- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- OLED monitor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Életlen svájcibicska: Teszten az LG 45GX90SA okos gamer monitor
- Raspberry Pi
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Projektor topic
- VR topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheSkunk
csendes tag
Hello!
Eléggé kezdő vagyok a játékban ezért kérnék egy kis segítséget.
Először is : szinte az összes goldért megszerezhető lap megvan a játékban Bfem pedig egyántalán nincs. Tervezem a játék megvételét (tudom hogy jobban megéri pontokat venni de ahoz bankszámla szükséges azzal pedig én nem rendelkezem
) de egyenlőre még nincs meg :/. Napi 15 percet minimum játszom az 1 BF pont miatt és abból pedig rendszerint az 1 Bfes Boostert veszem meg ami eddig sajna nem dobott semmi értelmes lapot. :/ A barátaim küldtek kártyákat amik szintén eladhatatlanok de legalább van mivel játszanom.
Van pár lapom ami ér valamennyit de azokat nem tudom nélkülözni a paklimból :S.
Tudnátok esetleg segíteni? Leírnátok nekem pár lapot amik olcsók és érdemes őket beszerezni? A játékbeli nevem : TheSkunk. Előre is köszönöm a segítséget. Jah és ha megtennétek leírnátok azokat a dolgokat amiket egy kezdőnek tudni érdemes? Ha megveszem a teljes játékot akkor mit kapok cserébe? Annyit tudok hogy valamennyi BFet.
Mégegyszer köszönöm. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Kingston 16GB DDR5 5600MHz CL46 - Új, bontatlan, több darab - Eladó!
- Corsair VENGEANCE RGB 2x16GB DDR5 6400MHz CL32 - Új, bontatlan - Eladó!
- Corsair VENGEANCE RGB 2x16GB DDR5 6200MHz CL36 - Új, bontatlan - Eladó!
- Corsair VENGEANCE RGB 2x16GB DDR5 6000MHz CL36 - Új, bontatlan - Eladó!
- Chieftec proton 750w full moduláris
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Számítógép - Gamer PC! Csere-Beszámítás! R5 5600G / RTX 4060 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX A4000 8GB Garis!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) de egyenlőre még nincs meg :/. Napi 15 percet minimum játszom az 1 BF pont miatt és abból pedig rendszerint az 1 Bfes Boostert veszem meg ami eddig sajna nem dobott semmi értelmes lapot. :/ A barátaim küldtek kártyákat amik szintén eladhatatlanok de legalább van mivel játszanom.
Tudnátok esetleg segíteni? Leírnátok nekem pár lapot amik olcsók és érdemes őket beszerezni? A játékbeli nevem : TheSkunk. Előre is köszönöm a segítséget. Jah és ha megtennétek leírnátok azokat a dolgokat amiket egy kezdőnek tudni érdemes? Ha megveszem a teljes játékot akkor mit kapok cserébe? Annyit tudok hogy valamennyi BFet.
Mégegyszer köszönöm.