- Vegyes társaság jött a szombati hardverbuliba
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Táp ventilátor csere
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Elképesztő lemaradásban van az aktuális Loongson CPU-család
- Home server / házi szerver építése
- Egér probléma
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Miért tűntek el a buta tévék?
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Murder3
addikt
Játéknak folyamatos eventek kellenének mint a többi mmo-ba is vannak.
és pvp-be meg a hivatalos bajnokságokat kellene integrálni a játékba.amúgy lenne egy ötletem.
korábban írtam a küldetéses pvp-t.
sztem működne, és első pillantásra ahogy belegondoltam a script se lenne túl komplikált, feltéve ha gyakorlatba is működik a győzelmi kondíció, mert elméletbe jónak kell lennie.
Arra gondoltam itt kérek segítséget és mivel Onset már csinált pvp-mapot és gyakorlottabb is h milyen lehet egy jó pvp map, ezért ha benne lennél mondjuk te megcsinálnád a térképet én meg megpróbálkoznék a scriptel.Az ötletem nem egy túlságosan komplikált ötlet.
Ugyan az lenne mint egy átlag pvp map csak itt mind2 játékosnak lenne egy épülete.
a cél ezek épületek lerombolása lenne.
ha az eggyik játékos ledönti az épületet akkor automatikusan nyer, míg az ellenfél veszít.Most igazából a több épület lenne a jó, de azt nem tudom h lehetne megoldani h midn3 épületnek el kell pusztulnia hogy az eggyik játékos nyerjen...
Esetleg azt lehetne hogy lenne 1 fő épület és 2 kisebb alépület amiket ha elpusztít a játékos kap bónusz egységet,powert vagy akármit, így azokat is fontos lenne megvédeni, míg a fő épület mechanikája úgy működne mint a fent említett példába.
De először a legelsőt szeretném megpróbálni h műkdöne-e aztán lenne értelem esetleg egy komplikáltabb rendszerbe belepróbálkozni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Táp ventilátor csere
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Linux felhasználók OFF topikja
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i7-6GEN I 8GB I 512GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- SATA SSD 256GB // 512GB // Számal + Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest