- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Apple asztali gépek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Androidos tablet topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple notebookok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A legfrissebb ASUS BIOS-okkal kicsit felturbózhatjuk a Socket AM5-ös Ryzenünket
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Richie1984
tag
válasz Richie1984 #19673 üzenetére
Bocsánat elfelejtettem leírni. Általában napközbe játszom ha van időm épp, de legfőképp éjszaka 21.00- 2.00 között.
Ide valami menő okosság kéne, de az már nem is olyan menő...
-
Volgafan
senior tag
válasz Richie1984 #19725 üzenetére
Nah,rendeltem új lapot,ha az Isten és a párt is úgy gondolja,ma már leszek..
T1:amazon(frost) vagy swiftclaw,shaman,dryad(frost),windweavers,ensnaring,hurricane,surge of ligth
T2:deep one,energie parasite,parasite swarm,shrine of memory,mauler,ghostspears,burrower,curse of oink,creeping paralize(abszolut nem fontos)
sztem ezek. A mérgező íjjászokat semmirevalónak tartom,bár sokan jó lapnak tarják.[ Szerkesztve ]
Nem eshet örökké!!!by Eric Drawen amugy mindenki Lolka-Bolka IGN:Gyuriba
-
Volgafan
senior tag
válasz Richie1984 #19727 üzenetére
Mo a legjobb!!!És a som miatt lesz is rá power...nézd meg az adatait...gyakorlatilag heal mellett szinte kinyírhatattlan.És a képeeségei is jók..dryad(frost)ha jól emléxem,de lehet tévedek +25%more damage 25 m körzetben minden szövetséges egységnek.De Onset oldalán találsz magyar leírást minden laphoz.keress rá:bfkártyák magyarul.Most nincs időm megkeresni.
-
Richie1984
tag
válasz Richie1984 #19729 üzenetére
a dryad os rész nem igaz az amazonnál van sajnos
-
ricshard444
veterán
válasz Richie1984 #19803 üzenetére
Nekem is majdnem így nézett ki a pure nature deckem amikor azzal pvpztem, ami biztos: aki tud vele játszani az bennelehet lámulás nélkül a topban
Vannak dolgok...
-
Richie1984
tag
válasz Richie1984 #19819 üzenetére
A mostani deckemmel pure nature vagy zöld-kék-zöld-zöld az 1 személyes 9 es rBG n 8,5 perc marad annyira sima tehát nem tudom amii nak lenne e értelme . Viszont ha 2- vagy 4- személyest tolok az szinte sose jön össze manapság, pedig a 2 SoM meg a 3 Wheels el is buffolom a party t. Esetleg akit érdekel és lát napközben az írjon rám bátran szívesen megyek bárkivel rBG zni.
-
Gyuri27
félisten
Volt az olcsóbban is.
Amúgy amii mou előtt is volt élet. Nekem sincs mégis élek. Sokat segit pve-ben, de el lehet lenni nélküle.2 som felesleges. Én azt mondom told nat-nat-frost-frost-l. Elején ww+roots-hurrikán.
T2 ha van viridya, do, som.
T3-ra kb minden jó. T4 grinder, sárkány, heal +maelstorm.[ Szerkesztve ]
Amd - Radeon - Ryzen
-
phanzetomox
őstag
Mikor 900-as tomehoz adták örültem ha elment 250-ért, és volt olyan pillanat hogy volt belőle vagy 40 nekem xDD Most meg ...
-
phanzetomox
őstag
válasz Richie1984 #19825 üzenetére
Szerintem a Gyurinak nem kell megmagyarázni mit miért hogyan kell, azért ő se ma kezdte
-
phanzetomox
őstag
-
Gyuri27
félisten
válasz Richie1984 #19826 üzenetére
Nézz utána a grindernek. A colossus se rossz, meg a grimwine se.
De a grinder az drinder marad.Amd - Radeon - Ryzen
-
Gyuri27
félisten
válasz Richie1984 #19830 üzenetére
T3 thonbark (+shaman), coldsnap + kék stonewarrior képessége.
Amd - Radeon - Ryzen
-
Gyuri27
félisten
válasz Richie1984 #19834 üzenetére
A ship nem skill maradjunk ennyiben. Ráadásul nincs földi unit.
[link]+[link]+[link].
Amúgy azt használsz amit akarsz.Amd - Radeon - Ryzen
-
Gyuri27
félisten
-
BlackTiger
tag
-
Richie1984
tag
válasz Richie1984 #19980 üzenetére
Nyitottam még 1 boostert 250pontért és Firedancer esett belőle, de ez volt az utolsó.
-
phanzetomox
őstag
válasz Richie1984 #20029 üzenetére
Nem vagyok újonc mégis ugyanezt érzem
Egy két emberrel szoktam beszélni többiek még válaszra se méltatnak. Jó mondjuk én se válaszolok mindenkinek, ennek az az oka hogy habár be van kapcsolva a game nem ülök előtte egész nap, általában a desktopon vagy más programban dolgozok épp, szóval van hogy írnak nekem tízen is, és nem válaszolok senkinekRankerz : Akkor kijön az a deck szerintem, parasite swarm, ensnaring, dryad , shrine of memory, ezek amik drágábbak többi lap olcsó
[ Szerkesztve ]
-
phanzetomox
őstag
válasz Richie1984 #20032 üzenetére
Menni fog neki ő azért már nem kezdő. Sokat tolta stonekinnel is, az se könnyebb
-
Predatorkill
tag
válasz Richie1984 #20035 üzenetére
Én pure fire vagyok de t1en nem igazán tudok játszani
http://www.youtube.com/my_videos?feature=mhee Bf ign: Predatorkill, Minecraft: Predi43, CoD4: -=FaLkNeR=-, CoDMW2: -=FaLkNeR=-, Borderlands: -=FaLkNeR=-, Battlefield Bad Company 2: -=FaLkNeR=- elég? :D
-
Gyuri27
félisten
válasz Richie1984 #20077 üzenetére
Xl counter nincs naturéban és firében. Sahdow, lost, frost, stone ott van.
Rendre: aoc, lirysh. Naturében spirithuntersel kell fogni. Mikor látod, hogy pure shadow már spórolni kell.
L counter pure naturéban a do. Twi esetén glad, mine, moon, mauler (bár nem egy gyilkos, de a képessége jó). Twiben van a slaver (de nem használtam még) illetve a curse (spell). Az elég cumiztatós tud lenni az ellennek.
Ha fire t1-t játszol akkor még van firesworn képessége.[ Szerkesztve ]
Amd - Radeon - Ryzen
-
Gyuri27
félisten
válasz Richie1984 #20079 üzenetére
Sorold mi van a deckben.
Tudod, több szem. Több csipa.Amd - Radeon - Ryzen
-
Gyuri27
félisten
válasz Richie1984 #20083 üzenetére
L-t nehezen. Ill lightblade +képessége. Ill knights + frost bitte. Frost bitte + eagle.
Xl knights +bite+soil (coldsnap). A cannon is jó ha nem tudja lerobbantani.
Meg van building protekt (ill templar javitásra). Szóval pure frostban nem tré az l és az xl.Amd - Radeon - Ryzen
-
Cr4Zy
tag
válasz Richie1984 #20088 üzenetére
Embalmer's shrine, soul splicer, furnace of flesh, de mivel 1v1-ben is ezt használom, bármikor megkereshetsz skype-on és a játékban még meg is mutatom.
Merdarogh most éjjel egy kicsit felhúzott azzal, hogy mennyire nullának tekint, de legalább ne sértene meg vele, még ha rankeden össze is sorsolt minket a gép... ennek ellenére szerintem simán fogtam visszapörgetés előtt is (3 vagy 4 támadását - mindben 2 burrower, 1 razorshard + cc-k) úgy fogtam meg, hogy én csak az embalmert nyomtam be a phoenix miatt és cc-ztem; egységvesztés nélkül oldottam meg. Simán kispóroltam a furnace of flesh árát, majd amikor azt elkezdtem használni, már nem csinált semmit, hiszen nem lett volna értelme, de ettől függetlenül szerinte akkor ő még bőven előnyben volt a breedingje és a sérült wellem miatt... A replayt nem teszem közzé, mert magyar ismerősről lévén szó, de ez azért tényleg kiábrándító...
IGN: TBPeti
-
phanzetomox
őstag
válasz Richie1984 #20148 üzenetére
Nincs esély, mivel az amii lap, tehát amíg nem jön ki az amii kiadás vele együtt az amii boosterek, addig nem fogsz tudni ilyet nyitni.
-
phanzetomox
őstag
válasz Richie1984 #20150 üzenetére
Régebben valamelyik sneak peak (500bfp-s) deckbe volt ha jól emlékszem. Mivel már nincs az a deck, ezért nehéz hozzá jutni, de nem érdemes kidobni rá több ezer bfp-t, kijön az amii és leugrik az ára.
-
Richie1984
tag
válasz Richie1984 #20180 üzenetére
Sun Reaver*
-
Cr4Zy
tag
válasz Richie1984 #20181 üzenetére
A sun reaver tényleg jó lap bontásra, de teljesen mindegy, melyik affját használod, pure fire pakliban nincs különbség a 2 típusa között! Csak nature-rel kombinálva, a root-hálózatba csatlakoztatva sebez többet a piros. Amiről te beszélsz, az a burning paws képesség, de az mindkettő aff-on rajta van.
A magma hurler pedig amellett, hogy S-, M-knockback, még L-counter is, szóval légi egységek és bármilyen L méretű ellen (pl. ashbone) elég jó, viszont bontásra szinte teljesen alkalmatlan...
Esetleg még madarak és vigilek ellen a magma spore használható, de az csak levegőbe lő és nagyon kevés a hp-ja.
Egyébként meg a juggernaut a stampade képességével elég csúnya (1 gombos instant kill az épületekre), s a giant slayer is u3-on alapból 250-et, rage-elve (ha már ütött párat és lángokban áll a pengéje) pedig 1000-et charge-ol. Ezen két egység simán a legerősebb egységek közé tartozik a játékban t3-on a képességeik miatt. Igaz, mindkettő xl-counter, a giant slayer kb. bármi ellen jó.
(#20175) Zotya21: ezt magyarázom már mióta, mégis mennyi noobozást, lámázást meg hasonlókat kapok meg a void-visszapörgetés miatt! Végülis, biztos csak véletlen műve, hogy tegnap éjjel a 11. helyen ültem 3 pöttyös platina rangon...
[ Szerkesztve ]
IGN: TBPeti
-
zoli.22
tag
válasz Richie1984 #20181 üzenetére
Richi te vagy xjamesfox ugye? Mert akkor majd dél felé leszek már játékban és megmutatom az én fire paklimat. Amugy meg 1v1,be böven elég az a két lap, 2v2-ben is nálam, de aki sok egyéggel szeret t3-on az mág berak mondjuk egy magma hurlert is.
Közben bandittal már egyre gyakrabban kapom a lalazat, szoval ha valakivel összedob rankeden akkor bocs a láma, op, noob...stb paklimért, d én "mással nem tudok érvényesülni".
-
Richie1984
tag
válasz Richie1984 #20257 üzenetére
Az enlightenment et elfeledtem beírni...
[ Szerkesztve ]
-
Gyuri27
félisten
válasz Richie1984 #20301 üzenetére
Lostot. Azzal lehet lámulni.
Amúgy ez nehéz. Mindenki más.
Illetve a 4 szín (+a kevert/dual orb deck is más stilust igényel).Amd - Radeon - Ryzen
-
Gyuri27
félisten
válasz Richie1984 #20313 üzenetére
A 2v2 kettő nem is hasonlit az 1v1-re. Ebből nem lehet kiindulni.
Minden szinnek és mindenkinek megvan a mumusa.Amd - Radeon - Ryzen
-
Richie1984
tag
válasz Richie1984 #20316 üzenetére
és egy rep ami 1v1 volt persze low rank inkább csak azért teszem fel, hogy elmondjátok t2n mit rontok el, mert érzem h ott gyenge vagyok. [link]
[ Szerkesztve ]
-
phanzetomox
őstag
válasz Richie1984 #20317 üzenetére
t1-n is voltak hibák
Először is ha látod hogy egy olyan sunstridersel jön ellened amin még up sincs akkor alap hogy rá küldöd a 2. upos scavengered (de még upolt ellen is ) Falat ilyenkor ne húzz az 50 power minusz neked, és elrontja a void háztartást is. Falat akkor húzz ha nincs kedved t1-n harcolni de látod hogy ő meg lehív 3-4 unitot, akkor húzol egy falat megy 2 íjász és kész, vagy te is hivsz egységeket (ezt erre a mapra vonatkozólag mondom csak)
ha csak nincs valami ütőkártyád akkor nem szerencsés t2-vel kezdeni, de ezt mindenki maga dönti el.
t2-n az elsődleges célod a wellek legyenek, mert ha le is szedi a csapatod de te le szedtél egy wellt akkor előnybe vagy. Viszont ha az orbját támadod és nem sikerül leszedned, akkor ő lesz egység előnybe, az orb javitással majd ráér foglalkozni később. -
Richie1984
tag
válasz Richie1984 #20324 üzenetére
Amúgy maga az 1v1 meccs azért lett linkelve, mert 2x akkora rangja volt mint nekem ès egy ügyes húzással sikerűlt meglepnem. A 2v2 es videóban általam beszorított pure sh és társa pedig aranypajzsal büszkélkedhet az én kis bronz köröcském ellenében.
-
zoli.22
tag
válasz Richie1984 #20337 üzenetére
Nekem kivételes, hogy ilyenkor vagyok fent és most is csak azért zavarom itt a vizet mert játszani nem tudok.
-
misixd3
csendes tag
-
Rankerz
senior tag
válasz Richie1984 #20345 üzenetére
Nálam mindkét meccs letölthető, node felraktam neked más tárhelyre akkor tessék
-
phanzetomox
őstag
válasz Richie1984 #20354 üzenetére
Ilyesmi csak firenatba Ez jó
-
phanzetomox
őstag
válasz Richie1984 #20359 üzenetére
Hát akkor az marha jó ár volt
-
pachito
őstag
válasz Richie1984 #20361 üzenetére
En pedig Construct Promot 2k-ert de attol meg nem ez a `normal` ara.
-
pachito
őstag
válasz Richie1984 #20366 üzenetére
Haha, telorol probalkozol? Ott szokott lenni doublepost
En csak par kartya arara emlekszem, pl mounty akkoriban is 800 korul volt, harvester is 800, majd 600 majd ujra 800, wheel 350 korul, masra nem
-
Richie1984
tag
válasz Richie1984 #20393 üzenetére
Kicsit kihalt a fórum.
-
fantom922
aktív tag
válasz Richie1984 #20365 üzenetére
Amikor én bf-eztem először akkor még nem találtam senkinél Promó lapot egyáltalán
Megtörténtek már a nerfek? Mert akkor felnézegetek én is játszani... esetleg kiadták a nat/sadó lapokat? Na jó ez csak költői kérdés volt, viccnek szántam
„Az ördög elképedve állt, és érezte milyen ocsmány a jóság. És látá az erényt az ő alakjában.” IGN: Ovobacsi
-
Zotya21
senior tag
válasz Richie1984 #20509 üzenetére
tapasztalatot
énis elindultam egyszer egyiken de mivel voltunk nemtom kb 16 an és abból 2 volt kisebb rangú mint és a többi meg vagy minimum 6-7 el nagyobb ezért hamar meguntam nemszeretek állandóan kikapni
amióta bf ezek egy fury-t se bírtam még megverni soha szóval nekem az a vége
[ Szerkesztve ]
https://500px.com/slayer_art
-
phanzetomox
őstag
válasz Richie1984 #20508 üzenetére
Ez azért van mert még kezdő vagy
Én a top 20-at pvp-ben úgy bontom fel hogy :1. Pro játékosok , 2. Ultra Lamerek, és a győzelemre játszó prok akik lámulnak
(nos én magamat nem tartom prónak, de nem lámulok, úgyhogy kénytelen leszek ebbe a csoportba tartozni XDD )
[ Szerkesztve ]
-
phanzetomox
őstag
válasz Richie1984 #20541 üzenetére
Jah gondolod hogy a kb 25 ember aki vett tőlem az ország összes részétől Szlovákiáig kiterjedően mindenkivel találkozni fogok személyesen Enyhén minuszba jönnék ki. (Sőt a környékemről még senki nem vett pontot)
-
Volgafan
senior tag
válasz Richie1984 #20543 üzenetére
Nehogy már Ő legyen a hibás,mert átbassza 1 köcsög ill. 2 köcsög szemétláda?
-
phanzetomox
őstag
válasz Richie1984 #20543 üzenetére
Most erre mit mondjak azt hogy kb. minden második ember azt se tudja mi a paypal ? Gyerekek is játszanak fater, többen is levélben küldtek pénzt, vagy szüleikkel fizettették be a bankba. Egyetlen ember fizetett paypalen.
De amúgy nemtom mért vagy ilyen ellenséges velem azóta hogy nem a neked megfelelő áron adom a bfp-t. Tovább vitatkozol még gyanúba keveredsz, mert tuti megtalálom ki húzott le.Mindegy az üzlet az ilyen, vannak becsületes és nem becsületes emberek.
[ Szerkesztve ]
-
phanzetomox
őstag
válasz Richie1984 #20547 üzenetére
Otp Netbankból lett küldve, ott nem látható a bizonylaton a küldőről semmilyen adat.
-
Shockit
csendes tag
válasz Richie1984 #20550 üzenetére
Okés megköszönném
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EXTRÉM Teljes merevcsöves EKWB szett MINDEN RÉSZE ELADÓ! Ház Distro Blokkok VGA Fittingek stb.
- Lenovo LOQ 15APH8 Gamer Laptop - Ryzen 5 7640HS, 15.6", FULL HD, 144 Hz, 2 TB, 16 GB, RTX 4060 8GB
- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X - GTX 1060 - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Gamer PC v6 , R5 5500 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Gamer PC v5 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD , 240 víz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest