- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Habugi
addikt
válasz hackeeeee #71226 üzenetére
Amit az amcsiverdás ír elvileg, tehát elsőnek azt hogy AB induljon a Winel, utána pedig hogy alkalmazza egyből az OC-t.
Megmondom őszintén gyakorlati tapasztalatom sajnos nincs ezzel kapcsolatban, én mindig is utáltam az érzést hogy nettó netezéshez/filmezéshez is megkapja a kártya az extra TDP/mV-okat, annak ellenére is hogy rommá van hűtve. Szóval nálam a bevett szokás az annyi, hogy adott tuning profil lementve és közvetlen játék előtt aktiválom csak adott profilt, ezt is úgy, hogy pl 10éves gamek alá nem, marad alapon..és van egy olyan profilom ahol csak a ventik fix 50% rpm + 10% TDP.
Nekem bejön az a 3-5mp profilra kattintgatás játék előtt, olyan mint egy harcászati eszköz belsejében ülve a műszerfalon előkészíteni az indulást/felszállást.., adja az AMD rig feelinget rendesen..!
Házban lévő ventikkel ugyan ez a móka tárgya/helyzet, pl 4-6órás pénteki Armázás előtt simán kattintok legalább fele annyit erre-arra, mint amennyi egy Comanche felszállásához szükséges..Amennyiben nem enné meg a beállításokat az AB, probáld rendszergizdaként indítani és úgy beállítani, hátha, Wintől függően lehet alapból is akként indul btw..
[ Szerkesztve ]
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
stratova
veterán
válasz hackeeeee #71166 üzenetére
Szép macs, "pocok" csendben tartásra tuti beválna, az állatdokink azt mondaná rá szép a szőre, egészséges.
A macskák is FX-et vennének, valami fekvő házba rátelepedni "Trollkodott" már billentyűzetre fekve, hogy "foglalkozzál velem"? Esetleg orrharapós felkeltés? Nagy kópé, nem?iszilárd: Thx. :] most béke és csend honol megkapta a hőn áhított paprikát és burkol. Előtte már volt a dráma után besértődős "háttal ülök nektek a tálamban" előadás meg "csúnyán nézek" (pedig olyat nem is tud), de közben mindjárt bealszom (de csak nem dőlt le oldalra a házról pedig megnéztem volna ). Aztán megunta és elment szénázni.
Mackósajt, majd kiderül melyik mászik rá a másik kettőre, aztán lesz sok-sok kis hörcsögötök. Nálunk gyerekkoromban műanyag vödörben laktak, egész éjjel dumáltak egymással. Csak a későbbi generáció kapott akváriumot bezzeg az első széria 3-5 évig élt, pedig nyúztuk őket rendesen (felmásztattuk a faliszőnyegre stb).
Meh, egy óra múlva újra meló, utána békén hagynak egy időre. Szerencsére ügyeletben sem hívtak (legalább szabi a hétfőm :] ) Baba-hintát megrendelte asszonyka, reméljük beválik. Lassan-lassan ki lesz pipálva minden a kötelező listán.
[ Szerkesztve ]
-
Whysperer
addikt
-
Whysperer
addikt
válasz hackeeeee #71101 üzenetére
Én SC2/BF4. Dota-ra meg sTorm-ra meg WOW-ra nincs időm msot gondolkozom ,hgoy vissza megyek GW2-i mert ignyenes és jönnek jó új dolgok bele. átláthatóság stb
[ Szerkesztve ]
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
Habugi
addikt
válasz hackeeeee #70981 üzenetére
Igen emlékszem amikor jobban nekifeküdtünk a RAM-oknak!
Valamiért minden az ellen van hogy kipróbálhassam a Szájléket.
(#70982) miklosss2012:
Te hallod, engem úgy érdekel a Xeonok R15-je mint Győzike emésztési panaszai.., tegnapi R15/Single téma, zöld?
(#70984) Whysperer:
Jahogy jahh!
Hát ott több buktató is lehet, lehet csak a 230as RC/FSB-t nem bírja a lapod, most így fejből nem tudom honnan lehet először normálisan kigurítani az 5Ghz-et anélkül hogy a RAM szorzó nagyon bekavarna, 210-től kezd el nézegetni.Nálam a CPU-NB a 24/7-es beállításon a 2530 mellé pl olyan feszt kap amitől az FX topic 80%-a sikítófrászt kapna, hogy úristen mennyi minden baja lesz. Ahány lap + proci kombó annyi féle RC/FSB húzhatóság és annyi féle CPU-NB órajel limit és/vagy feszigény.
Stock 2200/2600-al nézd meg szorzózással, RAM-ok dettó gyárin, legalább kiderül hogy 3/3 embernél meghülyül-e bootnál a RAM órajel kijelzés UD3-al.
[ Szerkesztve ]
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
Habugi
addikt
válasz hackeeeee #70968 üzenetére
Jaja, 3200 fölött ilyen 320+ ns.
Orrmányos, ugye eldiablo elég sokáig jelent volt ott "nálunk", a közelmúltban felbukkant 04ahgy jópár szakmai post erejéig, most pedig Johni5..
Szerintem kijelenthető hogy az FX topic extrém tuningos, HWBot team álltal megszállt terület!
Btw nekik egy ilyen 6Ghz-es teszt az semmi, egy kis brummogás, bemelegítés, a napi rutin része!
[ Szerkesztve ]
-
Whysperer
addikt
válasz hackeeeee #70884 üzenetére
Figyi 4x4-em van otthon.. annyi,hogy nem 1866-on megy csak 1600-on de nem veszem észre.. tunninggal menne.1866-t.
nagynorbiman: nekem otthon 16 van.. modellezéshez elég csak Simmulációhoz kevés.. Rederelésekhez elég. Csak amikor ruhákat vagy folyadékot stb szimulálok. na az elég szépen tudja enni a memóriát
[ Szerkesztve ]
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz hackeeeee #70689 üzenetére
Amúgy nem.. 4600-on 2500 körül jött, most kapott a proci +100MHz-t, és felcsúszott 2600 fölé.
Persze valszeg nem hajtja meg rendesen a vga-t a proci, ez szinte tuti, csak nah..
Kicsit libabőrös a hátam az 1,52V hallatán, de, úgy néz ki hoz a konyhára 4700-on..
Véleményem szubjektív...
-
-
Habugi
addikt
válasz hackeeeee #70653 üzenetére
Azt mondanám megér, mert játékban úgyis 10-15fokkal kevesebb lesz a max, ami még simán jó 24/7-re, viszont látva milyet szór a Gflops IBT-ben, légy erős szerintem kéne még neki fesz..
Na annyit viszont már nem ér.., R15 szemre jónak tűnik, bár 4.7-es méréseim szerint (760pont) mintha ott is kicsit látszódna nálad hogy kéne még neki nafta.
(#70652) miklosss2012:
Csapasd neki, 4.7 és c&c [link]
[ Szerkesztve ]
-
válasz hackeeeee #70615 üzenetére
Nem, a sínen át 75 W a max.
"All sizes of ×4 and ×8 PCI Express cards are allowed a maximum power consumption of 25 W. All ×1 cards are initially 10 W; full-height cards may configure themselves as 'high-power' to reach 25 W, while half-height ×1 cards are fixed at 10 W. All sizes of ×16 cards are initially 25 W; like ×1 cards, half-height cards are limited to this number while full-height cards may increase their power after configuration. They can use up to 75 W (3.3 V × 3 A + 12 V × 5.5 A), though the specification demands that the higher-power configuration be used for graphics cards only, while cards of other purposes are to remain at 25 W.[10][11]Optional connectors add 75 W (6-pin) or 150 W (8-pin) power for up to 300 W total (2×75 W + 1×150 W). Some cards are using two 8-pin connectors, but this has not been standardized yet, therefore such cards must not carry the official PCI Express logo. This configuration would allow 375 W total (1×75 W + 2×150 W) and will likely be standardized by PCI-SIG with the PCI Express 4.0 standard. The 8-pin PCI Express connector could be mistaken with the EPS12V connector, which is mainly used for powering SMP and multi-core systems."
[link] De más forrásokban is ez van írva, h maradt a 75 W. Akarták növelni, de nagyobb delejhez több régtegű mobo kellene, vastagabb vezetékek a nyákra, etc... drága lenne.
Alkeszmacsek: ez meg mi? Beszólás? Annak gyenge... szal. dícséretnek veszem.
[ Szerkesztve ]
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
-
stratova
veterán
válasz hackeeeee #70570 üzenetére
JómunkásAtyaég
Don Sass: nem a Te álodról értekeztem. A te álmodban nem kocsmázás volt hanem ilyet ittatok:
Amikor egy ital neve szóvicc... jajj..
Dr. Prof. Phd. Sir Hablatyológus: ez az agymenés kemény volt, -hab értékkel számolunk érte, a fórumterhelést illetően.
[ Szerkesztve ]
-
MrM94
addikt
válasz hackeeeee #70498 üzenetére
Na azt énis kiszeretném próbálni.
De én a házipálinka sör kombót szeretem.
(#70496) caindwan
Nem,tarsaságból ittak már ilyen lángoló szarokat,éget mint a szar mer meleg,gyorsan kell inni meg stb stb..[ Szerkesztve ]
Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
-
válasz hackeeeee #70405 üzenetére
Végülis mit vettél?
Nézegettem ezt: Gigabyte R9 390 GV-R939G1 GAMING-8GD - 100k lenne...
Egyáltalán melyik milyen most? Anno giga kártyák nem sikerültek fényesen. Hang, stb. milyen ezeknek?Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
válasz hackeeeee #70392 üzenetére
Én igen, de a vélemények megoszlanak. Van, aki a w7 gyárit tolta, én nem vettem észre difit, ezért felraktam az AMD-t, mindig a legfrissebb települ. Gondolom anno akinek baja volt, az inkább HW specifikusan lehetett az adott vinyóval.
Sassbácsi: örvendek én, jobb az ilyen, mint azok, akiknek tömködés közben zsír fröcsög a fülükből...
[ Szerkesztve ]
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
válasz hackeeeee #70368 üzenetére
Megint AMD-d van, ugye? Fain. Majdnem 970 lett nekem is, de lebeszéltek róla. Pedig a fogyasztás nagyon meggyőző - oda tutira nem akarnék vizet rakni.
-
válasz hackeeeee #70320 üzenetére
+1
"Some animals have only two types of cone receptors, so these animals are referred to as being dichromats."További érdekesség, h a macsekok is "trichroma" érzékelőkkel rendelkeznek, mégis más spektrumban némileg:
Azért az éjjellátójuk kéne...
-
mackosajt
addikt
válasz hackeeeee #70307 üzenetére
Jah, kíváncsiságból csináltam ilyet is:
4900/1000/1250NagyNorbi, nyugi, most vissza is mentem 4600/1050/1400-re. Mindenre elég nekem, főleg BF4 ultrához.
[ Szerkesztve ]
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
mackosajt
addikt
válasz hackeeeee #70307 üzenetére
Ez egy szemetes, koltoztetett 8.1, ami update win10 lett.
OC miatt halom crash.
70 folyamat a feladatkezeloben.http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
Jakuskacsa
senior tag
válasz hackeeeee #70226 üzenetére
jaja... de ti hogy a piccába fényképezitek ki a végét? Én csak menteni tudom a filét... és abból vágtam ki a "lényeget"... ha gondolod úgy is felrakom, csak nem tudom lementeni a teszt végét fényképként... nyomkodom a print screent, beilleszt és kapok egy nagy büdös fekete képet... oszt ennyi...De mondjátok el nyugodtan ha én vagyok a hülye, mert most jól veszem piásan
[ Szerkesztve ]
A legszebb dolgok akkor születnek, mikor masoknak nem tetszik az, amit csinálsz!
-
Jakuskacsa
senior tag
-
mackosajt
addikt
válasz hackeeeee #70212 üzenetére
ez tényleg alacsony érték
Nekem a 290x jóval többet hoz a 4.5-ön ketyegő 8350-nel. De még a 8120-al is asszem jobbat dobott.
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
Whysperer
addikt
válasz hackeeeee #70090 üzenetére
Nekem az bőven jó viszonyítási alap. Meg játékban ,hogy megy. meg aHangja érdekel.. Kb ennyi.. Amúgy sem vagoyk nagy benchelős. Amúg ilyen ezek közül játszol valamivel? BF4/SC2/Dragon Age 3/Battlefront - többit nem írom mert ott tök mindegy 7870vel is atomra megy.
(#70092) GeronimoTama - 8.1-et frissítettem 10-re és ahol stabil votl a CPU-m 4,5-n ott 10-be is stabil maradt.
[ Szerkesztve ]
-
Whysperer
addikt
válasz hackeeeee #70086 üzenetére
Király 1-1-be ezt néztem ki. Na tényleg várom már 3 hónapja ezen szenvedek csak mindig valamti kell vennem és nem tudtma emgrendelni még 8) Jó lesz tudni,hogy milyen...... Előre is köszi minden infót. hja és használd egészséggel. 8)
[ Szerkesztve ]
-
Whysperer
addikt
válasz hackeeeee #70076 üzenetére
Fúúú ,de jól néz ki.. Nagyon tetszik. Pont ilyet akarok venni... nagyon kíváncsi leszek a hangjára stb.. Mesélj mesélj légyszi
Hja bocis lemradtam sokkal. ez sima r9 390 vagy 390x? Mese szempontjából tárgytalan mert így is érdekel. Csak nem látom.
[ Szerkesztve ]
-
-
Whysperer
addikt
válasz hackeeeee #70050 üzenetére
Ez?
"Ez a felhasználó intézi a háttérben a szolgáltatások működését, ellenőrzi a telepített játékokat, ezen belül is, hogy melyik tört és melyik hivatalos verzió, illetve menedzseli a Shield eszközök jelenlétét a másodpercenkénti ötszöri ellenőrzéssel, továbbá lehetőséget ad a számítógép távoli elérésére. Ugyanakkor az NVIDIA szerint ilyen formában jobb terméktámogatást tudnak biztosítani a felhasználóiknak. A legfőbb cél ezzel a lépéssel az, hogy az összes vásárló a GeForce Experience szolgáltatáson keresztül szerezzen be minden szükséges komponenst a GeForce termékekhez."
Mindegy. Látod megteheti.. Mert az NV kevesebbet eszik gyorsabb szebb és biztonságosabb érzés nyújt.. az ATI meg az AMD az ördög szüleménye. kb minden oldalon az esetek 98%-ban ez olvasom 8) Néha jó érzés ilyet is olvasni
[ Szerkesztve ]
-
stratova
veterán
válasz hackeeeee #69895 üzenetére
Tényleg jó
Btw gondtalan használatot az új kártyához!Más:
Tippek "kihajcsaje" témában?
Lenovo Y700: FX-8800P 35 W vs R9 385X alias FirePro M6100 (persze a Zbookban (L:http://www.notebookcheck.net/Intel-Core-i7-4710MQ-Notebook-Processor.115117.0.html)i7-4710MQ(/L)-t toltak mellé)?FYKI: CB R15-ben Single/Multi (ha FX alá jó noti kerül)
FX-8800P 83 / 277i3 6100H 95 / 292
i3-5157U 98 / 259
i3 4000M 91-96 / 236-243
i3-5010U 84-85 / 217-220
i3-3110M 78-85 / 204-214
i3-4158U 77 / 194[ Szerkesztve ]
-
Habugi
addikt
válasz hackeeeee #69830 üzenetére
Nálam is azt a szintet hozta pedig nekem nem is volt.
Relatíve olcsó népkártya a nyugatiaknak, ahol egymás után estek ki a csontvázak a szekrényből..
-
Habugi
addikt
válasz hackeeeee #69827 üzenetére
Azért mérget ne vegyél rá, lehet keverem egy másik duóval de mintha olvastam volna róla.
Nekem hiányozni fog az amilyen érzékenyen reagáltál arra a bizonyos jelzőre, hiába.., a régi jó dógokbó' nem maradt shemmi.. [link]
-
Habugi
addikt
válasz hackeeeee #69822 üzenetére
Shimán fel tudod pöccinteni 390X szinte, aztán ott van az unlockolgatós móka is úgy tudom.
3.5GB zergeláb sávszéles vRamból lett 8GB, Radeon képminőség, a valóságtól kevésbé elrugaszkodott DX12 support és esetleges napi 6óra játék mellett havi ~500ft plusz áramköltség és némi készpénz..
Amit vesztettél.., hű várjál, ezen gondolkoznom kell..
Heti 1-2x herélt kártyával való oltásnak esetleges lehetősége.Szerintem ilyen egy jó üzlet, aztán a 270X-es CF szívás után drivergebaszoktól mentes időszakot!
Kíváncsi vagyok mit fogsz róla mondani milyen 1440p-ben a 970 után.
(#69823) norbert1998:
DA, valami olyasmi..
[ Szerkesztve ]
-
Habugi
addikt
válasz hackeeeee #69819 üzenetére
Hű ez a bazári majom, hogy én ezt az arcot mennyire nem bírom elviselni..
Btw.., ti rájöttetek már vajon mi ez a szutyok ami odakint esik?
Shenem eső, shenem hó, nem is havas eső.., valami furcsa, köztes halmazállapotú átmenet..
(#69820) hackeeeee:
Na-na-naaaa, mit megaszontam?!
[ Szerkesztve ]
-
Habugi
addikt
válasz hackeeeee #69780 üzenetére
Pozitív elbírálásban lesz részed és levásárolhatod, rezgést érzek az erőben!
Btw.., ugye nem Ipon ?!
A 970 mellett egy "érvet" tudok feltételezni max, miszerint az NV kártyáknak kevésbé erős CPU kellhet. Minden más technikai adat a 390 mellett szól..
Reggelt totyik!
[ Szerkesztve ]
-
-
stratova
veterán
válasz hackeeeee #69672 üzenetére
Kettőt fizet egyet vihet?
Hmm számolgattam egy kis worst case bench alapján.
FX-8800P (35 W) ha rendes alaplap van alatta akkor CB R11,5 R15 alapján kb i3-4158U (2.0 GHZ Haswell) és i3-5158U ( 2.5 GHz Broadwell) között tanyázik (ezek a 28 W-os GT3 husi IGP-s gyííí prockók). Kár, hogy az i3-6167U (2.7 GHz Skylake) már minden tekintetben túl messze van.
Carrizoval A10-8700 15 W-os kategóriában most érte el i3-4010U [1.7 GHz] - 4030U [1.9 GHz] CPU szintjét a fentiekben, ezekből (15 W) persze nincsen husi IGP-s csak i5-ből. Ott viszont a turbó miatt sajnos kikap bármelyik variáns.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
Habugi
addikt
válasz hackeeeee #69539 üzenetére
Légvonalban cirka 300méterre laktam onnan 20évig, a fél gyermekkoromat a városligetben töltöttem, nagyon durva feladvány lenne ha megkéne saccolnom hányszor jártam abban a múzeumban.
A közelmúltban lett felújatva igaz, esetleg csak olvastam valahol hogy tervezik?
-
Whysperer
addikt
válasz hackeeeee #69504 üzenetére
Apum lehet megy majd oda Benne van a Magyae legjobb nepi iparmuveszek kozott. Ha latsz egy bormuvest Jurta boemuves muhely es szereted az ilyet. Mond,hogy az Edenek cagy az isn. Tuti kapsz ajandekot. ")
-
Jakuskacsa
senior tag
válasz hackeeeee #69007 üzenetére
Imadnivalo a lökitojas, bar neha az idegösszeomlas szelere is kerget. Ugyanolyan nyakas es makacs mint en. A heves vermersekletről nem is beszelek, de mellette szeretetre ehes, ragaszkodo, kis eletvidam lurko.
Anyaval mikor meg nem volt 27 kilo
Lökitojas szemelyesen[ Szerkesztve ]
A legszebb dolgok akkor születnek, mikor masoknak nem tetszik az, amit csinálsz!
-
törölt tag
válasz hackeeeee #68923 üzenetére
nagyon rámentek erre az állatosdira. a 3-at kinyomtam 100%-ra, a 4 már kicsit unalmas,inkább csak a rókabőr efektuss jött le belőle, de nem bánom ha az új rész inkább hangolódik errefelé. a sztorit úgyis csak azért csináltam hog közben vadászgassak, meg crafting meg mittomén
-
válasz hackeeeee #68923 üzenetére
teCCik. Itt legalább indokolt a kecskehajkurászás és a kosárfonás...
-
-
Whysperer
addikt
válasz hackeeeee #68806 üzenetére
De nem akarok baromságot mondani ,de ez nem jelent valamit ,hogy a 270/270x az R9 270 és r9 270x és az új meg R7 370? Szóval R7-es és nem R9-es?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest