- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen széket vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- ASUS ROG Ally
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Bluetooth hangszórók
- SONY LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
mackosajt
addikt
válasz Valkűr #37024 üzenetére
passz
Norbi: akkor cummeláj, hogy annyit tud a ventid.
Mondjuk nekem a Sapphire 7970 Dual-X pörgött 3000-et is. Na az hangos.
Remélem fogom még hallani a hangját.http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
válasz Valkűr #13264 üzenetére
Azon szoktam röhögni, mikor jönnek laptopot venni és határozott elképzelésük van, mert beszéltek a szomszéd kisfiúval, aki 2. éve tanul infót és nagyon ügyes...
Volt, aki i7 laptopot akart, mert az a király. Mondom OK, de mire lesz? Word, excel, levelezés, fészbúk meg a szkájp. Mondom arra igazán megéri, melegedni sosem fog. Végül kiegyeztünk i3-ban. Volt aki a 2 GB-os!!! VGA-val szerelt notit kereste, mert JÁTÉKRA lesz... OMFG. Mondom azt a 2 GB-ot sosem tölti ki, de sebességben még az 512 gDDR 5 is elveri, mert az a 2 GB csak DDR3... nem is értette. De neki azt mondták, etc, etc... Mondom én meg játszok, és nyugodt lehet, h a 130k-s notin nem fog sokáig játszani, akkor sem, ha nem fHD, mert elfogy a kraft.Szal. első kérdés: mire kell? Második: mennyi a keret? Igazad van, 10-20k különbség is sok, ha egyszerre veszi az ember. Én azt szoktam javasolni, h akkor már egy normális, de nem túl drága mobo, ram és bele egy használt proci, amivel elketyeg arra a 2-3 hónapra.
miklosss2012: nincs itt harc, az AMD-sek fasza gyerekek, az Intelesek meg... hááát...
[ Szerkesztve ]
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
laca000
őstag
válasz Valkűr #13264 üzenetére
Részemről sincs semmi háború, ez az amit nem értesz.
Nem vagyok klubtag, ugyanúgy "laikus"-an nyilatkozom!
Sem Inteles, sem AMD-s!
Fura, igaz?
És én is erőfeszítések árán keresem kenyerem, nem lopok, csalok, hazudok.
És örülök neki, hogy olyan jó géped volt, és sajnálom, hogy el kellett adnod!
Remélem lesz rá lehetőséged a jövőben, hogy hardveres szinten újra feljebb lépj.[ Szerkesztve ]
lehetőségeim a következők: vagy huszonötezer önjelölt kiskirállyal együtt való szűkölködés vagy pedig egy publikálhatatlan irodalom ezen őrülteknek való terjesztésére
-
laca000
őstag
válasz Valkűr #13262 üzenetére
Van egy válaszvonal, ami csupán a hajlandóságon múlik.
És itt jön szóba a pénz.
Mindenkinek, személy szerint, el kell döntenie, mit szeretne, mit akar!?
De azt meg én nem szeretem, ha blődségekkel vádolnak, meg "arra hajlok, amerre a szél fúj", tipikus emberi irigy szövegelést.
És itt nem megsérteni akarlak!
Távolról sem.
Csak épp közhely beszélgetésekhez nincs, sem erőm, se kedvem.
És én pont nem az a típus vagyok, akit felcímkézhetsz.
A mai Magyar realitás pedig szintén nem az én saram.
Azért lehet okolni bárkit, csak nem engem, hogy nincs plusz 30ezer, mert élelmiszerre kell.
Köszönöm.És hidd el, egyetértek azzal, amit írsz, benne vagyok, látom milyen a mai anyagi helyzet, csupán azt próbáltam elmondani, hogy egy I73820, közel azonos árban, jobb választás, mint az FX8350.
[ Szerkesztve ]
lehetőségeim a következők: vagy huszonötezer önjelölt kiskirállyal együtt való szűkölködés vagy pedig egy publikálhatatlan irodalom ezen őrülteknek való terjesztésére
-
laca000
őstag
válasz Valkűr #13258 üzenetére
Érdekes, hogy nem billenek semerre.
Csak éppen rámfogod, rámkened.
Nem szép tőled, ki érti ezt?
Az, hogy te mit gondolsz, vélsz, messze áll az objektív realitástól, és megéri a plusz kiadást, bármennyire is fáj, mert nem mész benne tönkre.
Az FX8350 az egyik legjobb processzor a mai palettán, nem ócsároltam, a mai napig szeretem, és szinte visszakívánnám.
Nem kell ferdíteni a szót, nyitni hitvitát, másnak van rá pénze, nem dönti nyomorba 30ezer, neked nincs, és arról én nem tehetek.
Következésképp ez nem azt jelenti, hogy te loser lennél, más pedig nyertes.
Ez van.Egyébként meg, jó végigjárni ezt az utat, több mindent látni, kipróbálni, mert akkor esetleg valóban ésszerű döntést hozhatsz, nem pedig képzelegsz, vagy hitegeted magad az eléd tárt, vagy vélt valóságról.
Most, a 3930K után kicsit én is megállok, aztán pihenek egyet.[ Szerkesztve ]
-
laca000
őstag
válasz Valkűr #13255 üzenetére
Megéri, ha tervezed a továbblépést, akkor meg még inkább, elhiheted.
Ha képes vagy elkölteni egy gépre 150-200k-t, az a 30ezer plusz, az micsoda?
Semmi.
És ráadásul még gyengébb géped is van.
Na az ott a rossz üzlet.lehetőségeim a következők: vagy huszonötezer önjelölt kiskirállyal együtt való szűkölködés vagy pedig egy publikálhatatlan irodalom ezen őrülteknek való terjesztésére
-
laca000
őstag
válasz Valkűr #11048 üzenetére
Konzolokhoz mérten, drága.
De ez a cirkusz része, nem fogja olcsóbban adni, ha ennyiért is viszik.
Hülyéskedést félretéve: valóban drága!
Kell venni egy PS4-est és nincs gond meg nyűg legalább 5 évig.lehetőségeim a következők: vagy huszonötezer önjelölt kiskirállyal együtt való szűkölködés vagy pedig egy publikálhatatlan irodalom ezen őrülteknek való terjesztésére
-
laca000
őstag
válasz Valkűr #11046 üzenetére
Hát igen, de azért ne felejtsd el, hol élünk, 70ezres átlagkeresetekkel.
Egyébként bárhol kipengetik szépen az árát.
Az, hogy nekünk drága, kit érdekel?
Nem fogja balkáni viszonyokhoz beárazni kártyáit egyik gyártó sem.lehetőségeim a következők: vagy huszonötezer önjelölt kiskirállyal együtt való szűkölködés vagy pedig egy publikálhatatlan irodalom ezen őrülteknek való terjesztésére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest