- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
Új hozzászólás Aktív témák
-
CJ4567
nagyúr
válasz hackeeeee #77758 üzenetére
TressFX-szel hogy megy?
Kis TressFX bug:
Más:
GTA IV + Icehancer V3:
FPS 18-20, de alapjáték se megy sokkal jobban valamiért, mindegy milyen felbontás(1440p-ben szinte ugyan úgy megy mint 1360x768-ban) #GTAIV
KékÖrdög: igen, arra gondolok.
[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
-
válasz hackeeeee #77718 üzenetére
mondjuk nekem az a furcsa - azon túl hogy én tuningról írogatok - hogy ami IBT alatt stabil több körben is, az sajnos az életben munka közben képes kék halálozni
anno az én ketyerém is elment IBT-n 4,8 Ghz-en, több kör is lement full-on, és mégis munka közben nem egyszer hasalt el.
még a hőfoka is elviselhető volt, de elhasalt. mondjuk lehet ahhoz hogy stabilabb legyen kellene a komolyabb finom hangolás, de azt meghagyom az olyan Uraknak mint amilyen Te is vagy
de nem semmi mire képes az AMD kocka is...
anno Habugi csinált tesztet pm-ben nekem, és gondolom te az ő kockáját nyüstölöd.
szerintem a cpu nem is földi eredetű, hanem valami UFO vagy mi a szösz"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
válasz hackeeeee #77716 üzenetére
de ez az 5 Ghz menne neki 24/7-ben gond nélkül? vagy lehet idő előtt behalna a cpu?
és mennyire fűt? szükség van a lakás fűtés rásegítésre?
bár mondjuk az itthoni Gyiii7 is tud fűteni ha dolgozik"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
-
-
stratova
veterán
válasz hackeeeee #77340 üzenetére
Jól sejtem, hogy ua. problémakör zavar minket?
Justreboot nekem nincsen bajom a Facebookkal, mert nem olvasom, csak ha üzenetet kapok rajta.
[ Szerkesztve ]
-
-
stratova
veterán
válasz hackeeeee #77114 üzenetére
So-so nem vagyok rosszban az acapelával. Szerencsére nem olyan régen eljuthattunk az Unicum Laude pécsi jubileumi koncertjére, jó volt
Ha már Stirling és film/játék téma, részemről Halo. Szerintem nagyon nagy szerepet játszott a játék hangulatában.
Ha lenne játék amiért xbox érdekelne akkor a Forza mellett ez az. (1. részt PC-n vittem végig a 3-4-et barátomnál xbox360-on nyomtuk le egy-egy nap alatt).
-
CJ4567
nagyúr
válasz hackeeeee #77074 üzenetére
Megnézem. Az xrRendert nem keresheti ott, mert az a játéké. Bár admin vagyok, de W8 óta ki tudja, ott is adminként van hogy adminként kell programot futtatniA 4670-el tökéletes volt.Mi a ****? Adminként megy. Na megnézzük hogy tudok-e játszani, mivel a Braz crashelSemmi, nem megy, betöltés/új játékkor fagy.
[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
CJ4567
nagyúr
válasz hackeeeee #76966 üzenetére
Van PS2 kontrollerem, azt szoktam használni. Ha már kontroller, számomra akkor a PS kontroller kényelmesebb, a Steam kontroller meg valami ördögi cucc lehet amit börtönrabok használnak
Hablaty: köszi a választ, tehát FO4 nem nagyon esélyes, Dying Lightnak több esélye van. Mindegy, majd tesztelek, csak még a 4670 van. Azért nagy fless lenne ha az E8400 megmozdítaná Mad Maxre meg láttam pár példát hogy ment C2D-n, mindjárt linkelek.
Ja, és hiába nincs VSR a 6770-en, megoldható Crimsonnal a downsamping.[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
Whysperer
addikt
válasz hackeeeee #76943 üzenetére
Televan : Értem.
hackeeeee: Mert nagyon tetszik és vannak olyan dologok amikhez jó lenne pl..
1-t mondok és 1-t krédezek.
1: Bf4-be ha beszállok gépekbe ahhoz jó lenne .. remélem lehet úgy,hogy bill egérrel játszom és ezt mellé kötni ,hogy kezembe veszem ,ha gépbe ülök.
2: ezzel tudok valahog yírni? mert akkor tudnám távirányítóképnt használni vagyis ,hogy mondjuk ,ha nagy tv-n akarok filmezni a gépről .. akkro ezzel tudok megnyitni egy Chrome-ot mondjuk és írni vele? Valahogy azt a képernyú billentyűzetet tudom használni vele? mert akkro lehetne autós vagy hasonló játékokat ezzel tolni.. vagy diablo 3-t mondjuk az ágyból nagy tv-n. Ezt lehet valahogy?
Vagy esetleg ilyen van hozzá é smüködhet win 10-be?
[ Szerkesztve ]
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
Habugi
addikt
válasz hackeeeee #76745 üzenetére
Hagyjad.., megbeszéli ő magával a salátát..
Már az előzőeken is csak facepalmoltam, erre sem tudnék mást, arról nem beszélve hányszor kértem a múlthéten hogy ne adja el a 980Ti-t hanem mellé vegyen FuryX-et ha ki akarja próbálni.
Skylake topicban az országos cimbitől érdeklődte megéri-e a 390X a 390-esen felül, cimbiről azt kell tudni hogy válogatott procikat vesz 2-300K-kért.., az megéri de a 390x nem..
Szóval most party van, majd lepörög, amikor tipródik Sasunk VGA ügyben /mindegy milyen apropóból../, 80%-ban kiesnek a tollából ilyen postok, ugord át..!
[ Szerkesztve ]
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
ViZion
félisten
válasz hackeeeee #76726 üzenetére
Nekem is minden frankó volt, csak MWO pályaválasztó képernyőn volt villogás, meg a szuperfelbontás miatt crash... Utóbbit megoldottam, előbbit nem lehetett.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz hackeeeee #76721 üzenetére
Elõfordul, természetesen.
Ebben az évben öt embernek ajánlottam Radeon kártyát. Az ötbõl háromnakvaccakolt. Kettõ boldog felhasználó.
Összeraktam/ajánlottam vagy 7 gépbe NV kártyát (970, 980) egyik sem panaszkodott.Statisztikailag lebõgés számomra többé Radeont ajánlani.
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
MiklosSaS
nagyúr
-
Stepo
aktív tag
válasz hackeeeee #76673 üzenetére
Nekem nem igazán jött be a tatra,nekem tisztán túl édes,nem bírom meginni.
Mondjuk keverve még nem kóstoltam,úgy lehet megbirkóznék vele.Más...
Na, a kis 290-re már úton van egy Accelero Xtreme 3. Ha megjön,akkor kicsit meg lesz hajtva.
Csak kérdés,hogy a HX520-as tápom mennyire fogja bírni a 4,5-ön pörgő 3570k mellett az 1Ghz feletti 290-est. (Jelenleg 1Ghz-nél még nem panaszkodik )[ Szerkesztve ]
-
Jakuskacsa
senior tag
válasz hackeeeee #76678 üzenetére
Én mikor még gyakrabban jártam haza (szlovákiába) anyámékhoz, akkor rengeteget hoztam kollégáknak. Akkor tájt még nem árulták itt. Mondjuk most is elég átverős, mert odaát 12-17 euró, itt meg több mint 8000 Ft... tiszta rablás. Ha jót akarsz inni, akkor főzzél meg egy sima gyümi teát, rakjál vele mindent szokás szerint, cukor, citrom(lé) és úgy melegen önts hozzá még egy felet belőle.. isteni, főleg, ha szét vagy fagyva...
A legszebb dolgok akkor születnek, mikor masoknak nem tetszik az, amit csinálsz!
-
-
mackosajt
addikt
válasz hackeeeee #76359 üzenetére
Még ma be kéne szerelni.
Holnap céges buli, szombaton pihenés, vasárnap fater szülinapot tartunk, meg felveszem a céges kocsit, hogy hétfőn azzal menjek oktatásra és vizsgázni reggel nyolcra innen 75 km-re, ha már muszáj.http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
stratova
veterán
válasz hackeeeee #76229 üzenetére
Szerintem ha közölted volna vele, hogy FM2+ba Piledriver, Steamroller architektúrájú APU megy (Trinity, Richland, Kaveri, Godavari), lefagy és csak a reset segít rajta.
Mentségére legyen mondva AMD lassan steppingenként ad új nevet (ennél több nevet csak a mobil GPU-k viseltek) és Inteltől elétrően a felső és középkategóriás CPU/APU különböző foglalatot kap.[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz hackeeeee #76173 üzenetére
*Nem Nekem, hanem Nekünk, ahol melózom, sorry.. Nálunk most olyan ~61 a proci bruttó ára.
Szal, imádom ezt, amikor árukeresős, árgépes árakkal vagdalózunk.. Semmi gond, onnan kell vásárolni.
Csak utána meg kell nézni egy aktuális boltot, hogy Ő mennyiért adja.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
törölt tag
válasz hackeeeee #76039 üzenetére
nincsra
találtam egy ONE-t 48ezerért . hónap felhivom mennyire kamu . teljesen vagy csak félig
nagyon nagy ez a star wars láz. én még enm is láttam szerintem egy részt sem végig. meg nem is értem miről szól. nagyon nem az én világom ez viszont trailert meg béta videót néztem róla és igen fainul néz ki a graf. ez ilyen battlefield gyártású cucc? a Dice vagy ki csinálta ?
[ Szerkesztve ]
-
Jakuskacsa
senior tag
válasz hackeeeee #75901 üzenetére
Fogalmam sincs, de tudtommal csak memória különbség van köztük... meg van rá még 2 év gari... húzni meg minek húzzam??? Nem vagyok én ekkora bench huszár
szerk: na megkérdeztem a kedvedért... 1,0
[ Szerkesztve ]
A legszebb dolgok akkor születnek, mikor masoknak nem tetszik az, amit csinálsz!
-
mackosajt
addikt
válasz hackeeeee #75819 üzenetére
most 14500-ra, de hiába annyi, ha baja van, ide beviszem, és kész, oda meg postázhatom, ráadásul napok-hetek helyett percek.
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
stratova
veterán
válasz hackeeeee #75744 üzenetére
Ez király! Párom szerint marha jó
Másnap felkelősre:
A szem körül szerintem éppen a sminktől lesz ilyen a bőr hosszú távon s ne ijesztegessetek.Melegszendvics baleset:
Nem tudom mi a véleményetek a mostani sajtokról, de amit bevásárlóközpontban kapni szerintem köze nincs az érleléshez. Amikor a Mizo kiemeli, hogy 6 hetes érlelésű az egyik és 3 a normál sajtjuk. Valami vicc (mindkettő alig reszelhető, mert forgácsolódik) de a többi márkára is igaz. Pannóniából 8 hetes érlelésűt kapni, az már so-so. Így mink ráálltunk arra, hogy darabolás után papírtörlőben kerül a hűtőbe a sajt s ott szépen kiszárad s nem penészedik be.Ma koppantam, elfogyott aTtrapista. de volt még egy kis kocka Pannónia (már több mint egy hónapja a hűtő vendége lehetett). Lereszeltem a felét s a végére behajlott a reszelő és véraláfutásos lett a tenyerem a sajt sarkától.
Na, ez már nem félkemény sajt, ez full kemény sajt.[ Szerkesztve ]
-
norbert1998
nagyúr
válasz hackeeeee #75744 üzenetére
Mifasz neeee!
(#75745) Televan LOL ezt láttam 9GAG-en tegnapelőtt
Takarítás megvolt. Azért meg lehet lepődni, mit is tud az a kis 30k-s Electrolux, ha ki van fujatva a filter benne Nem egy Lux, de míg az áll filterhiányban szenvedve, az Ele. is megteszi
Most egy kis pihi vár...
-
ViZion
félisten
válasz hackeeeee #75373 üzenetére
Nálunk a mérnököknek van netto 200-250 körüli fizu mindennel, középvezetőként kevesebbet keresek, mint németben pultosként. De itthon alszom...
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Habugi
addikt
válasz hackeeeee #75370 üzenetére
Azt ne mond hogy számodra ez új?!
Legyünk őszinték és mondjuk ki, nemhogy ennyire de sokkal súlyosabb is a helyzet, több aspektusból is. Nagyon szövevényes és komplex az esetleges miértekre adható válasz. Ugyanakkor nem véletlen szoktam azt mondani, hogy 5-10éven belül a huszonévesek körében jelentkező depresszió vagy adott esetben ennek egyik durva megnyilvánulása az öngyilkosság eddig soha em tapasztalt méreteket fog ölteni.
Persze ne legyen igazam.., csak a valóság és aközött amiben a rendszer/világunk jelenleg tartja őket olyan elképesztően durva kontraszt van, amit nem lesz könnyű leküzdeni. Ez nem kizárólag az adott korosztály hibája egyébként.., sőt..
Nagyban jellem, intelligencia és nevelés kérdése is lesz egyben ki mennyire veszi majd "zökkenőmentesen" az illúzióbuborékok szétrobbanását, feltéve persze ha van.
A három tényezőből sajnos a nevelés úgy ahogy van kihúzható, a normális szülő sok esetben fáradt/nincs rá ideje, a többi szülő pedig alkalmatlan gyermekvállalásra (nagy többség bár korfüggő is), helyettük nevel a TV/Facebook és az osztálytársak.A zuhanórepülés még csak most jön kéremszépen..
[ Szerkesztve ]
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
inspiroyhome
senior tag
-
Whysperer
addikt
válasz hackeeeee #75370 üzenetére
Tudod mi a baj ezzel a cikkel?
Az,hog ynem a diákok élnek álom világban,hanem a vezetőink akik azt hiszik ,hogy kevesebből is megtudsz élni rendesen. Nagoyn is reális fizetést mondanak a diákok az a baj inkább,hogy még a 10-en évesek is reálisabban látják a havi kiadásokat.
pl.: 170 ezer nettót kapok és ebben a hónapban 200 ezer votl a feljáráshoz szükséges autó kiadása 8) 40-ből eszek ( 1300/nap ) és ezek a kötelező kiadások voltak. és a Rezsit nem számoltam stb. 8) Szóval reális összeg amit fizetésnek elképzelnek.
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz hackeeeee #75111 üzenetére
Igen ha van elég $$$ akkor persze hogy az IPS legyen, de költseghatékonyság szempontjából mehet egy olcsó TN.
Vagyis mint két 19"-es 4:3-as egy TN és egy IPS, jobb voltna egy 24" 16:9, mégha TN is. De az biztos hogy az IPS a jobb.
-
-
válasz hackeeeee #75104 üzenetére
értem, köszönöm a tippet... tény hogy ott azért néhány nullával feljebb gondolkodnak, meg kell hagyni
egyenlőre nem kapkodom el mert a jelenlegi is elég, néha nem győzőm halkítani hogy ne ordítson és/vagy ne dübörögjön
most úgy is van fontosabb, kari ajándékok felhajtása[ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
Habugi
addikt
válasz hackeeeee #74962 üzenetére
& GyalogBlöki (#74966)
Tessék: Firestrike memory OC "lassulás"
GPU fixen 1200, Memory 1500/1600/1700
Alul Graphics Cardot lenyitjátok és látszik melyik eredmény melyik memória órajelhez társul de igazából látszik enélkül is mert "gyorsulási" sorrendbe rakta..Egészen konkrétan minden gyorsult a három vRam órajelen ahogy mentem felfelé!
GT1 & GT2 & Combined, ennek megfelelően a végső Graphics score és a Combined is.
Megjegyzem nem skálázódik annyira durván a Memory OC-re mint a Tahiti/280X, ugyanakkor mivel bizonyos dolgokból így pl browserből most a tesztek kedvéért nem léphettem ki, elképzelhető hogy nagyobb difik születtek volna az eredmények között ha a szokásos metódushoz híven ilyenkor minden mást bezárok.
Egy dolgot szerintem bátran kijelenthetünk, annyira lassul Memory OC hatására a kártya/Firestrike, mint amennyire a sün haja göndörödik, szabadesésben mikor belecsap a villám.
Utólag is köszi amiért egy napja hülyének érzem magam, mert állítólag nem vettem észre a "lassulást" ugye..
Esetleg sunyiban belopódzott hozzátok valamelyik este elkefélke vagy más vRam chipek vannak az X-es kártyákon de ez utóbbit nehezen tudom elképzelni.[ Szerkesztve ]
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz hackeeeee #74962 üzenetére
Pedig pofon egyszeru, valtoznak az idozitesek ha tul lepsz egy bizonyost hatart.
Ugye a ram sebessege az idozites es orajel. De siman elofordulhat hogy szorosabb idozitesel es alacsonyabb orajellel gyorsabb mint magas orajellel es lazabb idozitesekkel.
-
MiklosSaS
nagyúr
-
Habugi
addikt
válasz hackeeeee #74885 üzenetére
Nem tudom, nem fókuszáltam még rá hogy pontosan mennyit de látványosan droppol nálam is. A mértéke attól függ hogy éppen mivel terhelem.
FS-t egyébként pont meg tudom mondani, 1.268V asszem, valami 1.34-ről droppol idáig.
(#74886) miklosss2012:
Na megnéztem 1200-1250 között pontosan hol fogy el, 1220on..
1230-on már hibázik játékban, FS-ben még jó..
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest