Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen videókártyát?
- Akciókamerák
- Célegyenesben a Yettel TV
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fujifilm X
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Videós, mozgóképes topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
CptAdamica
üzenetére
Az egész IT szekrorra ez a jellemző 10% közeli leépítések.
-
ADAM1337
nagyúr
Ebbe a rettenetbe miért nem megy még mindig az msi afterburner ? (mondjuk az adrenalin driver se nagyon megy in-game overlay-be)
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
fornettisuti
üzenetére
bf vietnam volt az első aztán bf2 majd sok idő mulva bfbc2-be majdnem 1000 órát rakva, bf3/4-be összeszen 1200órám van.
BFBC2 és BF3-ba esl-eztem infranty osztagban főleg.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
IntelKiller7
üzenetére
PC-vel is lehet controllert használni.
Lásd Apex legends-be a predator rankosok 50%-a pc-n controllerrel van, jobban fut mint bármelyik konzolon a game, nagyobb fov is van. -
ADAM1337
nagyúr
válasz
CptAdamica
üzenetére
Kéne valami hype vonat és lenne player, de most kb netto 0 pr kampány van, facebook promo vagy bármilyen stream vagy twitch dropos megoldás, ezek behuzzák az embereket, és javulna a játék megítélése.
-
ADAM1337
nagyúr
Most probálgattam, és a future frame render offolása sokat javított, bár még nem tökéletes vagy csak a game engine lassabb szokni kell, de ez a magnum44 marha flash.
Egyelőre tetszik a game meg marhára adja, lehet azért tünik lassabnak mert gyorsabbhoz vagyok szokva + aimlabs-ezek.
-
-
ADAM1337
nagyúr
Nah egyelőre jobban bejön mint megjelenéskor a game.
Nagyon sok minden javult szerencsére és egész élvezhető gameket toltam, sokszor 30-40+ killel magnum44-el meg shotival rusholgattam az új mapon.Viszont amit észrevettem, távolba nézve minden lassan akadozva érkezik le mintha régi bf-ekbe ismert ticket rate rohadt alacsony lenne, olyan érzésem volt meg futás se 100%-ban folyamatos, ez másnál is érződik ennyire ? (vagy csak túlságosan megszoktam az apex legends gyorsaságát)
-
ADAM1337
nagyúr
Tavalyi előrendelés után, ma újra megvettem de csak az alapverziót a gameből most akciós 27 euro steam/origin-en is. (Én origin-en vettem jobban preferálom más gamek miatt is).
Kiváncsi vagyok mennyit javítottak a game-n, illetve jelenleg hogy fut majd a gépen. (ryzen 7 5800x + 6900xt ultra wide qhd-ba 3440x1440) -
ADAM1337
nagyúr
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Bármikor bármilyen régióban.
[link] ráadásul nem steam a fő platformja a game-nek. -
ADAM1337
nagyúr
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Hát nekem fura, mert pl nálam a main game az apex legends, ott nincs olyan hogy ne lenne a 60-as lobbyhoz elég player.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
Kalacskepu
üzenetére
Árukeresőn van 4 bolt aki 10k-ért adja.
Folyamatosan lesem én is a steam player count-ot, de ahogy lesem a battlepass se nagyon huzza ki a game-t.
Pedig jó lenne visszatérni, én még novemberben refundoltam. -
ADAM1337
nagyúr
Van valahol stat a playerbase-ről ?
Kiváncsi lennék megjelenés óta hogy alakul, ismerve a hátteret, plusz amúgy a játék tetszene, ha nem lenne atom bugos még mindig. -
ADAM1337
nagyúr
Én még anno refundoltam a game-t érdemes visszatérni vagy felejtős ?
Akkor még score board se volt, ahogy olvasom a falfelé forduló elesett emberek felhuzását még azóta se sikerült megoldani, van ami még mindig game breaker ?
Alapvetően tetszett a game de annyira élvezhetetlen bugok voltak, nem lehetett spawnolni, be estem a map alá és társai.Mik a fejlemények félszemmel követtem a twittert.
-
ADAM1337
nagyúr
Én 1 hét szívás után 28órát tettem bele a játékba de ez a folyamatos crashelgetés laggolás, szar fps és társai miatt inkább refundoltam az egészet.
Lehet jövőre rápróbálok hátha addigra kijavítják, de ez 90eurot ez nem ér így meg, pedig bf3/4 után vártam mint a messiást. -
ADAM1337
nagyúr
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Fixen rossz a játék, ezeken túl vagyok már bc2 óta bf-ezek ott is voltak eleinte sli-nél gpu usage bugok.
Portal mode-ban jó, de conquestbe nem jó. -
ADAM1337
nagyúr
Van másnak is hasonló problémája ? Low FPS and GPU usage
Nekem rtx 2080-al perpill 80-120 fps-em van, de a gpu-m csak 40-50%-on pörög maximum in-game. (főmenűben viszont 100%-on megy vsync nélkül
) -
ADAM1337
nagyúr
Akad akivel toltam anno innen bad company 2-t vagy BF3/4-et ?

Sajnos megfogyatkoztak az emberek az apex miatt az origin listemről.
Új hozzászólás Aktív témák
Személyeskedést kerüljük, nem tűrjük itt. A téma a játékról szól és nem egymásról, ez egy barátságos BF közösségépítő téma, maradjon is így.
Aktuálisan milyen eventek játszhatóak:
Battlefield 2042 – Community Calendar
Játékos statisztika (tracker):
Battlefield 2042 Stats, Leaderboards & More! - Battlefield 2042 Tracker
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
Battlefield Buddies
Battlefield Discord (hivatalos nemzetközi)
Hivatalos weboldal (angolul):
Battlefield 2042 – Electronic Arts (ea.com)
Hivatalos hírek (angolul):
Battlefield 2042 News and Updates – Electronic Arts (ea.com)
EA BF 2042 hivatalos angol nyelvű fórum (bejelentések, általános témák, visszajelzések, hibák jelentése, stb.):
Battlefield 2042 | Forum | EA Answers HQ | EN
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Netatmo Presence okos kültéri kamera / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- LG 55C4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest