Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovsol
titán
válasz BomiBoogie #997 üzenetére
Inkább mesélj az új gépről.
Jah most látom milyen lapod lett, akkor totál kilőve a tuning.[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz BomiBoogie #997 üzenetére
dumpster
[ Szerkesztve ]
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Mahrenburg #994 üzenetére
Nagyon jok, kivulrol tudom a szovegjuket, ezzen tanultam meg cigizni.
-
Mahrenburg
őstag
"Egy fel nem használt Phenom II matrica olyan mint egy nap ami sosem kelt fel, egy múló szerelemről szóló dal amit sosem énekeltek, egy harcos szív amely sosem dobbanhatott..!" by Habugi
-
Mahrenburg
őstag
válasz stratova #990 üzenetére
Télleg közeli rokonoknak tűnnek a Mangustával:
S ha már DeTomaso, akkor a jó öreg Pantera:
S milyen lehetne a mai Pantera?
Vagy ilyen?
"Egy fel nem használt Phenom II matrica olyan mint egy nap ami sosem kelt fel, egy múló szerelemről szóló dal amit sosem énekeltek, egy harcos szív amely sosem dobbanhatott..!" by Habugi
-
-
stratova
veterán
válasz Mahrenburg #985 üzenetére
Gyöngyörű, a Mangustánál csábosabb, bár nem tudom eldönteni a Miuránál is szebb-e. Miklós nem tudom mennyire türelem Sniper én az őskövület Projekt IGI/IGI2-ben lopakodtam és snipereztem sokat.
[ Szerkesztve ]
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz stratova #988 üzenetére
Jol nez ki, szep zold szep, jo test... fiatal suna.
Egyebkent befejeztem a Sniper Ghost Warrior 2 es a Sniper Elite V2-ot, mindketo tetszet. A velemenyekel ellentetben nekem negyon tetszet a Sniper GW2 . Imadom az ilyen turelem-sniper jatekokat, mondjatok meg valami hasonlot ha tudtok !
-
MiklosSaS
nagyúr
-
Mahrenburg
őstag
Maserati Merak
-
MrM94
addikt
válasz MiklosSaS #978 üzenetére
Mondjuk az is igaz...bar en beprobalkoznek,es ha az felesegeddel konfliktusod lenne megmondanad h nekunk csinaltad a kepet,es a hozzaszolasokat is megmutatnad.
Na de en nem akarok pofatlannak tunni,hajt a kivancsisag de nem akarok en semmilyen konfliktushelyzetet generalni egy kep miatt.Maskul mar level-up oltam 19 lettem
[ Szerkesztve ]
Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
Mahrenburg
őstag
válasz MiklosSaS #976 üzenetére
"De most komolyan, szerinted oda mehetek egy angol 40 eves holgyhoz es megkerhetem hogy fotozam le mert par magyar gyerek varja a fotot egy IT-forumon ?" - Igen!
De előtte kínáld meg a kedvenc alkoholtartalmú italával!
Különben is Te vagy helyben, légy kreatív! Mondd meg Neki, hogy már most látatlanban is imádjuk, biztos meghatódik, utána már könnyű dolgod lesz (vagy nem)
Éljenek a magyar gyerekek, de főleg a gyönyörű (mindegy milyen nemzetiségű) hölgyek!"Egy fel nem használt Phenom II matrica olyan mint egy nap ami sosem kelt fel, egy múló szerelemről szóló dal amit sosem énekeltek, egy harcos szív amely sosem dobbanhatott..!" by Habugi
-
MrM94
addikt
válasz MiklosSaS #976 üzenetére
Ne ilyen dumaval menj oda hozza mert tiszta hulyenek fog nezni..
Mond meg neki,hogy szeretnel egy kozos fotot vele.Mikor dekoltazsos ruhaban van vagy nagyon csinoska akkor probalkozz be nala.
Ha megkerdi,hogy miert megmondod,hogy csak ugy munkatarsi viszonybol(max 2 3 munkatarsaddal is csinalsz nehany fotot,hogy ne legyen feltuno neki).
szerk: elotte bokolsz neki,es hogy megszeretned orokiteni,hogy milyen csinos.[ Szerkesztve ]
-
MiklosSaS
nagyúr
-
MrM94
addikt
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Mahrenburg #971 üzenetére
A fuggony el volt huzva, csak ejfelben nem tudom milyen nap sut be az ablakon. (ejfeli muszakban dolgoztunk )
-
Mahrenburg
őstag
válasz MiklosSaS #970 üzenetére
Azért a függönyt elhúzhattátok volna, akkor az áldott Nap fénye esetleg "más megvilágításba" helyezhette volna az "Éva-kosztümöt"...
Remélem Görögországban nem csak családi fotók készülnek, hanem a topic törzsközönségére is gondolsz...
MrM94 (969) - Igen, na meg fej-tor-potroh...
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Mahrenburg #968 üzenetére
Kedves kollega UR ! Dolgozom rajta, de a no eleg szegyenlos ezert csak sotetben lehetet fotozni, a fantaziadra bizom hogy mit latsz a kepen. Bennem meg volt a joindulat es eleget teszek a ram nehezedo felelosegnem mint topiknyito. Tehat megvolt a fotozas, EVA-ruhaban, csak a villany nem volt felkapcsolva.
-
MrM94
addikt
válasz Mahrenburg #968 üzenetére
Magyarul,csöcsöket akarsz látni
-
Mahrenburg
őstag
válasz MiklosSaS #961 üzenetére
Nem szeretném, ha úgy éreznéd, hogy a legkisebb mértékben is siettetném a dolgok alakulását, de igazán elintézhetnéd a termelésvezető hölgyről készülő aktfotó-sorozat még ezen a héten való megjelenését, mivel ha ez most nem valósul meg, akkor két hétig megint esély sem lesz rá...
Neked, mint a Nagy Topicalapítónak úgy vélem meg kell felelned a topic látogatóiban általad keltett várakozásoknak...
Ráadásul hajlandóak lennénk (enyhe) kompromisszumokra, elég lenne ehhez hasonló majdnem-akt is:Esetleg gyönyörű és exhibicionista hajlamú Görögországban nyaraló hölgyeket ábrázoló (majdnem)aktfotó-sorozatottal is "beérjük", de ha mindkét projekt sikeres lenne, az lenne az igazi...
Jó nyaralást!
-
MiklosSaS
nagyúr
Az Istenit de bebaxtam az este.... megy egyszer nem iszok "rose"-t amig elek. Hulye haver hozott 3 uvegel, finom volt, ude volt ..... meg jo hogy nem setaltam vukkal.
-
MiklosSaS
nagyúr
-
MiklosSaS
nagyúr
Baxa meg a qrva "rose" de bebaxtam .... alig latok irni...faxom...holnap meg fajni fog a fejem.........
de jo volna most egy cigii ...
-
miresz
veterán
Nice. Én most épp ezt hallgatom: Classic-Hip-Hop-Mixtape-1
-
miresz
veterán
Aki bírja az old school zenét: A Tribe Called Quest - Oh My God
[ Szerkesztve ]
-
MiklosSaS
nagyúr
Igen, vannak igenyeim... azert is nem egy 150k HUF-os gepen golgozok. Fizetek a felso kategoriaert de szeretnek kapni is valamit a penzemert a mergen es a karomkodason kivul.
Baxa meg az anyjat az Aero Cool meg a Cooler Mater ventijukel egyutt.
[ Szerkesztve ]
-
MiklosSaS
nagyúr
En nem bantam meg a kijovetelt, mas elet, mas eletszinvonal. Vannak rosz es jo oldalai is.
Szeretnek valami jo ventiszabalyzot amin le tudom szabalyozni azokat a 8 (!!!) haz ventiket , az alaplapi szabalyzo az egy selejt [vagyis van tragya (asrock) , hulladek (MSI) es selejt (Asus)]. Kineztem egy faxat de azt nem lehetet csak molex csatolos ventikel hasznalni, nekem meg 2 db 4 pin-es es 6 db 3 pin-esem van.
De ez a taccspanel ez egy qrva draga hulladek, legszivesebben mar most hajitnam ki az ablakon, semmit nem ero xar. Nem is ertem hogy lehet ilyet gyartani. Qrva anyjat, kiadtam erte majdnem 10.000 HUF-nak megfelelo angol fontot. Azt hiszem kezdek meghulyulni a cigi hianya miatt.[ Szerkesztve ]
-
Yeffy
veterán
-
MiklosSaS
nagyúr
Ilyen szart csak akkor vegyetek ha nincs mit csinaljatok a penzetekel. Ipari hulladek !!! [link]
-
-
MiklosSaS
nagyúr
Latom megint indul a mandula.....
Muzsikus, mas is dolkozik angliaban nem csak automatikus mernok, ha valamiben tudok segiteni csak szolj ram.
Penztarcam az eleg vekony, angliaban jo a fizetes de az elet is joval "magasabb" mint otthol. Hitelt meg nem vettem fel, talan jovore.
[ Szerkesztve ]
-
Yeffy
veterán
válasz BomiBoogie #935 üzenetére
ügyes vagy, de én nem pont erre gondoltam...
Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
stratova
veterán
válasz BomiBoogie #932 üzenetére
De ha gyorsabb vagy és átmászol rajta, akkor már nem eszi meg.
-
Yeffy
veterán
válasz BomiBoogie #932 üzenetére
szerencséd, h nincs kedvem bemutatós képet/smiley-t keresni...
-
Yeffy
veterán
-
Yeffy
veterán
válasz BomiBoogie #918 üzenetére
és ez a tvíker mé' vót' jó, ha ki sem adták?
(ha jól értelmezem a linket a még megmaradt hangyaf_sznyi angolommal? )Mikloss: elfogadnám én azt a vékony pénztárcád... csak hát ugye nincs ilyen képesítésem, mint neked...
[ Szerkesztve ]
-
stratova
veterán
válasz MiklosSaS #922 üzenetére
Még nem vagy eléggé addikt, de jó úton jársz én még lusta voltam kérni, de lassan kellene már.
Egyébként ugyanolyan húzás lenne AMD-től mint Inteltől az i7-3960X majd i7-3970X kontra i7-3930K, dupla ár és 150 MHz plusz OC képesség. Akkor is ha ez nem ua. kaliber mint FX-8350 intelnél P4 óta létezik Extreme Edition, ami szerintem e-penis kategória volt. Neked melóra lenne értelme FX-nek, de még így sem olyan árban van, mint a 6/12-es kékség.
[ Szerkesztve ]
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz BomiBoogie #921 üzenetére
Ertem, kosz. Ezt nem tudtam, meg nem "vagyok" ra melto.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz MiklosSaS #920 üzenetére
Itt vannak a feltételei az egyéni avatárnak.
-
MiklosSaS
nagyúr
Te csiga, figyeltem egyeseknek lehet mas avatar-juk de nalam a listan nem latok ilyen figurakat. Esetleg le tudom valahonan tolteni ?
-
MiklosSaS
nagyúr
Tehat akkor sok szazezer darabol kivalasztanak 100-120-at ami birja stabilon a 5 ghz-et meg nemi turbot (meg mondjuk 10-12 % tuningot) es rabaxak a majdnem 6-os arcedulat es megvan a uber-szuper-mega FX processzor. Ha ez igy van akkor nagyon xar az AMD-tol, nagy csalodas.
[ Szerkesztve ]
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz MiklosSaS #917 üzenetére
Ugyanaz az ápr. 13-i hír van mindenhol, hogy limitált példányszámos lesz és 795$.
Utoljára az AMD limitált kiadású procija ez volt, Phenom II 42 TWKR, ami egy 955-ös alapú, csa megpiszkálták.
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz BomiBoogie #916 üzenetére
Tenyleg van valami biztos hired hogy mikor lesz elerheto ez a limited edition, es ha tenyleg 800 $-ba fog kerulni ?
-
stratova
veterán
Elsősorban elhatározás kerdése. Inkább úgy mondom, hogy ha most megnézi mennyi egy doboz, az egészsége mellett még egy ok. Attól tartok, amíg az ember csak tudja, hogy valami káros, de nem erzékeli komolyabban az életminőségének romlását, még több múlik az akaraterőn. De ez részemről csak feltételezés, mert e fórumon kívül nincsen egyéb függőségem.
[ Szerkesztve ]
-
stratova
veterán
válasz MiklosSaS #911 üzenetére
Nagy kalappal! Anyósom is leszokott mindenféle tapasz és egyéb csodák nélkül. Elég volt, hogy 700 fölé mászott itthon egy doboz ára. Igaz más nem is dohányzott a családban. Amit írtam szvsz cigitől függetlenül jó dolog, ha az embernek van legalább 5-10 perc nyugis szabadideje.
-
stratova
veterán
válasz MiklosSaS #904 üzenetére
Relax ha alacsony a vérnyomásod csak be kell nézned oda, ha magas meg ide. Btw szenvedélyek, nálam pl. Se cigi s rendszeres társaság híján pia is ritkán jón a képbe (ha végre mégis inkább veszek vmi jófélét mint sokat). De asszony mellett egy kiadós kis dopaminfröccsözés sem rossz csak jó zene és füles/fejes kell hozzá.
[ Szerkesztve ]
-
Malibutomi
nagyúr
You came to the wrong neighborhood mot******ker
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz BomiBoogie #903 üzenetére
Nem latod, amiota FX-em van meg a cigirol is le kelett mondanom hogy birjam fizetni a villanyt.
-
MiklosSaS
nagyúr
Meg egy intel-lovag [link], eleteben nem dolgozott a gepel (fogadni merek) es soha nem volt AMD-je, de a szaja az jar, jo rendesen.
-
Yeffy
veterán
válasz BomiBoogie #899 üzenetére
ismerős...
MrM: nem vagyok hülye, értettem... csak magamra mondtam, h én nem magyarázok be semmit, pusztán csak nem érzek hatást...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest