Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
OnSeT
őstag
válasz
Sousuke90
üzenetére
wreckert mindenképp hagyd benn, ha kiveszed nincs semmi M ellen t1-en.
Thugs hasznos csak nekem se fér be.2v2ben mi is teszt paklival fogunk menni

(#9002) Gyuri27
újabban a nature/frost felállást tesztelem, az agri nekem is tetszik, egészen addig míg jön a nightguard.
zöld nomad ellen szted mi a jobb megoldás, swiftclaw 1:1 arányban, vagy roots + pár íjász? stranglehold megfogja (mint minden más földi célpontot is) csak ugye az idő míg felépül. dryad még nekem sincs.
ált. amazonnal nyitok fire és nature ellen ( azzal át lehet venni irányítást) kivéve ha látom betöltőképernyőn hogy nomad van neki berakva. többi színnél meg swiftel az M bónusz miatt
tegnap 2 orbot is leszedtem egy 2v2ben amazonal átvett sundival.
nem volt túl komoly az ellen, 4x váltottam át az egységét. (nem ugyanazt, lehívott vagy 3 sundit egyszerre.) a nerf erősen érződik rajta, 2 sundering se viszi le, kellett még phanze támogatása hogy hulljon az orb.kár hogy az amazonnak L-re van bónusza.
(#9003) Murder3 nem vagyunk mi arra kiakadva
, a beszélgetés egész más okból indult 
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- BestBuy topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Lényegretörő Akasa hálókártya a 10 gigabitre vágyóknak
- Milyen széket vegyek?
- Gyúrósok ide!
- Fűnyíró topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Óra topik
- További aktív témák...
- Újszerű SteelSeries Arctis 9X Wireless Bolti ár:60k INGYEN FOXPOST
- Nintendo Switch Pro kontroller - Monster Hunter Rise
- Nintendo Switch V1 - Diablo limited edition + joycon pár + joycon charging grip + 128GB microSD
- Szinte Új SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless Bolti ár:115k INGYEN FOXPOST
- új garmin venu 4 45 mm. +gyári garmin textil szíjjal
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Pulse RX 6800 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteBook 650 G10 15,6" i5 -1335u, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- iPhone 16 Pro 512GB 96% (1év Garancia) ! Utángyártott, jó minőségű kijelző !
- Apple iPhone 13 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

nem volt túl komoly az ellen, 4x váltottam át az egységét. (nem ugyanazt, lehívott vagy 3 sundit egyszerre.) a nerf erősen érződik rajta, 2 sundering se viszi le, kellett még phanze támogatása hogy hulljon az orb.
, a beszélgetés egész más okból indult