- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
Új hozzászólás Aktív témák
-
caindwan
aktív tag
válasz Whysperer #67446 üzenetére
Azért ez elég lenéző volt tőled
Nem rosszból. Akkor is tudok gépelni, ha közben beszélgetek, gyorsan és pontosan is.. Lehet csak a programozók tudnak ilyet
Akkor ez már a második felében van így nyugodtan leírom az nélkül is tenném, hogy ngyaon mgeisztetlsz mkient, hogy eolsavlod aimt íunrk.
Mert holnap felébredve már nem is fogok erre emlékezni. Vagy
A ftenbibt koidtlva meg ngyaon éderkel az éelt ami itt zjlaik.
(#67455) miklosss2012: Én pont fordítva
[ Szerkesztve ]
-
norbert1998
nagyúr
Sry , de nem tükrözöd a valós Énekedet? Nem is hallottalk még, de kíváncsi lettem
BTW igazad van, nem kell ide fordítani mindent, csak annyit, hogy ne kelljen nyolvanadikra is elolvasni, hogy megértsük. onnantól meg nem érdekel.
ami még kicsit zavaró lehet az a hangulatjeleid: 8)
lehet ez nálam valami dilinyó, de engem kicsit kizökent a fórumbólmondjuk ujabban elég sok dilinyóm előjön..... lehet nincs is értelme hogy nonsense az egész egy hülyeség hagyom a francba felidegesítek mindenkit mert WAT?!
-
ViZion
félisten
Nah, ez egészen olvashatóra sikeredett, gratulálok!
Ha enny jótett jutott nekem mára, akkor már boldog vagyok.
Igen, a személyiségünket azért tükrözi az írásunk, én tűnhetek arrogánsnak, de egyelőre Neked szeretnék segíteni, másrészt ha ügyfélként megkeresel, akkor meglátod, hmedencéig benyalokmilyen kellemes ember vagyok és szállítunk rögtön mindent... ha van $$$.Szedd össze magad, tanulj angolul és indulás kifelé. Voltam fél évet is folyamatosan kint, asszony nélkül németben. Ha kibírja a kapcsolat, az is egy mérce, ha nem bír ki ennyit, akkor jobb is így. Igaz, a barátnődnek még 2 év... de lehet jobban tudna tanulni, ha nem azt kellene nézni, h hol vegyen akciós párizsit. Ezt is mérlegelnetek kell, közösen. Szerintem.
...és szerencsére a kollégák is szeretnek, meg el is fogadtak, amin azért aggódtam én is eleget.
[ Szerkesztve ]
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
MiklosSaS
nagyúr
Ne támad az öreg Ormányos kollegát, jó fej a gyerek...csak segíteni próbál. Engem is párszor kijavit...de én csak örülök neki...mindig és mindenhol lehet tanulni.
És amiket ír, azok általaban elég rendben vannak.
@Ormanyos: amit fentebb írtam ne olvasd, ne ved figyelembe.
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Autós topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- TCL LCD és LED TV-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple notebookok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- 2x8GB 3600MHz Apacer NOX memóriakitek GARANCIÁVAL/SZÁMLÁVAL! ÁRON ALUL! Hűtőbordás, dobozos!
- Eladó! Kishibás Rtx2070 8GB!
- HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-11850H 32/512 FHD IPS NVIDIA RTX A2000 4GB
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- PlayStation 5 Pro + Vertical Stand
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest