Bemutatkoztak a Corsair új Dominator memóriái

A cserélhető felső dísszel megáldott újoncok 8 GHz-es sebességig gyorsulhatnak, és igencsak limitált hozzáférhetőségű variánsaik is akadnak.

A Corsair komoly kis DDR5 memóriákat villantott, amelyek a vállalat DHX (Dual-path Heat Exchange) hűtési technológiáját használják, és chipjeiket kézzel válogatják, majd csomagolás előtt gondos tesztelésen esnek át.


[+]

Az idei Computexen már megszellőztetettDominator Titanium névre keresztelt, 1,4 vagy 1,45 voltot kérő újdonságok egyedi tervezésű NYÁK-ja úgy van kialakítva, hogy a lapkák mindkét oldala hűtve legyen, és az alumíniumbordázat tetején egy 11 (egyenként címezhető) RGB LED-del feldobott dísz állomásozik, amit utólag megvásárolható darabokra (Fin Accessory Kit) cserélhetünk, de a vállalkozó kedvűek a saját dizájnunkat is felköltöztethetik a helyére 3D nyomtatás révén.


[+]

A RAM-ok AMD EXPO, illetve Intel XMP 3.0 profilokkal konfigurált verziókban egyaránt elérhetők, és effektív órajel tekintetében 6000-től 7200 MHz-ig nyújtózkodnak, azonban a későbbiekben a 8000 MHz-es kivitel ugyancsak felkerül az "étlapra". A készletek kapacitása jelen pillanatban 2 x 16, 2 x 24 vagy 2 x 32 GB lehet, de a jövőben akár 4 x 48 GB-os pakkot is vásárolhatunk, miközben az időzítések CL 30-tól CL 36-ig változnak. Míg az inteles modellek fekete vagy fehér, addig az AMD-s rendszerekbe szánt SKU-k szürke bordával rendelkeznek, és a First Edition kiadásokból csupán 500, egyesével számozott szett gördül le a gyártósorról.


[+]

A szoftveres hátországot a cég centralizált platformjaként működő iCUE jelenti, és a beállításokkal történő babrálás nem korlátozódik a világításra. Az élettartam-garanciás termékek vételára nettó 175 dollárról indul.


[+]

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés