Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
faber24
őstag
Defending hope egy vicc experten...elsőre megcsináltam...főleg SoH után tűnik könnyűnek. Az utóbbi nekem úgy volt meg (enlight. nélkül, tenném hozzá...), hogy kb. 2 mp-el az erősítés megérkezése előtt irtotta ki a fenti táborba rakott csapataimat a twilight drake, és az utolsó living towerem lőtte le talán...(asszem csináltam róla replay-t is, szerintem hallatszik a háttérben, amikor ott felsikítok
)
Defending meg sima volt: elején nature íjászokkal vagy farkassal rohangásztam ide-oda ölni a rosszarcúakat, aztán mikor a 3. orb is készült, gyors falak, 2-3 razorleaf kipattint -> win.
Mo-t is farmstátuszba tettem: 3x juve-s wheel of giftsel megtámogatva Mo elég tápos (bónuszba néha shadow-buffok neki), amikor meg kezd jönni alúlrol a teknős, egyszerűen leküldöm tunelen át és lepofozza...razorok + nature kukac meg elintézik a bandita patrolokat/ágyúkat...sima
Most Ocean Expertet kóstolgatom...és aki tud valami tippet Insane God expertre, esetleg Overlordon játszik, keressen meg: Faberion...köszi -
engineeeer
tag
Ha rám hallgatsz inkább teljesen kiveszed mert felesleges.A mana wing-el nem az a baj h gyenge hanem h hiába rak azt nem tud tőle se powert se orbot rakni mert repül tehát értelmetlen azzal kezdeni.A defending hope nem nehéz de ahhoz h felnyisd a siege of hope kell az viszont nehéz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Samsung Odyssey G5 C32G55TQWR 32 Ívelt 1000R WQHD Gamer Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- Playstation Portal 6 hó garancia, számlával!
- iPhone 16 Pro 128GB gyári független hibátlan 2026.04.07. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB gyári független megkímélt kiváló akku!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)