-
PROHARDVER!
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anfänger
őstag
válasz
KAMELOT #100086 üzenetére
Szerintem ideje lenne egy jobb gépet összerakni,mert ez eléggé qla.
Viccet félretéve,nekem Sync kikapcsnál volt ilyen,A lépcsön felfelé is sokkal lassabban szaladt a karakter. Bf3 és 4-ben sokszor elöbb löttem,de ö megfordult és lelött.
Erre én a legjobb javaslatom ,amit én is tettem,hogy abbahagytam minden játékot. -
tobi''
tag
válasz
KAMELOT #100086 üzenetére
Megpróbálhatod előlről:
ddu-val lekapod nvidia driver (netről lekap, indít, beállítások alatt katt safe mód, bezár majd ujraindít a program, és safe mód reboot, ott katt "tisztítás és újraindítás", majd felrakod vmeik nvidia driver (nálam 2017 utolsó van).
Indítsd újra, bios alatt Eist, C1E és a többi, Speedshift legyen off (első körben tuti ne zavarjon energiagazdálkodás), esetleg offold a hardware prefetchert is.
user.cfg-be tedd fpslimit, tripplebuffer, renderaheadlimit 0-ra és teszteld elsőnek így. Pre-render esetén konfig válogatja, kinek hova éri meg tenni. Nvidia panel alatt ne állítgasd, de mást se nagyon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 15,6" FHD I HDMI I W10 I Gari
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fotó állvány eladó
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest