Hirdetés
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Az ASUS ROG Astral kártyák tájékoztatnak arról, ha épp megrogynának
- Olcsó "üvegkalitka" az Ocypus kínálatából
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
BaKeSZ87
őstag
11200
Nem érdekel valakit airsoft fegyver?
-
DLDKox
aktív tag
-
dipeti
senior tag
-
Devid_81
félisten
-
Devid_81
félisten
Legzsak...
-
Pacák
senior tag
-
fero02
nagyúr
Férfi pisztollyal, álarcban:
- Bankrablás!
- De Uram ez spermabank!
- Tudom! Hölgyem vegyen ki a hűtőből egy fiolát és igya meg!
- De...
- Semmi de! Ha nem issza meg lelövöm.
A nő megijed és megissza.
- Még egyet!
- Azt már nem!
- Akkor lövök!
A nő azt is megissza.
A férfi leveszi az álarcot, a nő elámul mert a férje az. Nevetve mondja a férj:
- Na látod, ugye hogy le tudod nyelni, ha akarod. -
fero02
nagyúr
Gyerek hazamegy az iskolából, és odaáll az apja elé:
- Apa, én meleg vagyok!
- Mi vagy Te?
- Meleg.
- Van jó állásod és átlagon felüli jövedelmed?
- Nincs...
- Luxusautó? Villa?
- Az sincs...
- Esetleg nyaralód a tengerparton?
- Az sincs...
- AKKOR FIAM,TE NEM MELEG VAGY,HANEM EGY KIS KÖCSÖG BUZI -
Snowy_owl
őstag
Sziasztok!
Keresek holnapi átvétellel 13000ft-ig kàrtyafüggetlen mobiltelefont. Ennyi a kritérium a telefonnal kapcsolatban, illetve annyi, hogy ne olyan legyen ami a kutya szájából való. Átvenni Békéscsabán tudom, főbb pontokon: Obi, állomás, center, korház, sportcsarnok, tesco, meki
Üdv: mraco
-
public73
senior tag
vegyetek ramot, most akciós!
-
Pacák
senior tag
-
Stylewars_kp
őstag
-
Morris
veterán
válasz
Zodicus #11176 üzenetére
Na, akkor tegyük tisztába:
Ha Digi kábel tévéd van akkor bemegy egy koax a lakásba. Ebben a koaxban a digi egy analóg illetve egy digitális jelet küld egyszerre.Az analóg adást bármilyen tévével nézni tudod (csak itt kevesebb a csatorna - lapos tévén nagyon gyér lesz a minőség).
Ahhoz, hogy Te a tévéden digitális jelet (tehét jobb minőséget és HD adókat) láss, a tévédben lennie kell egy DVB-C (cable) tunernek vagy ha ez nincs a tévében, akkor rendelkezned kell egy Set Top Box-szal (DVB-C).
Csak így tudod nézni a Digi által küldött digitális jelet és a HD adásokat is!Kis kiegészítés: A digi nem kódolja a digitális jelet. Tehát ha van a tévédben DVB-C tuner akkor tudod nézni a digitális jelet, anélkül, hogy boxot kelljen bérelned. Ellenben a T-home-mal vagy a UPC-vel.
A DVB-T tuner egy teljesen más dolog. Ennek semmi köze a digihez.
Ez a tuner a szabad hozzáférésű digitális földfelszíni sugárzású csatornákat tudja fogni. Azaz, ha Te kimész egy szántóföldre és van egy antennád meg egy lapos tévéd (amiben van DVB-T tuner), összekötöd, és máris van digitális jeled és élvezed azt a pár HD adót és digitális csatornát.
Ha csak DVB-T tuner van a tévédben és a Digi koax kábelét bedugod a tévébe, akkor csak a digi analóg adását tudod nézni, a digitálist nem. Ergo HD adást sem fogsz látni.
DE ha ilyen tunerrel rendelkező tévébe bedugsz egy sima antennát, akkor nézni tudod a szabadhozzáférésű digitális csatornákat Ebben az esetben azt hiszem, hogy csak 8 csatorna van amit nézni tudsz. Ha többet szeretnél akkor elő kell fizetni a Mindig tévére.Ez kimaradt:
A szabad hozzáférésű digitális műsorszórás vételéhez DVB-T mpeg4-es tuner kell.A digi által küldött digitális jel vételéhez DVB-C mpeg2-es tuner kell.
A én tévémben csak DVB-T mpeg2-es tuner van, így hiába kötöm össze egy antennával, nem tudom nézni a szabad hozzáférésű digitális csatornákat. És mivel DVB-C tuner sincs benne, így kénytelen vagyok boxot bérelni.
-
public73
senior tag
na menjek, húzzam az igát!
tiszta hó minden, hogy b@szódna szájba.....
10-kor jövök.... -
SipiBcs
őstag
válasz
Zodicus #11172 üzenetére
Lehet teljesen idióta dolgot mondok:
A tuner és a DVB C a földfelszíni digitálisan sugárzott adásokra vonatkozik. Hogy akinek nincs kábel a kecóban, azok is tudják nézni azt a jelenleg 7 vagy 8 ingyenesen, digitálisan sugárzott műsort.
K-Ábel a rengetegben... jelenleg te a Digi által a lépcsőházadba eljuttatott jelet kapod, ami egyszer felmegy analóg formában a tévédhez és digitálisan is. Ezért tudod így is - úgyis nézni a műsorokat DVB T-vel.
Ha bekötöd a készüléket, akkor semmi gondod nem lesz. Szerintem nyugodtan tudod majd rögzíteni a cuccokat.
-
Reggelt!
Digi TV-vel kapcsolatosan kérdezném: ha veszek egy DVD felvevőt DVB-T MPEG4es tunerrel, akkor tudok fogni digitális adásokat? Tudom, hogy elvileg DVB-C tuneres kéne, de az nincs és TV-mben is csak T-s tuner van, mégis vidáman nézem a HD adásokat is
-
Devid_81
félisten
Ezennel az oldalfrissites lassitas megtortnet!
-
fero02
nagyúr
Na, aki igazi ostoba barmot akar látni, az feltétlen nézze végig ezt a videót!
-
forintuser
őstag
De a csaj vádlija majdnem akkora, mint nagy majomnak...
-
forintuser
őstag
válasz
littlelion21 #11161 üzenetére
Mintha apa a kislányával mászkálna...
-
fero02
nagyúr
válasz
littlelion21 #11163 üzenetére
Akkor viszont:
- a csaj törpe és
- imádja a nagy brokit
- Shaq-nál kicsi a szerszám... -
fero02
nagyúr
válasz
littlelion21 #11161 üzenetére
Hogy fér be?
Nekem PS gyanús...
-
littlelion21
addikt
Mai kérdés: HOGY?
-
Devid_81
félisten
-
Devid_81
félisten
Nah kibukott vegre a PS4 hardvere, csak azt nem ertem miert csak ev vegere lesz elerheto, a VGA mar most elavult benne...remelem tudjak a Sonynal
Persze azt is tudom, hogy ez celhardver, es a jelenlegi Doboz360-PS3 ban mi van, es ahhoz kepest mit tud.
Ha valoban 100.000k lesz a kezdoara, akkor egy az egyben megoltek a PC Gamer szekciot egy jo idore, tenyleg csak a fanatikusok maradnak fenn es veszik majd sorba az ujabbnal ujabb VGA-kat, amik szamokban sokkal erosebbek az uj konzolnal, megis szaggatni fog rajtuk egy ideig minden uj game, ami a konzolon meg megy szepen. -
Devid_81
félisten
-
Devid_81
félisten
válasz
moha bácsi #11155 üzenetére
Cuki, mi?
-
Devid_81
félisten
válasz
moha bácsi #11153 üzenetére
Jah az tokre mas, ha a proci nem HT-s, azon sem a bios sem a win nem segit!
Ha otthon lennek mondanam hozzad el oszt belerakom azt a HT-t a pillanatpakaval ugyesen-okosan, de igy?Tanci-tanci...
-
benoce
tag
válasz
moha bácsi #11147 üzenetére
Egy hülye kérdés, emlékeim szerint a BIOS-ban engedélyezni kell hozzá, valami "advenced blabla" alatt.
Akkor fogja csak a HT funkciót kezelni, amúgy igen megy benne, volt anno ilyenem.
Én inkább azon lepődtem meg, hogy még valaki használ ilyet. -
Devid_81
félisten
Boldog nevnapot:
Eleonóra
Adolf
Bódog
Germán
Györe
György
Györk
Györke
Lenóra
Leona
Leonóra
Nóra
Patony
Péter
Pető
Zakariás
ZelmiraMa' megint Bo'dog boldogtalan ma unnepli...
-
Devid_81
félisten
válasz
moha bácsi #11147 üzenetére
Probaltal rajta biost frissiteni?
Tudom "nem sokat" szamit a HT altal adott magocska, de nem art ha ott van, ami szereti annak a sebessege jobb lesz tole.
Meg megkockaztatnam, hogy win is lehet a hibas...lehet reinstall es ott lesz, vagy keress raja a topikjaban vagy google, valahol az regeditben vagy az msconfigban is lehetett allitani a maximalis magok szamat...lehet ott van a cerka miatt 1 es csokispiskota! -
Devid_81
félisten
-
Devid_81
félisten
-
mezis
félisten
válasz
littlelion21 #11135 üzenetére
Hát ahogy én nézem, ez inkább GYÉKÉNYES. A nád az kicsit odébb lehetett...
-
Devid_81
félisten
válasz
Odabasz!
-
tááo
aktív tag
válasz
littlelion: ütős
Itt is egy feladvány:
(mondjuk a kép címén megtalálható a válasz)
Kérdés: A Lipton dolgozói is tarthatnak kávészünetet?
-Mit énekel a kémikus?
-Zene nélkül mit ér e kén?!Nem volt ez rossz Csernák János hangjával. Nekem tetszett a film.
-
Stylewars_kp
őstag
válasz
-
littlelion21
addikt
válasz
littlelion21 #11130 üzenetére
Na jó, elárulom:
Markos-Nádas
-
dipeti
senior tag
válasz
littlelion21 #11130 üzenetére
tenyerek békanyálban???
-
littlelion21
addikt
Várom a megfejtéseket
-
Devid_81
félisten
válasz
ZetorGumi #11127 üzenetére
Ez a faszsag amugy honnan ered?
Mar magara erre az uj oruletre gondolok, hogy erre a zenere mindenki egyszerre lesz idiota.
Nagyon le vagyok maradva...nem csak ezzel lassan mindennel...a firefoxom epp most szolt, hogy frissult, ez is man 19-esnel jar...valahol az igazi 3.6-osnal leragadtam...tudom minden napra volt egy verzioszam lepes egy idoben, de hogy mar itt jarnak?! -
public73
senior tag
válasz
moha bácsi #11124 üzenetére
megjósoltad....be is jött!!!!
-
Devid_81
félisten
-
Devid_81
félisten
válasz
juliabrilke #11114 üzenetére
Milyen gari ez kerem, ami ilyen osszevissza idointervallumban szol?
-
Devid_81
félisten
válasz
public73 #11103 üzenetére
Haade nem kuszik egyik senem sehova!
Neztem oket tobb iranybol, mar 3D szemuveggel is, de ezek sehovanemennek!
Az egy marek bab, semmi tobb, nem hiszek nektek!(#11101) moha bácsi: Mar pablikk_73 tonkre is tette a jatekomat!
(#11102) Tybee21: Koszonom Tibor a koszonetest, en nekem minden nap lehet mar nevnapom az en koromban!
Laotd csak nem lett az enyem az a sok egyes, de megprobaltam! -
public73
senior tag
YES!!!
-
public73
senior tag
1
-
public73
senior tag
2
-
public73
senior tag
nem jó...3
-
public73
senior tag
5
-
public73
senior tag
6
-
public73
senior tag
na mivan?
gyertek!
nem mertek? -
Tybee21
senior tag
válasz
Devid_81 #11100 üzenetére
Van olyan, Tááo is tett fel egyszer olyat, amin én sem tudtam elmenni, gondolkoztam-gondolkoztam, mire rájöttem, hogy felette van a megfejtés...
Egyébként meg miért is élvezkedsz ezen a #11111-en? Tőlem a tied lehet, ettől én még nem érezném magam jobban
Egyébként meg mindenkinek boldog névnapot kívánok, azt hiszem össznépi névnap van ma, aki nem ezt érzi, reklamáljon!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Tőzsde és gazdaság
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Futás, futópályák
- EAFC 25
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Bitcoin topic
- További aktív témák...
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- AKCIÓ!!! Új i5-14400F +Új 16-32GB DDR4 +H610/Z690 alaplap +M.2 NVMe SSD! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- Acer Nitro 5 AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD - RTX 3050 - Win11
- Intel I7 14700 - 20mag/28szál - Eladó!
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4500 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest