Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bluetooth hangszórók
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- ZIDOO médialejátszók
- Autós kamerák
- Otthoni időjárás-állomás
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TXT
őstag
Meddig tart itteni ido szerint a Beta?
(Bocs, ha volt mar)
-
lofagi
addikt
válasz
FollowTheORI #1695 üzenetére
A falon keresztül lövést én is hiányolom igazából, megint csak a CS-t tudom felhozni, hogy abban hatalmas élmény volt, hogy nem is láttad az ellent, de ki tudtad lőni a falon keresztül. Aztán ment a csíter-csíter, nagyon jó volt. :]
Azért lesznek olyan pályarészek ahol szét lehet lőni 1-2 részt, a bankos pálya is ilyen, de szerintem lesz még ilyen, ami kis helyszínen játszódik. Kétlem, hogy ezt kihagynák, egyszerűen csak a betába nem tehetnek bele mindent, szerintem.
A SWAT amúgy megint egy külön kategória lesz, ami szintén nagyon várós! :] De ott aztán valóban esélytelen a public, hogy rendes élményt kapjon az ember.
-
FollowTheORI
nagyúr
Szerintem ez lényegtelem... bármennyi házat le tudnak rombolni, ha akarnak.
Viszont szerintem az poén lenne, ha pl a B pontnál a mostani mapon abban a kétszintes házban ha valaki alul kempel te meg fent vagy akkor fentről rá tudnál robbantani és ledobni egy gránátot, vagy leugrani és lelőni.
Vagy egy házban bújkálót falon lyukat robbantva kiszedni...Na mindegy ez nem fontos annyira végülis, de nagyot dobna az élményen...
Megintcsak a BC2-őt tudnám felhozni ahol nem egy olyan map volt ahol szépen álltak ugyanígy sorban a házak és mindet össze lehetett dönteni egy faluban...
De még csak azt sem kéne mondom, hogy összedőljön... csak egy jó nagy lyukat ütni rá oldalt. -
lofagi
addikt
válasz
FollowTheORI #1684 üzenetére
Csak míg a SWAT-ban 1 házban játszódik az egész, addig itt egy egész városban, azért szerintem a kettő nem ugyanaz.
-
-
VW
aktív tag
magyar idő szerint meddig él a beta?
-
he7edik.
addikt
Hol kell beállítani hogy a gadgetek kezelő gombjait kitegye a hudra fixen?
-
he7edik.
addikt
válasz
Látatlanba lefogadom veled hogy a Siegeben se lesz bármi robbantható csak bizonyos előre meghatározott helyeken.
-
daveoff
veterán
-
ingalls
senior tag
válasz
killer095 #1685 üzenetére
Nem hinném, hogy azt az irányt folytatni lehetne. A BC2 varázsa az egyszeruségében volt. Néhány fegyver, néhány jármu, pár skin és kész. Ha a 3 és a 4 által felvett trendet nézzük, akkor a következo az 5 lesz, amiben már herepiercingbol is százas választékunk lesz. Mert ugye ez kell a népnek. Ebbol a szempontból a BFHL éppen hogy korrelációtöro.
-
killer095
őstag
válasz
Olyan kellett volna mint BC2-ben hogy mindent lehessen rombolni.
Hátha a következő BF BC3 lesz. -
FollowTheORI
nagyúr
válasz
DeadMeat #1621 üzenetére
Szerintem amúgy ebben a játékban lett volna egy olyan ziccer a rombolhatóságban, amit az új Rainbow Six Siege játékban megcsináltak, hogy ha már van ilyen "breach charge", akkor a falon/padlón/plafonon poén lenne lyukakat ütni vele... bárhol (nem csak az előre megadott/meggyengített pontjain pár háznak).
Ha valami hiányzik, vagy ziccer lett volna akkor az ez rombolhatóságban.
Akkor lett volna igazi kommandós rendőrös terroristás a játék. -
törölt tag
A heists módnál válthatok csapatot? vagy abban kell végig játszani amibe betett?
-
he7edik.
addikt
-
daveoff
veterán
Ez a Hotwire még flagrunnak sem jó, mert egy CQ körön messze több pontot gyűjtök össze. Még akkor is necces a 10k pont, ha végig a kocsiban ülök.....
Ez a Hotwire egy elég elmebeteg mód. -
CsonkaImo
addikt
válasz
Snip3r_HUN #1674 üzenetére
Nem is CoD nem is Bf... Annyira keverik a stílusokat (mindenből levágtak egy picit), hogy a végén senkinek sem tetszik.
-
bombibmw
veterán
Jó ez a Beta.
Lagalább tudja az ember,hogy nem kell megvenni. -
@rglaaf
veterán
Battlefield ✔ @Battlefield
Follow
Ask and you shall receive. The #BFHardline Beta been extended until Monday night, Feb 9th PT on all platforms.
1:37 AM - 7 Feb 2015hétfőig hosszabbították a bétát
-
he7edik.
addikt
Evolve? Fogja azt bárki is játszani?Akkora f0s a videók alapján hogy ingyen se kellene.
-
djculture
félisten
válasz
FollowTheORI #1668 üzenetére
Evolve az számomra eleve esélytelen majd ha 16-an lehet legalább nyomni egyszerre.. 4 vs 1 az nagyon kevés egy multis cimhez.
-
FollowTheORI
nagyúr
Én majd később csatlakozom hozzátok, ha addig nem unjátok meg... majd ha lesz 50% akció rá és 6kért megvehető lesz.
Nekem most olcsó indiai Evolve jut a tavaszra.
Én azt unom meg addig. -
kisza25
félisten
válasz
djculture #1657 üzenetére
nem, de nem is gondolkoztam még eddig ennek a megvételén, ha lesznek DLC-k majd megveszem hozzá egybe, mondjuk utolsó játékok a BF3, Diablo 3, BF4 amikkel játszottam és meg is vettem őket, mert mással nem játszom, a BF4 17500Ft/1750 óra 10Ft/óra nem is olyan rossz
ebben meg már most van 38órám pedig még ki sem jött -
djculture
félisten
válasz
kisza25 #1656 üzenetére
Most látsz prémiumot? Én egyelőre nem de már dlc-röl beszélgetnek.Majd lesz a játék 12 ezerért meg veszed a dlc-ket egyenként 4-5 ezerért. Sokkal több lóvét kifognak ebböl szedni mint abf4-ből szerintem már ha nem bukik meg. Mondta valaki hogy a medal of honor helyett van ez ...
-
M@rdel
őstag
válasz
FollowTheORI #1639 üzenetére
Igen közben, én is rájöttem!
Érdekes ezt csak egy szerveren csinálta!?
35-40-s a pingem, ez még talán annyira nem rossz.A vásárlással azért várok legalább 2-3 hetet megjelenés után, ne én sírjam tele a topikot!
-
Viper26
nagyúr
Biztosan velem van a baj, de nem jobb a tiszta forrásból származó játék?
-
he7edik.
addikt
Ribijátá
-
he7edik.
addikt
G2A-n 7 rugó de az orosz nyelvet nem vagyok hajlandó elviselni
Mehikói originen menni a játék? -
bul07
nagyúr
válasz
djculture #1647 üzenetére
Pont linkelni akartam hogy innen kezdve olvasson kicsit
-
he7edik.
addikt
Már kérdeztem de nem kaptam rá választ:-Olcsó orosz kulcsot érdemes venni vagy már nem lehet vele manipulálni?
-
pohár
félisten
válasz
FollowTheORI #1639 üzenetére
igaz, ez alapból 50%-on van, el is felejtettem lehúzni 0-ra
-
kisza25
félisten
válasz
Viper26 #1629 üzenetére
akkor lehet csak nálam működik a dolog, de amire lövök, ha rajta tartom meghal, utoljára bf3-ban tudtam ezt megcsinálni, hogy bemegyek valahova 3-4 ellen áll háttal és mindet megölöm, én egy középszerű játékos vagyok:
utsó köröm 21-5
az előtti v 20-11
az előtti 33-13és nem campelek, megyek foglalni és ott levadászom az ellent, komolyan mondom ez a hitreg+ netcode lenne bf4-ben ....
-
Evome
senior tag
válasz
FollowTheORI #1630 üzenetére
JLTV :3 Ha ez benne lenne
-
he7edik.
addikt
Szerintem én is megveszem ha jó árban lehet szerezni kulcsot hozzá. Csak ne mindenki CQ játszon mert arra ott van a többi BF.
-
FollowTheORI
nagyúr
Én majd akkor veszem meg ha elértem a BF4-ben a 150-es szintet.
Kiszának ez a két gép lesz:
-
M@rdel
őstag
válasz
DeadMeat #1621 üzenetére
A most játszott szerveren a hitreg volt a random.
Tisztán lőhettem shotival 3m-re, kétszer! Erre megfordul és lelő! Deja vu-m volt!
Semmivel nem lesz ez jobb, mint a 4 volt anno.Egyébként a hotwire-t, egy átlag pilóta, két jó lövésszel el is döntheti. Ennyit az inf-ről.
-
DeadMeat
nagyúr
Én értem és megértem amit írsz. Reszben egyet is ertek vele. Igen szvsz hiányzik némi + rombolhatosag új utakat nyitni magadnak, ha már van van m320 ect nalad. Viszont amiért örülök ennek a játéknak h végre nem a gadgetek döntik el egy úgymond csata kimenetelét, hanem a tudás. Végre ez egy shooter. Normális recoillal, a supression és a random bullet hülyeségek nélkül. A hitreg néha érdekes de jobb, sokkal jobb mint a bf4ben volt/van. Én inkább inf. player vagyok, ha nem muszáj nem nagyon ülök járműben, hianyozni nem fognak. Nekem eddig bejön elég újítás ahhoz, hogy majd megvegyem.
-
Viper26
nagyúr
A 4. rész "sikere" óta nem nagyon követem a dolgokat, ez megjelent már?
-
M@rdel
őstag
"300 kills with opposite faction" elmondaná valaki, hogy ez mi?
és sajnos a medic/support pack ellopással sem vagyok tisztában
Plíííííííízz!
-
bul07
nagyúr
Én is írhatnám hogy ha fapad kell akkor menj vissza CS 1.5 játszani de nem teszem mert, egy mindenki azzal játszik amivel akar , kettő mindenki leírhatja a véleményét szabadon, úgy bírom hogy egyesek megmondják mint szabad és hányszor leírni
CS-ről nem írom le a véleményemet mert nem ide tartozik a fórumába meg negatívat írni hát... inkább nem, a fanatikusok még virtuálisan megköveznénekPont hogy romból nehezem bárkit is eltalálni mert csak egy adott irányba tud nézni és a romok is útban vannak így simán hátba kerülhetők
Én nem újítást kértem számon ezen a Battlefield nevezet COD részen hanem azt amit már ezelőtt 5évvel is alkalmaztak(BC2-ben) , méghozzá hogy a környezet rombolható legyen, és még nem is a toronyházak lerombolását hanem az egyszerű kis papír falú épületekét amit akár kocsival is be lehetne borítani , a kamionról meg nem is beszélve
Én nem annyira szeretek se repkedni se tankozni, MW3-ig cod is is aktívan játszottam, így a járművek nem hiányoznak annyira de mindig ez a de , de ne visszafele fejlődjön már egy sorozatSzerintem is jobban elfogadták volna ha csak sima Hardline csak ugye a név sok mindent elad így is bukás lesz szerintem, értem ez alatt hogy lehet hogy sokan megveszik de fél év múlva kutya se fog vele játszani.
Konkrétan nyáron ki fog halni, bf3-4 nél is megfigyelhető hogy kevés a játékos, sok DLC kihalt mert lassan már szerverek se lesznek rájuk, a játék módokról meg ne is beszéljünk
Air Superiority módra egy darab szerver sincs (most néztem, de lehet van egy kettő ami forgóban beteszi), tehát aki eddig nem szereztem meg a UCAV-ot az nem is fogja mert ahhoz kellene ez a mód(#1608) Lorenzo9
Igen jó móka, én az embereket szeretem megjelölni és már repült is felé egy rakéta
Sokszor csak követem hogy futkos össze vissza villogó fejel az se tudta hogy mi van
Kár hogy most alapból nincs rakéta kilövő mert az lenne a tuti -
BandiHUN
veterán
válasz
daveoff #1606 üzenetére
A BC2-ben is a legjobb volt a traceres móka...volt,hogy annyira műveltem a sportot,hogy az ellen inkább minden járművet otthagyott és gyalog indult
Na jó,ölni nem öltem túl sokat,de azért akadt pont,védőként ugyanúgy lehetett top1-ezni,mint MAV-val a BF3-on Rushon,egyetlen kill nélkül.
Gondolom ennek is lesz a járműveken ellenszere,amivel le lehet szedni,sajnos csak holnap ugrom a bétába,de ha olyan,mint az első,befizetős leszek egy mexikói akcióra
Főleg mostmár hogy van 4magos procim is. -
daveoff
veterán
-
marilllyo
veterán
Hát a rombolhatóságnak is meg van a maga hátránya. Pl. nem lehet a házakat normálisan berendezni. Nézzétek meg a 4-ben tök üresek belül. Még egy asztal vagy szék is alig akad. Ennél azért van berendezés. Legalábbis a bankos pályán bőven. Elég hülyén nézne ki ha a falat kidöntheted, de a rádiót meg nem törheted szét. Ha minden rombolhatnál az tuti, hogy a játékélmény rovására menne. Ráadásul erőforrás igényes is gondolom.
Szóval jah...statikusabb lett. Mondjuk én nem vettem észre. A golyónyomok a falon kifejezetten fasza lett. -
ingalls
senior tag
"ködszer"
Én leszek a 4. játékos. Nekem nincs bajom a rombolhatósággal. A realitással kapcsolatos aggályaiddal meg teljesen egyetértek! Nem a valósághűség a lényeg, hanem az, hogy a versengést szerető gémerek egy standardizált játéktérben össze tudják mérni az erejüket. Ez persze elmehet a csocsóasztaltól egészen az Armáig, a BF sorozat meg pont a kettő között van összetettségében. Bár lehet, hogy nem az összetettség a jó szó (mert a sakk és a csocsó is az azok számára, akik profi szinten művelik), a sallang talán jobban kifejezi a különbséget.Jó lesz ez a játék, ha az m16 meg a soti kap egy kevés csillapítást!
-
Zin
őstag
5 masodperc utan kifagy...fain beta
-
lofagi
addikt
Visszaolvasgatva egy-egy hozzászólást,h így nem realisztikus a játék még úgy nem. Hát Bmeg ha realistásra vágysz akkor menjél katonának Bmeg... Azért ne felejtsük már el,h ez egy játék! Sőt JÁTÉK!
Ahol kb meg kell találni az egyensúlyt a játszhatóság, a kasztok közötti differenciát. Realitásra vágysz akkor ott az ARMA , kb szétunom az agyam mire odakerülök,h harc, aztán lelőnek,h nem láttam semmit. Köszi ezt kihagyom. Realitás? Ja mert az baromi reális,h szétlőnek és egy ködszertől a földön felgyógyulsz. Hagyjuk már ezt,h nem realisztikus a JÁTÉK. Hát mert játék öcsém....
Új hozzászólás Aktív témák
- Bluetooth hangszórók
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- ZIDOO médialejátszók
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Cipő topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Ingatlanos topic!
- Konteó topic
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Think Tank Glass Limo profi fotós hátizsák - Új -
- Ohh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Canon Extender RF 2x telekonverter RF objektívekhez - Újszerű -
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett 3 akkuval, megkímélt állapotban
- Új! Canon CF-R20EP hűtőventilátoros markolat (R5, R6, R5 II, R6 II)
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Samsung LH46EDDPLGC 46" FullHD LED Monitor
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest