Hirdetés
- Computex 2025: mindenkinek elérhető AI szuperszámítógépeket vizionál az NVIDIA
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- LG LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Valkűr
addikt
válasz
laca000 #13261 üzenetére
Félre értettél, de lehet én fogalmaztam rosszul és kissé nyersen, ezért elnézésed kérem.
Amit mondani szerettem volna, h van akinek sokat számit a már előre elgondolt értékhatár átlépése...Gondolkozzunk laikusan ha mindig azt mondom inkább legyen ez vagy az, mert csak 10-20 ezerrel drágább, akkor ennyi erővel soha nem lesz megállás, mert a 10 ezrestől a 20 ezres szintén csak 10 ezerrel drágább, szóval ha már kiadok érte 10 ezerrel többet akkor az attól jobb megint csak 10 ezerrel több, akkor azt veszem, ja de mégsem, mert még mindig van feljebb az is csak ennyivel drágább. Szimplán egy értékitéletet próbáltam szemléltetni veled, mert más pénztárcájával sem te sem én nem gondolkodhatunk, főleg a mai világban.
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- Computex 2025: mindenkinek elérhető AI szuperszámítógépeket vizionál az NVIDIA
- Windows 11
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tőzsde és gazdaság
- DOOM - The Dark Ages
- World of Tanks - MMO
- Azonnali notebookos kérdések órája
- LED világítás a lakásban
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- Csere-Beszámítás! Prémium számítógép PC Játékra! I7 12700KF / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- PEAK DESIGN Everyday Sling 6L v2
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Aorus Elite B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX3060 12GB Asus TUF GT301 600W
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- ViewSonic CDE4600-L 46" LED Monitor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest