Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri27
félisten
Nyilván a blood erős, de 2 slotot a 20-ból nem ér meg.
A dancer is knockolja az s unitokat és a worn is. Nem kell fiendet hivni.Nem valóban nem mentem pure fire paklival.
Miért kell banner? Odamegy a dancer. Ha 2-3-t rátud nyomni a welre akkor a lava elég jól jön. Meg a lavát nem egy welre kell dobni, nyilván. Hanem mikor 2-3 magét lehiv.Ezt kell megérteni hogy hiába erős a do. Folyamatos tápolással bármit beüt. Csak addig el kell jutni. Az ellen rég bontja a kutam mikor még nekem powerre kell várnom. Ezt kell megérteni. T1-nél is ez a baj.
A mage nekem is beüt mindent. 3 meg a do-t is legyakja.
Mint mondtam nem éri meg a draket átvenni. Az agri teljesen rendben van. Egy szint után te nem látsz drake-t magában röpködni. Pure nature ellen küldenek földi egységet is.
Shadow meg le nastyza.Nem tudod életben tartani gazdaságosan a drake-t. Nincs ravege. Nem győzöm elégszer hangsúlyozni. A wareaglenél müködik, mert annak van elég élete.
A somhoz power előnybe kell kerülnöd. Az meg mondjuk shadow ellen elég nehéz mivel 60 powerért küldi a jóságot, lostról meg ne is beszéljünk. Ha áll a som az már fél siker valóban. De 100 power és meg kell épülnie, valamint fel kell töltödnie. Majd 3 perc a mutatvány.
Feljebb irtam a war és a wind más. Azt lehet tápolni (és meg is éri 80 powereket dobálni rá).
Fire ellen nehéz átvenni. Egy euruption, egy támadás a madárral és kész a swamp.
Frostnál no para. Nyomja a surgét kapja az oinkot és a madár az enyém.
Új hozzászólás Aktív témák
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Audiofil és gamer? Az ASUS megpróbálja
- Futás, futópályák
- Újabb tanúsítványt kapott a Poco X8 Pro Max
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hálózatokról alaposan
- További aktív témák...
- I7-5770R 16GB 256GB SSD Gigabyte Mini PC NUC / Beszámítás
- RTX 3060 Ti - Ryzen 7 3700X - 16 GB DDR4 3000 MT/s CL15 - 1 TB NVMe SSD
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)!
- Eladó 6 darab DDR4 16 Gb Sodimm, illetve 2 darab DDR5 16 GB Sodimm
- Eladó három darab SSD. 2 x 1 TB illetve 1 x 2 TB
- Dell Latitude 7210 2-in-1 12" FHD touch, i7 10610U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Macbook Pro M3 Max 14" - 36 GB/1TB/ 27% ÁFÁS! - 0333
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD I HDMI I W10 I Gari!
- Xiaomi 12 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 231 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest