Hirdetés
- ASUS blog: limitált kiadású ROG eszközök Kojima dizájnnal
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Keebmonnak hívják ezt az ultrakompakt "erőművet"
- Majdnem 5 GHz-en ketyegett egy GPU, ami új rekordnak számít
- Milyen processzort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cr4Zy
tag
válasz
phanzetomox
üzenetére
Phanze, igen, egy bizonyos szintig nagyképű vagyok e játékban, ezt beismerem, de az életet ne keverjük össze ezzel, csak egy játék! Amúgy meg nem egy "kocka külföldi spanom" mondta, hanem még melegében (nagyjából 3/4 4-kor) olvastam a fórumon, amit thesickaleon írt. Igaz, a barátlistámon mindig van legalább 2-3 ember online, s az sem ritka, mikor 20-30, de ez abból adódik, hogy fullon van a barátlistám (pontosan nem tudom, de 240 körül mozog ez a szám). És olyan embereket nem szokásom felvenni, akiket nem ismerek vagy nem szoktam velük beszélgetni.
Informatikusnak tanulok, szerinted megijedek egy kis vírustól? Az áramszünet pedig annyiban érint, hogy elmegy a net (amit kibírok, mert tanulni, beszélgetni, vagy elfoglalni magamat enélkül is tudok) mivel a laptop működik aksiról is. Bár már gondolkoztam egy szünetmentes táp beszerzésén.

Jah egyébként nem mindenem ez a játék, vagy a gép. Az egyetemet, családomat és a barátaimat sokkal fontosabbnak tartom! Jah és arról, hogy nem fognak túlságosan kedvelni, pedig az a véleményem, hogy akik ismernek, azok tudják milyen vagyok, akik meg ismeretség nélkül, csak előítéletek alapján határoznak meg egy embert, hát így jártak, max. eggyel kevesebb emberre számíthatnak, ha bajba kerülnek... Nem azt mondom, mindenkiben van egy bizonyos fokú előítéletesség (beleértve magamat is), de egy játékstílus és pár szóváltás alapján nem lehet megismerni egy embert.
De nagyon eltértünk a témától, a továbbiakban ha ilyen dolgot szeretnél közölni, légy szíves pm-ben mondd, hogy legalább ne szemeteljük tele a topicot.
(#20131) OnSeT: Nem bocsájtok meg!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS blog: limitált kiadású ROG eszközök Kojima dizájnnal
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Horgász topik
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- Gyúrósok ide!
- TCL LCD és LED TV-k
- Elmentünk fotózni a Xiaomi 17 Ultrával
- További aktív témák...
- Gamer PC eladó jó áron! RTX 2070/16 GB RAM/500 GB SSD/vízhűtés
- HP EliteDesk 800 G2 SFF, i5-6500,8GB DDR4,128GB SSD, DVD, WIN11
- HP EliteDesk 800 G2 (Tower) i5-6500,8GB DDR4,240GB SSD, DVD, WIN11
- Asus Tuf A15 Ryzen 5 7535HS 16gb ddr5 512ssd RTX 3050 FHD 144Hz Garancia
- ROG Strix G713RW 17.3" FHD IPS Ryzen 9 6900HX RTX 3070Ti 32GB 1TB NVMe gar
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Értékcsökkentett gamer alaplapok /ASUS/MSI/AM5/Számlával/
- Samsung Galaxy Watch 8 44mm GPS Wi.fi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4409
- 223 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)