Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
DeckardCain
üzenetére
Ha még belefér majd, érdemes beszerezni egy Mo-t, mert gyakorlatilag egy T4-es egység 3 orb-al, és nagyon megkönnyíti a játékot, olyan, mintha az enlightenment-et használnád. Ráadásul jelenleg elég "olcsó", olyan 600 körül van az ára (volt már 1000 körül is).
-
válasz
DeckardCain
üzenetére
Valami ilyesmit célszerű összehozni:
T1
shaman (*)
windweavers (*)
ensnaring roots (*)
spearmen
werebeasts
primal defender
surge of light (*)
swiftclaw
hurricaneT2
burrower (*)
ghostspears
spikeroot
breeding grounds (*)
living tower
curse of oink (*)
healing well
root nexus (frost)
aggressor (*)
matter mastery (nature)
stone hurler (fire) (*)
crystal fiend
defenders
juice tank
cannon tower
cold snap (*)T3
drones
fathom lord
razorleaf
swamp drake (*)
wheel of gifts
equilibrium
stone warrior (frost)
hammerfall
tremor (*)
kobold engineerT4
grimvine (colossus helyett) (*)
giant wyrm (*)
regrowth (*)
grinder
construct
tempestA (*)-al jelöltem azokat, melyek - többnyire - mindig legyenek a paklidban, a többi opcionális, és a maphoz lehet igazítani. Direkt nem írtam nagyon drága egységeket, csak a razorleaf kerül olyan 400 BFP-be (meg a wheel), de érdemes venni egyet, mert időnként nagyon jól jön mind defenzíven, mind offenzívan. Colossus-t azért nem ajánlom, mert 3 nature orb kell hozzá, és akkor lemondhatsz a grinder-ről, ami szerintem jobb.
Véleményem szerint minden egységből vegyél legalább kettőt az AH-n (kivéve mondjuk a drágábbakat), és ha marad elég pénzed, akkor kipróbálhatod a szerencséd egy tome-al (1250BFP), akár még többszörösen is megtérülhet.
(#914) krómX: én meg a werebeasts-et használom MotK-k ellen, az is jól működik. Ráadásul S támadása van, ami azért jó, mert gyorsan szétszedi az ellenséges íjászokat.
-
ChromeX
addikt
válasz
DeckardCain
üzenetére
hát lenne egy pár. 3000pontbol is simán össze lehet ranki egy paklit, szerintem. nos ha én veszek pontot akkor mindig nyitok egy boostert mert ugye egybe még nem halok bele de ki tudja akár jo lap is lehet benne, jártam már sokféleképpen ezt most nem ecsetelném. első orbra érdemes nautre, shaman wind, és heal, + ensnaring roots, adv pályákon ez bőven elég. aztán 2. orbra aggressor stb, ezt mondjuk ollie jobban tudja mert neki ilyen deckje van. a colossusal vigyázz 3nautre kell hozzá és egy akármilyen ez viszont azt jelenti hogy 1nél több frost orbot kiváno lapokat nem használhatsz. 4. orbon, a kutak szerény véleményem szerint még védekezésnél sem érnek tul sokat tehát az felejtős spell jobb, vagy akár több orbnál az én lvl3as shamanom kb 4-5db tök jol healel egy tankot. a skyelfek meg épülketek megtámogatására jok, a frostnak az épületek egyik jellegzetességei. pl stronghold, aztán most igy ennyi jut eszembe. nagyon komplett játék ez és igy nagy vonalakba nehéz tanácsot adni.
Annak aki mondta hogy a shaman wind combo nem elég erős experten, azt meg nem értem, az én 3as saman 2es windemmel meg a rootsal elég jol meg lehet oldani a problémákat, a gond ott kezdődik amikor, Motk-kell legyakni, vagy valamilyen knockbackes dolog ellen kell menni, ilyenkor én swiftclaw lvl3asat használok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gyúrósok ide!
- OLED TV topic
- Sorozatok
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- Olcsón! LG 34WR55QC-B 100Hz 21:9 UltraWide USB-C PD Machez is! Gari: 2027.áprilisig.
- Liquid Freezer III 360 - használt, garancia: Alza 2031.02.16-ig - ALKUKÉPES.
- Asus Rog Strix G513 144hz Laptop Eladó!
- Mobil LTE hotspot router TP-Link M7200 V4 4G/LTE 150Mb/s,WiFi 2,4GHz 300M
- Four Connect Stage2 2x10mm2 prémium hangfalkábel Nakamichi banándugókkal
- Apple iPhone 15Pro 128GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 16GB 512GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- KÉSZLETKISÖPRÉSI KARÁCSONYI ULTRAAKCIÓ! - MacBook Air M4 16GB 256GB Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4 Plus be quiet! 600W
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest