Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• doc

nagyúr

válasz slmSIG #258 üzenetére

igen, ezt mar sokszor beszeltuk, a PC nyilvan sokmindenre hasznalhato amire a konzol nem, de valamiert gorcsosen ezt hajtogatjatok, holott senki nem allitotta az ellenkezojet :DDD

"A gép indítás, patchek, updatek, bugok is már rég a múlté." - aha, meselj meg :DDD ket szamitogepem van itthon (marmint ami aktiv hasznalatban van), a MacBookkal soha semmi gond nincs, teszi a dolgat (es ugyan tobb tucat jatek van felrakva ra Steamen, nagyon ritkan jatszom rajta). A windowsos meg egy pokol... a sima alap beepitett windowsos cuccokhoz kepest tettem ra egy Chrome-ot es egy VirtualBoxot (utobbiban futo Linuxos VM-en dolgozom), de egy katasztrofa. Jonnek az update-ek, amik vagy fel sem tudnak menni (minden ujrainditasnal latom a "hopp, ezt elcsesztuk, de no para, majd visszacsinaljuk" feliratot), vagy ha igen akkor csak elcsesznek dolgokat. Hetek ota nem mukodik sem a start menus, sem a lenti 'task baron' vagy hogyhivjak levo search mezo, a sleep/hibernate hol mukodik hol nem, de a kettobol mindig csak az egyik, es meg rengeteg ilyen idegesito baromsag van, ennyire "a multe". Ja es az ugye megvan hogy kb az osszes update-kedden tomegesen kekhalaloznak/fekete halaloznak a windowsos gepek? :D nyilvan van aki ezt elintezi azzal hogy ot nem zavarja, vagy nekiall guglizni/youtube tutorialokat nezegetni aztan egy napot raszanva megoldja, en nem akarok ilyenekkel szivni. MUKODJON, ennyi...

"The Last of Us™ Part I a Steamen (steampowered.com)" - igen, ezt is megbeszeltuk lejjebb, 10 ev (!!) utan megjelent PC-re is egy botranyos minosegu porttal, hurra :) A Horizon legujabb resze csak 2 ev kesessel jott, ez mar egesz jonak mondhato.

"How to Download Gran Turismo For PC (racinggames.gg)" - pontosan errol beszelek (en is meg sokan masok is...). Neked teljesen rendben van tutorialokat nyomozni, szanaszet turkalni-hackelgetni mindent csak hogy vegre jatszhass egy jatekkal. En meg le akarok ulni a kanapera, megnyomni a gombot es jatszani. Teljesen masok az igenyeink es az ingerkuszobunk.

"Az Astro Bot, az egy techdemo 'szerintem'. -na bumm..." - SZERINTED az. Ugye meg soha nem jatszottal vele? En megvettem elsosorban a gyerekek miatt, de nagyon rakattantam, szenzacios jatek, imadom, bar egyelore ovatosan dicserem mert igy jonehany ora utan is csak kb a negyedenel jarok (illetve meg ott sem teljesen).

"olyan szinten nem érdekel, hogy utána se nézek." - naugye... amivel tudod a sajat igazadat bizonygatni azt lobalod, amivel nem az meg "utana sem nezek, nem erdekel"... :D

"ezzel az ár-értékkel el is vesztette a legutolsó, megmaradt előnyét is a PC-vel szemben." - tehat ha szerinted mondjuk 50ezerrel olcsobb lenne akkor hudeszuper, fasza konzol, igy meg sz@r? :DDD

• DudeHUN

senior tag

válasz slmSIG #258 üzenetére

Az új Astro PC portjában azért reménykedem. Fantasztikusan jó játék lett. Már-már Nintendo Mario magasságokban van.

Gamer for Life

Új hozzászólás Aktív témák