Hirdetés
- iPad topik
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- Formálisan, de hivatalosan bejelentette a Clearwater Forestet az Intel
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple MacBook
- Az eddigi legolcsóbb, 3D V-Cache-t használó CPU-ját hozta forgalomba az AMD
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Új hozzászólás Aktív témák
-
Murder3
addikt
válasz
Razuel
üzenetére
de te beszélsz arról én a shadwot eredetileg csak példába említettem mert azzal van a do ellen tapasztaaltom.do+surgról beszltem
nem tudok fire,frost példát mondani mivel még nem is mentem más színnel pvp-t(lapok hiányába) de írták h azokkal is ez a helyzet."Ez teszi színesebbé a játékot.
Egyébként próbáld meg naturel megállítani a harvit. Általában hunters az alap (70power) + roots is szokott jönni (45power) meg legyen akkor egy DO (120power) + egy heal (80power). Ez már több mint 300, de a harvi még mindig erösebb ezeknél. A buffokról meg nem is beszéltünk még."első pont nem.
köszönhető a splahs lapoknak a pure vs splash és dual kombó nagyon unbalanced és főképp UNFAIR dolog.
a többség úgyis azzal megy amivel könnyebb.
purék lap hátrányba illetve h függnek azoktól a lapoktól amik a splash deckekbe is bemennek.másik simán fogják úgy a buffolt harviakt h se well nem esik de még a meccset is megnyerik egymás után több harvit is legyőztek.
láttam már nem egy ilyen repet.
emg som+ep mellet azé nem olyan vészes
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- SörcsaPH!
- Gitáros topic
- Autós topik
- iPad topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Építő/felújító topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- MEDION Erazer Major X20 Gamer laptop -40% i7-13700HX 16/1TB NVIDIA RTX 4070 8GB QHD 240Hz
- Seagate IronWolf 4TB HDD 100/100 Beszámítás OK!
- Lenovo LOQ 15IRH8 / i5-13500H / RTX 4060 / 16GB / garancia
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 Ryzen 5 PRO 16GB RAM 256GB SSD FHD Touch 97% akku, szép állapotú
- ASUS Vivobook S15 OLED BAPE Edition (K5504VA) - Full Blue Bundle - 120Hz 3K OLED
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- Honor Magic V3 12/512GB - Kártyafüggetlen, Fekete, ÚJSZERŰ - 1 Év garanciával
- AKCIÓ! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus B250M i3 6100T 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest