- A processzor tokozásán szállítja a memóriát a GMKtec legfrissebb mini PC-je
- Fél évszázados Apple jubileumot ünnepel a 8BitDo ízig-vérig fém billentyűzete
- Nem csak nagy, de gyors is az LG önerőből AI felskálázást biztosító monitora
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Szó szerint kifüstöli az AI-t a Közel-Keleten Irán
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nem csak nagy, de gyors is az LG önerőből AI felskálázást biztosító monitora
- A processzor tokozásán szállítja a memóriát a GMKtec legfrissebb mini PC-je
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
ChromeX
addikt
válasz
DeckardCain
üzenetére
hát lenne egy pár. 3000pontbol is simán össze lehet ranki egy paklit, szerintem. nos ha én veszek pontot akkor mindig nyitok egy boostert mert ugye egybe még nem halok bele de ki tudja akár jo lap is lehet benne, jártam már sokféleképpen ezt most nem ecsetelném. első orbra érdemes nautre, shaman wind, és heal, + ensnaring roots, adv pályákon ez bőven elég. aztán 2. orbra aggressor stb, ezt mondjuk ollie jobban tudja mert neki ilyen deckje van. a colossusal vigyázz 3nautre kell hozzá és egy akármilyen ez viszont azt jelenti hogy 1nél több frost orbot kiváno lapokat nem használhatsz. 4. orbon, a kutak szerény véleményem szerint még védekezésnél sem érnek tul sokat tehát az felejtős spell jobb, vagy akár több orbnál az én lvl3as shamanom kb 4-5db tök jol healel egy tankot. a skyelfek meg épülketek megtámogatására jok, a frostnak az épületek egyik jellegzetességei. pl stronghold, aztán most igy ennyi jut eszembe. nagyon komplett játék ez és igy nagy vonalakba nehéz tanácsot adni.
Annak aki mondta hogy a shaman wind combo nem elég erős experten, azt meg nem értem, az én 3as saman 2es windemmel meg a rootsal elég jol meg lehet oldani a problémákat, a gond ott kezdődik amikor, Motk-kell legyakni, vagy valamilyen knockbackes dolog ellen kell menni, ilyenkor én swiftclaw lvl3asat használok.
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Windows 11
- Így néz ki és ekkor startol a Honor 600 Pro
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mikrotik routerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen TV-t vegyek?
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- Szép! HP EliteBook 855 G7 Fémházas Strapabíró Laptop 15,6" -65% AMD Ryzen 3 PRO 4450U 16/256 FHD
- Logitech G923 + állvány (PS5/PS4/PC) újszerű
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FULL HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB White Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4448
- iPhone 15 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944, 100% AKKSI
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest