- Androidos fejegységek
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Merevlemezek megbízhatósága, élettartama
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Apple MacBook
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yany
addikt
válasz
fireproof #11676 üzenetére
Habár medicként, ha rendesen végzed a munkád, nem leszel nagy ász K/D alapján, viszont brutális mennyiségű pontot lehet összekaparni a két medic spec együttes használatával. Nem beszélve arról, hogy akár egyetlen lelkiismeretes medic győzelmet jelent a csapata számára (mert mint tudjuk ugyebár, nemcsak a spawn time-ot nem kell így megvárnia az újraéledő csapattársnak, de a ticketeket is szépen visszaadja egy felélesztett emberért).
Fílingre szerintem a medic a legfrankóbb karakter, eszméletlen jó hangulata van, ahogy támogatod az embereid egy hevenyebb összeütközésben a frontvonalon és önbizalmat is ad az embereidnek az, hogy éppcsak elestek, de már újra talpon is vannak. Rekordom eddig 6ezer egynéhányszáz combat score, vagyis bónuszok nélkül. Bónuszokkal valami 27e-et hozott (35-39 embert keltettem fel és közben a ládikám szinte folyamatosan gyógyított 4-5 embert).
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Androidos fejegységek
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Merevlemezek megbízhatósága, élettartama
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Politikai mémek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen videókártyát?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest