Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ChromeX

addikt

válasz DeckardCain #913 üzenetére

hát lenne egy pár. 3000pontbol is simán össze lehet ranki egy paklit, szerintem. nos ha én veszek pontot akkor mindig nyitok egy boostert mert ugye egybe még nem halok bele de ki tudja akár jo lap is lehet benne, jártam már sokféleképpen ezt most nem ecsetelném. első orbra érdemes nautre, shaman wind, és heal, + ensnaring roots, adv pályákon ez bőven elég. aztán 2. orbra aggressor stb, ezt mondjuk ollie jobban tudja mert neki ilyen deckje van. a colossusal vigyázz 3nautre kell hozzá és egy akármilyen ez viszont azt jelenti hogy 1nél több frost orbot kiváno lapokat nem használhatsz. 4. orbon, a kutak szerény véleményem szerint még védekezésnél sem érnek tul sokat tehát az felejtős spell jobb, vagy akár több orbnál az én lvl3as shamanom kb 4-5db tök jol healel egy tankot. a skyelfek meg épülketek megtámogatására jok, a frostnak az épületek egyik jellegzetességei. pl stronghold, aztán most igy ennyi jut eszembe. nagyon komplett játék ez és igy nagy vonalakba nehéz tanácsot adni.

Annak aki mondta hogy a shaman wind combo nem elég erős experten, azt meg nem értem, az én 3as saman 2es windemmel meg a rootsal elég jol meg lehet oldani a problémákat, a gond ott kezdődik amikor, Motk-kell legyakni, vagy valamilyen knockbackes dolog ellen kell menni, ilyenkor én swiftclaw lvl3asat használok.

Új hozzászólás Aktív témák