- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- RAM topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
daveoff
veterán
válasz
mackosajt #2636 üzenetére
Igen, most már nagyjából értik a játék módokat, ezért is nehezebb, mint a béta.
Még annyi, hogy a klánunkból eddig 9-en vettük meg a játékot, mindenki azon az állásponton van, mint én. Valamit nagyon elbarmoltak a béta óta, mert sokkal rosszabb a hitbox, mint bf4-ben, igaz mi csak HC-t játszunk, de az nagyon gáz lett, normal valamivel jobb.
kisza25: igen, a gépigény nagyobb, ellenben a látvány sokkal-sokkal gagyibb....
-
marilllyo
veterán
válasz
mackosajt #2631 üzenetére
Hááát nézd.
Nem jobb mint a BF4.
Nem váltja le azt.
Ha összegyűlik pár ismerős..mint mondjuk tegnap voltunk 4-en...úgy már oké.
Egyedül játszani számomra uncsi, és az assignmentekért awardokért olyan végeláthatatlan sokat kell játszani, amennyi potenciál így első blikkre nincs benne. Nem hiszem, hogy lenne ebben a gameben számomra 800 óra. Szerintem azért mert nem érzed az egészet olyan változatosnak. Egy kusza mészosztlősz az egész. BF4-ben pl volt olyan, hogy amikor meguntam az infantry-t akkor heteken keresztül attack heli szerverre jártam, vagy repcsiztem vagy tankoztam. Aztán azt meguntam akkor újra infantry. Itt igazán csak infantry van. Vannak járművek de szinte csak transport jelleggel használja mindenki.
Sok patch kell még. Noha nekem csak 1x fagyott ki a multi. -
daveoff
veterán
-
BandiHUN
veterán
válasz
mackosajt #902 üzenetére
Na ja.És nem is lesz új rész,és még a bétázást is dobhatjuk a kukába,hisz ki tudja,mi lesz a játékkal még mire megint előhozakodnak vele...
Lenne inkább az eredeti megjelenéstől egy Early Access kicsit bővebb bétázás az előrendelőknek...Lehet baromság,de ha így lenne,én bedobnám rá a mexikói árat előre,és mégse az új "konkurencia" lenne csak,ez megmozgatott,meg akartam venni...HA ősszel jön.De így mi lesz?Hacsak nem adják bagóért a 4-et...abba MÁR nem ugrottam volna bele,a 3-at meguntam...
Azért ez a halasztás szerintem sok embert elkedvetlenített.
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Sorozatok
- Külpolitika
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Villanyszerelés
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- BestBuy topik
- Tőzsde és gazdaság
- Revolut
- Jövedelem
- További aktív témák...
- Synology 3.5" 8TB SATA3 HDD (HAT5310-8T) Új, bontatlan, garanciával!
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest