Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Cr4Zy

tag

válasz Volgafan #19726 üzenetére

Az amazont én 2v2-re jobbnak tartom a swiftclawnál, 1v1-re viszont a swiftclawt tartom jobbnak (amazon 1v1-ben csak a treespirittel használható jól szerintem). A további t1-el egyet értek.

A paralízist és kihagynám, viszont a nature affos spirit hunterst (mérgező íjász) mindenképpen betenném. Igaz, sajnos nem tudom egyelőre használni, de mindenképpen hasznos egy kártya. Ha nem hiszed, kikeresek neked 2-3 replayt, az egyikben DragonDiablo, a másikban MaranV vertek el unrankeden (egyik sem main paklival jött), s nagyrészt ennek a lapnak köszönhetően: 2 burrowerre már megéri lehívni, mert egy rootal leöli őket... Sajnos videóba (pl. youtube-ra) nem tudom elkészíteni jelenleg, mert nincs fent hozzá egy program sem, de ha igény van rá, akkor kérésre valaki biztos megcsinálja.

(#19729) Richie1984: Azért kell a dryadból és az amazonból is a kék, mert az előbbi mellett az egységek 25%-kal kevesebbet sebződnek, az utóbbi pedig 50%-kal kevesebbet sebződik a beastek ellen (ilyen pl. a nightcrawler, witchclaws, scavenger, scythe fiends, deep one, burrower).

(#19696) Volgafan: Sajnos a disenchant minden debufftól véd, nem csak a spellektől.

U.i.: Jah és még mindig nem értek egyet veled azzal a nature taktikával, hogy instant t2, ep-som-do, mert a do általában sokkal kevesebb powerből fogható, mint a burrowerezés (számomra a shadow-nature miatt konkrétan egy nightguard a deep one ellen, mivel nekem is ugyanúgy megvannak a cc-im amiket te fogsz rajta használni - így lehetett az is, hogy a fent említett dragondiablo ellen volt deep one-om is).

U.i.2.: Az energy parasite nem mindig jelenti azt, hogy a somot is le tudod rakni. Egyszerűen amellett, hogy védekezik az ember az ep-ek ellen folyamatosan nyomás alatt kell tartania az ellenfelét, mert amint le tudja rakni a nature a som-ot, már ténylegesen rohadt nehéz megfogni.

U.i.3.: Ha bármiféle segítség kell a beszereléshez szívesen megyek segíteni! ;)

Új hozzászólás Aktív témák