat célzó SSD-k piacát
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Na ja, a bitcoinos történeten már én is magam alá zokogtam egy Niagarát. Anno, még a kezdetekkor volt egy-kettő, de az akkori effektíve értéktelenségük miatt elsikkadtak valamerre. Nyakonszeretgetett a boldogság, mikor a tetőzéskor ilyen 20k USD volt egy.
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
A házigazdák ismerik a tagot, és gyakorta szívják egymás vérét.
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
arabus
addikt
Franciák tesztelték nem is rossz cucc 8600 sima vele,ami amúgy elég ritka mert az alaplap határait is kitolta.
Általában ilyen sebesség már csak egy modullal működik.
Xeon Platinum 8480+,8592+,245K,Ryzen 7500F,Gigabyte B650M K,Xeon Phi,i9 7960X,i9 7920X,Xeon w2135,Gskill royal 4400,Gskill Trident Z,Pico 4,Red Devil 7900XTX,Asrock W790 WS,Fury Pro RDIMM 6000,Z590,Intel Cryo,Intel 11900F,Ryzen 5600,Radeon 7600,Radeon 6800...
-
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
GB VGA neva eva again. Nagyon nem vagyok ezzel egyedül. Előbb vennék valami értelmesebb Innót.
Így, hogy az EVGA ebben a generációban már nem opció, marad a Zotac. ROG lapba esetleg ROG. Meg Galax HoF, ugyibár. ) AMD-hez Sapphire, tovább fölösleges nézelődni.
Dizájner gépbe esetleg még valami vad Yeston kari is szóba jöhet. Ez pl. határozottan tetszik, valahogy Final Fantasy vibe-ja van."A palo építési filozófiát követtem, azt vettem, amit épp kapni lehetett."
Egen, valahogy sejtettem, hogy nem a gondos tervezés végső apoteózisaként esett rá a választás.
Ilyenkor jobb kivárni.
[ Szerkesztve ]
-
Dr. Akula
félisten
A palo építési filozófiát követtem, azt vettem, amit épp kapni lehetett. Jó, lehetett volna még ilyen Inno3D szintű kínai vackokat is, kb. semmivel nem olcsóbban. Akkor épp hiánygazdaság volt 4xxx-ből. Amúgy mi nem jó benne? Coil whine szempontjából az Asusnál is jobbnak írták.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
"és más egyebet se tud nyújtani."
Kihagysz egy fontos részletet. Számodra.
Aki IT relikviákat gyűjt vagy rare cuccos vasat épít, annak meg igen.
Egyébként úgy rémlik, hogy a limitedek chipjeit még szigorúbban válogatják, és valamivel jobban húzhatók, feszesebb időzítéseket lehet belőlük kihozni.
Viszont az építési filozófiádhoz méltatlan a Gigabyte VGA. Just think about it. ))
[ Szerkesztve ]
-
Dr. Akula
félisten
9900K van benne, meg valami hozzávaló Asus Extreme lap. Amiért én pénzt adok ki, az nyújt is cserébe valamit. Az alkatrész gyorsabb (volt anno), a ház szebb mint a konkurrencia. Egy First Edition matricától nem lesz több az fps-em, és más egyebet se tud nyújtani. Ez a ram ugyanolyan jó lenne ugyanezekkel a paraméterekkel, tucateditionként is, olcsóbban.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Ez különösen "viccesen"* hangzik olyantól, aki 300k-ért vesz
->számítógépházat<-. Amibe utána – egyebek mellett – RTX 4090-et pakol. Nyilván nem H310-es lap és egy Cerka mellé.
*:más jelző a helyénvaló ))
[ Szerkesztve ]
-
Dr. Akula
félisten
"és a First Edition kiadásokból csupán 500, egyesével számozott szett gördül le a gyártósorról"
Magyarul baromi drága lesz, tehát ennek létéről is volt olyan fontos tudnunk, mint a legújabb luxusjacht trendekről.
Új hozzászólás Aktív témák
- EA Sports WRC '23
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A Solidigm elhagyja a végfelhasználókat célzó SSD-k piacát
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kutya topik
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Gigabyte GA-Q77M-D2H rev:1.0 LGA 1155 alaplap
- AKCIÓ! MSI H81M-E33 Alaplap H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte 4.gen i7-es félkonfig! fejlesztés miatt, eladó! FoxPost ON! Alkuképes!
- HyperX Fury RGB 3600 MHz CL17 2x8 GB kit
- G.SKILL Trident Z DDR4-4400 CL19-19-19-39 1.40V 32GB (4x8GB)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest