Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OLED TV topic
- Milyen alaplapot vegyek?
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Pánik a memóriapiacon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Depression
veterán
Neki láttam a Mo standard-nak. Persze Mo up.-ot nem ad, de az, hogy még XP-t sem, az már elég durva.
-
Depression
veterán
A mindweaver mióta gyógyít?
-
Depression
veterán
válasz
DeckardCain
üzenetére
Gratulálok. Replay-t nem mentetted el?
-
Depression
veterán
válasz
Gyuri27
üzenetére
Kereken egy booster-rel több. Tehát biztosan lesz olyan, aki egy nagyon értékes lapot fog kapni, és még nem is fog róla tudni.
Sokan csak feltelepítik, azt hiszik, hogy az a serial, bepötyögik, és magyar nyelv hiánya miatt 5 perc múlva törlik is az egészet.
De hátha akad néhány ember, akik bővítik a létszámunkat. -
Depression
veterán
válasz
helphelp
üzenetére
Mert egy UR lap harmadik up-ja tán 6500 gold. és ez csak egyetlen lapra. Nincs mindenki hiányban, csupán vannak olyanok, akik nem akarnak várni mire meglesz, hanen rászánják azt a potom összeget. 10 bfp-ért megkapják az aranyat, ami kb. 10 eurocent, azaz kb. 26 Ft. Érdemes ezen spórólni?
-
Depression
veterán
válasz
Morgomirhun
üzenetére
Nyugodtan írd ki, kíváncsi vagyok rá.
-
-
Depression
veterán
Firemagyar néven ki játszik?
-
Depression
veterán
Defending Hope expert replay.
Vártam, hogy mikor lesz nehéz. Hát nem lett. -
Depression
veterán
válasz
helphelp
üzenetére
Ha csak goldból élsz:
Nem gondolod, hogy az elején jobb lenne felfejleszteni a jelenlegi lapjaidat, és azokkal sokkal könnyebben jutsz később sokkal több aranyhoz? Míg te az elején bohóckodsz (upgrade-ek nélkül) nevetséges arany összegekért, addig a profik egyetlen pályán is összeszednek 3-5000 aranyat.
Ezt nem bántásképp írtam. -
Depression
veterán
The Soultree expert replay
Szerintem hibátlanra sikerüt.
(rögtön töltődik) -
Depression
veterán
válasz
helphelp
üzenetére
Végülis te akkor mivel lennél elégedett? És az a fejlesztőknek hogy érné meg?
Egy játék megvételével kb. 60-200 átlagos lapot tudsz megszerezni. Ha csak goldból akarod mindezt elérni, akkor elég hamar fel fogod adni. Pedig ennek a játéknak egyik alappillére pont a gyűjtögetés, a deck-ek összeválogatása. -
Depression
veterán
válasz
Gyuri27
üzenetére
Boosterre ne alapozz, annál nagyobb pénzkidobás nem is létezhet.
Inkább gyűjts össze egy teljes játékra, jobban megéri, mint csak pontokat venni. Nézz szét ebay-en, van hogy a teljes játék (3000bfp+64 lap) olcsóbb 20€-nál.
És ha végképp nincs már ötleted, hogy mire költsd a maradék pontjaidat, csak akkor vegyél boostert. Tele van a fórum olyanokkal, akiknek a Tome ( 1250 bfp, 6 booster) vásárlásakor még a felét se adta vissza értékben.
Igaz én 2 tome-ot vettem, egyszer volt benne egy enlightenment, a másodikban pedig egy disenchant, így én a különösen mázlisták közé tartozom. -
Depression
veterán
-
Depression
veterán
válasz
Depression
üzenetére
Ha valaki most szeretne játszani, a német megy.
3 orb (nature, shadow, frost) és kb. 4-500 powerrel mit lehet kezdeni a grinder ellen, amire nem hat semmilyen varázslat? (soultree expert)
-
Depression
veterán
Megint összeomlott a szerver, kiléptet, ha játszani akarsz.
-
Depression
veterán
Én ma 5x csináltam meg egy pályát a swiftclaw II-ért, 5x def. Tower II-t dobott, de szerencsére bedobta a swiftclaw II-t is.
-
Depression
veterán
válasz
ChromeX
üzenetére
Basszus! Ennyi!? Ha nem ölöm meg délen az íjászokat, nem jön több? Én meg képtelen voltam bevédeni délen, mert állandóan jöttek erősebbnél erősebb ellenfelek.
Más kérdés: nature-nek, vagy frost-nak van olyan egysége, mint a pl. firedancer, ami képes messzebbre lőni, mint az towerek?A frostnak vannak az íjászai, akik egyetlen területre nonstop képesek lőni messzire, de az ugye képesség power-ért, amit nem hagynak abba maguktól.
-
Depression
veterán
Szerintem ez az 56 megás map editor csak az alap program, nem találtam benne semmilyen tárgyat, terepet, semmit.
-
Depression
veterán
13.00-kor lekapcsolták a szervereket, jön a patch.
Segítsetek!: Crusade expert (azt hiszem ez az a pálya, ahol felváltva kell támadni/védekezni), u2-es nature-rel (shaman, windweavers) hogy kell kivédeni az első támadásokat?
Hiába néztem replay-t, azok mind u3-as egységekkel voltak, ugyanazt játszva biztos bukás. -
Depression
veterán
Megszállotja voltam régebben egy másik MMO-nak (már a nevére sem emlékszem), ahol a PvE részen mindenen túl voltam több karakterrel is, az újak nem jelentettek semmi kihívást, a PvP-t pedig nem bírtam követni anyagilag. (voltak jópáran, akik többszáz dollárt költöttek rá havonta). Értelmetlenné vált az egész, és azóta rá sem néztem, nem is fogok.
Előbb-utóbb ennek is ez lesz a sorsa nálam, igaz most inkább elkeseredett vagyok, a sorozatos sikertelenségem miatt. -
Depression
veterán
Remélem azért 2-3 hetente bevállalnak 1 új PvE pályát. Jó buli lesz. Csinálhatnának egy szavazást a legjobb pályákért.
-
-
-
Depression
veterán
A maradék bfp-imből gondoltam bontok egy tome-ot, hátha összejön egy nem nature pakli. Erősen tartottam attól, hogy nem hozza be az árát, de mivel gyenge lapjaim sincsenek, így a sorsra bíztam, hogy milyen legyen a másik paklim.
Eredmény:
Mine
Disenchant (nature)
Amok
Mana wing
Wheel of Gifts
Girnder+1 Ensnaring roots
-
Depression
veterán
Annyira ne örülj, mert meghalt az egész, jelenleg nem lehet belépni egyik pályára sem, mert bontja a kapcsolatot.
-
Depression
veterán
Mekkora szerencsém volt PvP-ben!
Kiírtott minden egységemet towerekkel, meg egy orbos egységekkel, épp a 3. orbomat támadta mire összegyűlt a power a forest elderre. Az egymaga liquidált 15-20 1 orbos csapatot, gyorsan visszahúztam a 3. orbomat, és a forest mellé 2 rageflame-mel elindúltam. Gyorsan feladta.
Próbálkoztam többszemélyes expert map-ekkel, de nagyon nem megy. A 2. Orbig el sem jutok.

-
Depression
veterán
Ha a német nyelvűvel játszol, akkor a (keresésnél biztos) német neve mellé kiírja az angolt is. Keresésnél angol névre is lehet keresni.
Lehet mindkét szereveren más nyelven is játszani, annyi a különbség, hogy a beszélgetések a németen németül mennek.
Mi angolul játszunk, és nem látjuk a német megfelelőjét, míg te az angolét igen. Sokkal könnyebb lesz nekünk úgy segíteni, ha tudjuk miről van szó, és neked is, hisz elég hamar meg lehet jegyezni azt a néhány lapot, amit használsz vagy szeretsz/szeretnél. -
Depression
veterán
Van egy jó hírem:
Most votlam a MM-ban, a Battleforge kereken 6k Ft akciózva. -
Depression
veterán
válasz
DeckardCain
üzenetére
A direct2drive-on most 25£, ami még mindig olcsóbb, kb. 7500Ft.
Nature-rel a crusade expert első orbját hogy lehet bevédeni?
Egyszerűen képtelen vagyok rá, már 4x nekiugrottam egyedül csak azért, hogy meglássam, mit kezdhetek az első orb-bal. Hát eddig semmi sem sikerült, ha megyek a 2.-dik orb-ért, addigra olyan erősek jönnek lent, amit már nem tudok bevédeni. Ha maradok 1 orbnál, akkor meg mindenkit levernek pillanatok alatt. -
Depression
veterán
Egy rövid időre sikerült életet lehelnem a gépembe (új win-nel), de a pályák betöltése közben csontra fagy a játék, a win pedig not responding-ot ír.
Idegességemben neki álltam kitakarítani a gépet, erre letörtem a helyéről procihűtőt, a vid.karival meg megsütöttem az újjam. Nem az én hetem.
-
Depression
veterán
Sajnos most nem tudom megnézni a meccset, de én a breeding grouds-ot kiszedtem a paklimból, helyette a juice tankot raktam bele, ami (most már) 50%-kal több powert ad, és nem vagyok helyhez kötve vele. Ha helyben állós (védekezős) a pálya, akkor beleteszem, de ha menni kell, akkor nagyon bosszantó, hogy messziről kell vinni az egységeket.
-
Depression
veterán
Amit én láttam, ott telepakolja a fagyós részt lövő épületekkel (azokra nem hat a fagyás), és egy swift-es egységgel odacsábítja az első bázisról az ellent.
Hogy működok az a shard? Elvileg azt írja, hogy 'gives you power', de én hiába voltam ott, nem történt semmi.
Egyedül a legkönnyebb, ha ketten léptek be, és az egyik rögtön ki is lép. Ilyenkor 2 orbbal, és több powerrel kezdhetsz, akkor nem jelent gondot az egész, pillanatok alatt meg van a 4 orb.A mérgezősök ellen ott az ensnaring roots.
-
Depression
veterán
Ti mire költitek az újonnan szerzett rengeteg bfp-t?
Sajnos rá kellett jönnöm, hogy 3000 nem is olyan sok.Eddig szinte mindenki nature-rel kezdi, 1-2 emberkét láttam eddgi fire vagy frosttal.
De shadow paklit még nem. Érdekes. -
Depression
veterán
Végig csináltuk volna az új pályát. Már a leges-legvégén jártunk, és kidobott mindenki szinkronizációs problémával.
Ennyire nehéz lenne megcsinálni (elkészíteni) egy pályát? -
Depression
veterán
Bár én mindig úgy csinálom (na jó, nem viszem túlzásba a vásárlást), hogy egy új acc-ot regisztrálok full-ra a játékban, így esetleges promo lapokat többször tudom begyűjteni.
Sajnos nem viszik túlzásba, és valószínűleg a következő promo lapok már vásárláshoz lesznek kötve.Napokon belül úgyis a következő patch-et jelenti.
-
Depression
veterán
Valami olyasmit írt ki, hogy vesztettél, valakinek a múltban is kell lennie. Az a furcsa, hogy baloldalt mind a ketten bent maradtunk.
De többet nem próbálkozok vele, egyelőre igyekszem upgradelni a lapjaimat, csak meg kellett találni a pályákat, ahol lehet. Az is el fog tartani egy ideig. -
Depression
veterán
Köszi a tanácsokat.
Azóta elpasszoltam a razorleaf-et, vettem helyette egy dreadnaught-ot.
A breeding grouns-juice tank azért van benne, mert így gyorsabban letudom a pve pályákat, mivel standardon ismerkedek épp a pályákkal (nem ismerem az összeset, most kezdtem el nyitogatni őket), nincs igazán szükségem 2 orbos lényekre, az aggreszor knockoytja elég a kisebb ellenfeleknek, a nagyobbakra meg ott van a fagyasztás.
Rogan kayle képessége az egyetlen, ami hat a fóellenekre is, míg Viridya-t csak gyógyításra használom.
Lényege, hogy ezzel a deck-kel gyorsan letudom, nem kell sokat várni. -
Depression
veterán
Ezen a pályán nem is volt rá szükségem (na jó, a tűz sárkány jól jött), de a deepgorge (frost aff.) nélkül meg lettem volna lőve. Így elég volt egyetlen giant wyrm az egyes védelmi pontokra.
Még tökéletesítek rajta, hátha eljön az az idő, amikor már az elejétől magam fogom csinálni.
Mert most volt egy valaki, aki bennt maradt, míg elértem az észak-keleti védendő hajót, és már megvolt a dél-keleti 2 orb. -
Depression
veterán
Ti be tudtok lépni?
Nekem már vagy 3 órája nem sikerül. -
Depression
veterán
Szép gyűjtemény.
Érdemes lenne felraknod ebay-re, ott több gazdag ember garázdálkodik.
Azért írtam garázdálkodást, mert én biztosan nem lennék büszke arra, hogy másvalaki acc.-jával menőzzek.
Talán ez a lényege az upgradeknek, hogy legyen miért játszani, hogy öröm legyen, ha valamit végre sikerül megszerezni. -
Depression
veterán
Depression ott is.
Mi lehet az oka, hogy szinte senki sem játszik vele?
Viccen kívűl, jelenleg kb. 50-en vannak fent a szerveren. És ez világviszonylatban viszont garantált bukás. Attól tartok, hogy nem fog sokáig kitartani.
Főleg, hogy ebben a létszámban benne vannak az ingyenesen játszók is.
Itt a fórumon is alig próbálták ki, pedig csak le kellene tölteni, hisz ingyenes. -
Depression
veterán
-
Depression
veterán
Most, hogy mondod, csak 3 orbig jutott, tehát volt enlightenmentje is.
Mindegy, nem is az a lényeg, hanem, hogy az én rankom 4-es, tehát még full kezdő, és ilyen ellenfelet kaptam, és mégis élmény volt játszani.Az előbbihez még annyit, hogy aggressorral és juice tankkal 15-20 perccel le tudtam rövidíteni a encounters with twilight pályát.
A windweavers 3-mat szeretnèm már megszerezni, de nagyon nem osztogatja. -
Depression
veterán
Igen, mert a legelején volt, a középső orb elfoglalásánál.
Most volt egy szép vereségem:
Az ellenfél jött promo razorleaffel (0.dik szintű pakli volt a paklija, onnan tudom, hogy nem upgradelt) , meg forest elderrel.
Szerintem nem voltunk egy súlycsoportban, de elég sokáig kitartottam. -
Depression
veterán
Beszereztem egy juice tank-ot, meg egy aggressor-t.
A nature-fire deck-em nem sokat ért pvp‑ben, aki értett hozzá, az az elején lerohant, és nem volt ellenszerem a frost mage (sorceress?) ellen.
Szerintem az egy bug lehet, hogy hiába írja, hogy csak small unitokat knockback-el, a shamanom sincs ellene biztonságban, az is repülget. -
Depression
veterán
válasz
DeckardCain
üzenetére
Érdemes. Általában mindenki úgy kezdi, elég sokáig el lehet lenni az ingyenes lapokkal.
-
Depression
veterán
Encounters with twilight pályán mit lehet olyankor tenni, ha rogan megindul, és addig küzd, míg meghal? Nem mentem utána, de ő csak ment és ment.
-
Depression
veterán
Azon gondolkozom, hogy be kellene fektetni egy promós razorleafbe.
Ha veszek 3 simát, az is 1200-1500 környékén van, és mire azt upgradelem...
Utána meg szerintem úgysem lesz olcsóbb, így majd eladom annyiért, amennyiért vettem. -
Depression
veterán
Na elpazaroltam ismét egy egész délelőttöt, egyetlen használható (de számomra nem fontos) upgrade-ért.
Kezd lankadni a lelkesedésem. -
Depression
veterán
Szerintem a wheel of gifts mindenképp megéri pve pályára.
Kettőt is le lehet rakni belőle, így 20%-al többet sebzel és ugyanannyival kevesebbet sebeznek az egységeiden.
Mivel pve páyán szinte soha nem támadják az első orbodat, ezért ott kényelmesen elfér 2.Végre sikerült megcsinálnom az első expert pályát. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3653
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- 186 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070
- Új Dell 13 XPS 9350 WUXGA IPS Nano Ultra5 226V 8mag 16GB 512GB SSD Intel ARC 130V 8GB Win11 Garancia
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 85%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)