Új hozzászólás Aktív témák
-
BlackTiger
tag
válasz
zoli.22
üzenetére
Jól gondolod. Nem nézünk hülyének.

De ha már itt mindenki elkezdte ajnározni magát, hadd mondjam el, hogy én se keveset tettem az ügy érdekében. Legalább már 7-8 ezer BFp-t szétosztogattam és még rengeteg lapot a magyar játékosok körében és még mind a mai napig ha látok a játékban valakit szerencsétlenkedni és észreveszem rajta, hogy magyar akkor magyarázok neki egy félórát majd kisegítem pakliját jó néhány lappal +3-500BFp-vel. Másik meg, hogy régebben próbálkoztam egy közösségi oldal kiépítésével (battleforge.jatekoldal.net), cikkeket írtam, oktatóvideót csináltam.. de végül beláttam, hogy egyedül nincs annyi energiám, időm (és nem mellesleg kedvem), hogy megcsináljam.. viszont szerintem így is szép számmal csalogattam a játékhoz újakat és segítettem a már meglévőknek.
Nah, most már én is büszke vagyok magamra.
Az EA meg egy pénzéhes szemét, ez nem is kérdés. És nem csak egy lábon (a Battleforgon) áll, tehát nyugodtan megteheti, hogy nem foglalkozik vele.. akkor is még bőven keres egyéb játékaival. Az Amii-mézesmadzag húzogatásra meg személy szerint nagyon haragszom.
@phanze: Az én paklim egy Grinder árából kijön. xD Egy kimaxolt tutorial deck + promo grinder t4-re.
Nagyon atom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Edge 70 Fusion: új renderek, több szín és részletek a specifikációt illetően
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Villanyszerelés
- Végre hivatalos, mikor lesz az S26 hivatalos
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti DELL 330W töltők (ADP-330AB D)
- Eladó Samsung Galaxy A16 4/128GB fekete / kijelző alsó része hibás / 12 hó jótállás
- 216 - Lenovo Legion Slim 7 (16IRH8) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nagyon atom.