- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Home server / házi szerver építése
- Vezetékes FEJhallgatók
- Elkészült a nagymama hardverbefőttje
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen egeret válasszak?
- Kiderült mit tud a Nintendo Switch 2 rendszerchipje
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zzola
titán
Ezt a játékot csak konzolon játszom. Megnéztem az opciókat, aim valóban be van kapcsolva, mint eddig mindegyik battlefieldben. Bár szerintem ettől nem lesz jobb a netcode, sem a hitreg, sem a szerverek, hisz ez csak - elviekben - ráhúzza a célkeresztet a célra. Maga a játékban ugyan azok a hibák vannak...
BF3-ban semmit sem ért konzolon az aim, holnap teszek egy próbát, kikapcsolom és majd beszámolok róla... -
vj0c1
aktív tag
Skacok, hogy tudom megnézni, hogy eddig mennyit teljesítettem a .300 knockout feltételeiből?
-
Gyula84
veterán
válasz
FollowTheORI #3397 üzenetére
csak olvasd el dave hozzászólásait
-
-
Gyula84
veterán
válasz
FollowTheORI #3392 üzenetére
Meg ne vedd
-
bul07
nagyúr
válasz
Dave567 #3393 üzenetére
Egyet értek
Ha kiadott érte nem kevést pénzt akkor nehogy már ne írhassa le annyiszor ahányszor akarja hogy neki sz@r a játék és ilyen meg olyan hibákMás
Zolar te PC-n játszol vagy konzolon, mert írtad ezt is azt is
Csak azért mert ha konzolon akkor ne hasonlítsd össze a a két verziót
Mert ugye konzolon van egy két olyan megoldás ami miatt nehéz észrevenni a hitbox hibáját mondjuk , az auto aim-ra gondolok -
daveoff
veterán
Viccet félre téve, szerintem nagyon jó játék lett a Hardline, ajánlom mindenkinek!
Ja, nem is....
-
Dave567
addikt
-
Még a végén valaki idetéved és megveszi, ha nem irogat.
-
.OM.
aktív tag
válasz
daveoff #3387 üzenetére
Szia daveoff,
Már egy jó ideje olvasom ezt a topikot (is) és nagyon zavar, hogy mindig negatív vagy a Hardline topic-ban.
Értem, hogy csalódás, de kérlek ha már nincs épító jellegű hozzászólásod, ne is írj semmit, mert nekem személy szerint a Te negatív megnyílvánulásaid miatt néha rossz kedvem lesz és elmegy a kedvem a játéktól ill. kényelmetlenül érzem magam, pedig nálam szépen fut a játék és jól adja - összességében remekül szórakozom vele.
Tényleg nem rosszindulatból írom, kérlek ne értsd félre, de kicsit sok voltál.
Tisztelet,
.om.ui: lehet másokra is igaz ez - no offense
-
daveoff
veterán
Mivel szinte mindenki gyalogos módban játszik, nem nagyon van hiba.
Végül is jah, a hitreg/netcode szánalmasan szar, ami gyalogos módban több mint kellemetlen, konkrétan játszhatatlan...
Ez NEM CSAK általam vélt/gondolt/érzékelt dolog, úgyhogy ne sarkíts ki a dolgot.....
Mindegy, én jó játékot kívánok mindenkinek, én elvagyok a 3-4-el még simán.....
-
zzola
titán
"We will restart the Battlefield Hardline servers for all platforms starting today at 2 AM PDT / 9 AM GMT. This maintenance will take approximately an hour to complete. "
-
zzola
titán
válasz
daveoff #3373 üzenetére
Te már televerted a topicot az általad vélni gondolt/érzékelt hibával. Mivel szinte mindenki gyalogos módban játszik, nem nagyon van hiba. Spawn rendszer rossz, erre jön majd patch. Tegnap épp arról beszélgettünk haverokkal, hogy ebből nem lesz premium vásárlás. Inkább egy standard Battlef(r)ont, addig elleszünk BF4-el, HArdline-al..
-
eugabesz
őstag
Velem nagyon rácsesztek,hogy hagyták kipróbálni...na,mondom ez sem kell nekem...
-
ingalls
senior tag
válasz
kisza25 #3376 üzenetére
Ja, a játék maga némi fixszel müködhetne, csak valahogy túl bonyolult az embereknek. Rengeteg az analfabéta félagyú. Én is csak azért töröltem, mert nem bírtam elviselni az impotens csapatokat, egyedül voltam minden alkalommal.
12k a kukába! Milyen jól jönne most a GTA-ra.Sebaj, vissza BF3-ra, az még mindig király játék!
-
@rglaaf
veterán
már kihalt volna ez a játék? ez gyors volt
-
ingalls
senior tag
Hsz-mentes nap-szám rekordot akarunk dönteni? Ha igen, most gyülölni fogtok ezért. Majdnem 48 óra néma csend! Beszédes... Még a GTA háttere elott is.
-
kisza25
félisten
válasz
spanglee001 #3367 üzenetére
mindent kijavítottak
nálam nincs plugin
-
spanglee001
addikt
jött valami plugin a játékhoz, de nem tudom telepíteni valami kompatibility NPAPI aztán csak ismét mégse van de nem sikerül most nem mintha játszanék vele csak benéztem a platoonba hogy mivan és látam van plugin
sajna idegesítően beszippantott valami -
daveoff
veterán
-
kisza25
félisten
válasz
daveoff #3359 üzenetére
nincsenek hibák/fagyások amiről mindenki idejárna nyafogni
meg kijött a GTA5,
viccet félretéve az első nagyobb akció után fel fog ez éledni, mert szerintem többen kipróbálnák, mint amennyien megvették, csak 12eFT valóban nem kevés, én évi 1-2 játékot veszek csak meg így belefért (pláne, hogy névnapra kaptam)
-
ingalls
senior tag
válasz
daveoff #3356 üzenetére
Ezt a mikrolaggot eddig nem annyira éreztem, vagy legalábbis nem zavart. De most, hogy ott a CS kontraszt, most szinte epilepsziás rohamot kapok tőle. Asszem, én is kivárom veled a javítást.
Jobban pörgött a fórum a megjelenés előtt. Lassan a BC2 is jobban fog menni, ott van napi 1-2 hsz.
-
daveoff
veterán
Én ezt pofázom már az elejétől kezdve, hogy mennyire laggos/mikrolaggos a játék, egyáltalán nem olyan direkt, mint a 3-4.
-
ingalls
senior tag
Visszajöttem egy körre, és CS után úgy érzem, kifolyik a szemem a játék röcögése miatt. Hiába játszom low, 900p 150 fps-sel, a cs 250 fps-e sokkal simábbnak hat. Vissza kell szoknom.
-
M^xx
aktív tag
Nemtudom én vagyok figyelmetlen, de a játék alatt elérhető plusz képességeket kicsit jobban jelezhetné, néha a harmadik megszerzése után veszem észre, hogy megvan... ti hogy vagytok vele?
Akinek nincs csapata azt szívesen látom, vegyetek fel battlelogon vagy csatlakozzatok teamspeakon IP: battlezone.hu -
daveoff
veterán
válasz
ingalls #3340 üzenetére
Én mindenképpen akarok még játszani vele, csak kicsit hagyom had ülepedjen bennem a sok negatívum, és idő közben csak jönnek javítások is.
Tegnap a köcsög GTA miatt a wint is újra kellett tennem, holnap a játékokat is újra húzom, hátha az is segít valamit, ki tudja......bár kétlem....
-
ingalls
senior tag
válasz
daveoff #3339 üzenetére
Egyfelől sokat kell dolgozni mostanába', másfelől nem tudtam senkit átcsábítani a társaságomból és már Téged se látlak. Veled tudtam egyedül menni valamire. Kiszát ismerem még, ügyes, de őt nem tudom úgy követni, eléggé a saját feje után megy. És az agyamra megy a engineer-jével, mikor én inkább gyalogos stílusban játszom. Ja, és harmadrészt, vannak ugye a játéknak a maga (khhmm) nehezen tolerálható hibái.
Úgyhogy GO : CS!
-
fuvi
senior tag
mit is kéne fixelni a játékban
van benne szó fake reloadról, láthatalan falakról és egyéb nyalánkságokról LevelCap tolmácsolásában -
daveoff
veterán
válasz
kisza25 #3329 üzenetére
Én meg ma kipróbálom lowon, hátha tényleg az a baj, de nem hiszem. BF4 sokkal direktebb, ha értitek mire gondolok, amit az egéren csinálok azt abban a pillanatban látom a monitoron, Hardlineban ez nagyon nem ilyen, olyan mintha input lagos lenne....
De ugye van amikor jó, úgyhogy én mindenképpen a netcode-ra fognám a dolgot. Egyébként sokan panaszkodnak erre..... -
kisza25
félisten
Annyiban lehet más, hogy magasabb részletességgel játszik, a legutóbbi NV driver óta nekem is 80+ FPS van, nincs darabosság semmi, fullHD full low minden kikapcsolva, szerintem simán lehet, hogy csak valami effekt miatt más, vagy bugos valamelyik videó beállítás, de látod, nekem tök jó a hitreg és neki rossz, tehát a feeling nálam van annak ellenére, hogy kb 3x annyit érő gépen játszik, mint én
-
kisza25
félisten
válasz
daveoff #3322 üzenetére
ez az igazi baj a PC-vel, hogy annyira különböző mindenkinek a gépe, hogy ugyanaz a játék teljesen másképpen viselkedik, ugye ott van az, hogy nincsen 2 egyforma hardver, aztán a szoftver környezet,
az én gépemen nincs más csak win7, driverek + játékok (bf3-4 BFH), winfosnál a kevesebb az több -
daveoff
veterán
válasz
kisza25 #3318 üzenetére
Rescue szerintem jó nagyon, ott lehet igazán jókat játszani, ha van egy jó társaság. Egyébként CS egy az egyben....
Tegnap 6 nap kihagyás után újra játszottam pár kört, úgy kezdődött, hogy bebugzott a deploy képernyő, aztán az első sorozatnál egyből pofán vágott hogy milyen gáz a hitreg. 2-3 kört végigszenvedtünk, aztán ismét visszamentünk 4-re, és kurva jó köröket játszottunk, élvezet volt a Hardline után lőni....
Ez a játék még mindig vállalhatatlan..... -
Dave567
addikt
válasz
daveoff #3317 üzenetére
Kicsit túl liheged a dolgokat, kb ehez is jön majd 10 patch és jó lesz.
Mondjuk erről nem tudok véleményt mondani mert nincs meg, de abban biztos vagyok ha a Dice/EA más lesz a hozzá állása a dolgokhoz, és tudni fognak játékot csinálni, akkor veszek majd BF játékot, és végre 9 pont főlé viszik majd a szintet. -
kisza25
félisten
pár napja kevesebb időm van játszani, így kipróbáltam 2 játékmódot amit eddig hanyagoltam, az egyik a crosshair: a lényege, hogy van egy VIP (akinél csak pisztoly van) akit védenek a rendőrök és ki kell menekíteni, ezt kell megakadályoznia a bűnözőknek,
én 5 vs 5-ben játszottam 3perc egy kör,
ha egy csapatban mindenki meghal az a csapat veszít,
ha VIP-et lelövik vége a körnek,
1 körben mindenkinek csak 1 élete van, ha meghalsz meg kell várnod a kör végét,
9 kör lehet összesen 4-nél szerep csere, 9kör csak akkor van, ha elmegy a meccs 4-4-ig, amúgy amelyik csapat 5x nyer vitte a meccset
na ehhez igazi csapatjáték kell
a másik a Rescue: ugyanezek a szabályok, csak itt a feladat túszok kiszabadítása, a rendőrnek fel kell vennie a túszt és kimenekíteni, ez azért sokkal nehezebb -
daveoff
veterán
A BF4 megszületésével olyan magasra tették a lécet az online FPS kategóriában, amilyen magasra akkor lehetett. Nem tudom mivel lehet ezt még fokozni, szerintem Battlefront hasonló lesz, csak SW beli helyszínekkel, járművekkel, fegyverekkel. Nekem ez tökéletesen megfelelne.
Hardlineról tudod a véleményem, ha a rengeteg bugot nem nézem, akkor egy egész jó játék lenne, csak itt a játékmódok meg már túl bonyolultak a játékosok többségének, ez is rengeteget elvesz belőle. Plusz nekem nagyon kevés a grafika is, ráadásul rosszabbul is fut, mint a 4. Amennyiért Te vetted, annyiért rendben van, ha kijavítják a hibákat, többet nem ér....
-
zzola
titán
válasz
spanglee001 #3310 üzenetére
Még én sem vettem, pedig nekünk csak 25 dolcsi lett volna fejenként...
-
kisza25
félisten
válasz
spanglee001 #3310 üzenetére
nemhiszem
Viper26: ha meg nem BF-nek nevezik akkor meg az lett volna, hogy ez tiszta BF kevesebb járművel, akkor miért nem úgy hívják -
zzola
titán
válasz
daveoff #3306 üzenetére
A BF4 megszületésével egy foshalmazt indított el az EA. A 3-ban is voltak hibák, de nem ilyen fatális dolgok és nem ennyi! Szóval csodát nem kell várni, az általad oly áhított Battlef(r)ont-ban (
) is a fosbájt fog dolgozni, szóval én nem lennék túl optimista. Nekem tetszett a Hardlány béta,+30 dollárt megért...
Képzeld el, mi lett volna ebből a játékból, ha nem tolják el e megjelenést? belegondolni is rossz...
-
Viper26
nagyúr
Mert van ami örök...admint lelövöd -> kick.
-
ScomComputer
veterán
Azé a fészbukon kapja elég rendesen!
ingalls: Én is elvagyok vele, de a BF3,BF4-be visszatérés felüdülés számomra!
Új hozzászólás Aktív témák
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
- AKCIÓ! MSI B450M R5 4500 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Tuningold PC-det most! Szupergyors G.SKILL RAM AKCIÓ Kèszleten!
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest