Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #59070464

    törölt tag

    Volt egy kis/gyors tesztecske a délután folyamán.

    Asus P8Z77-M Pro
    Intel Core i5-3450 @ 3.70 Ghz
    Corsair Vengeance 8GB 1866 Mhz
    Samsung 830 SSD

    Asus HD7770 1GB CrossFire (Catalyst 12.8 + 12.7 CAP 3)

    BF3:
    1920x1080 Fullscreen
    Vertical Sync: ON
    Field of View: 70
    Graphics Quality: CUSTOM
    Texture: ultra
    Shadow: ultra
    Effects: ultra
    Mesh: ultra
    Terrain Q.: ultra
    Terrain D.: ultra
    AA Deferred: off
    AA Post: high
    Motion: off
    Anisotropic Filter: 16X
    Ambient Occlusion: hbao

    Ziba Tower / Conquest Domination (24): stabil 60 fps. :C
    AA Deferred-t 4x-esre állítva összeszakad a gép, de a 2x-essel az esetek 80-90%-ban is megvolt a stabil 60 fps. Élesben ezt hagynám offon.

    Karkand 32-es agyatlan TDM-en a shadow/mesh/ambient beállításokból ha egyet-egyet vissza visszavettem, akkor megszűntek az érthetetlen randomszerű 20-30-40-es pillanatnyi fps droppok. Érthetetlen, mert amúgy ennek legalább kétszeresét szokta mutatni az fps mutató. 64-es large conquest mapokon, mint például Caspian, Firestorm, ez szintén jelen volt. Főleg amikor a magasban heliből szemléltem az eseménydús A, B, C stb pontokat, ahol volt minden. Lövöldözés, gránát, jevelin, tank.

    A Firestorm hegycsúcsai iszonyatos részletességgel jelennek meg, igazán élvezet folyamatos játék mellett nézelődni. Egy hirtelen előttem 30 méterre felrobbanó tank effekt orgiája, füstfelhője után azonnal leveszed a kezed a W+shift-ről. :DDD Ugyanez elmondható Caspian csodás tájairól, szikláit beborító mohával és az a víz... Ma inkább nézelődtünk, mint játszottunk. Megszokva a játék ezen képi világával új értelmet kap az élmény. :R

    Néhány alkalommal, bizonyos mapokon kipróbáltan a VSync-et off állásban hogy az fps mérő vajon meddig ugrik fel. Sok helyen karcolta a 100-140 fps-t. Pld Karkand-on a sikátorok között. De így nem igen játszottunk, mert undorítóan szétesik a kép és játszhatatlan a játék.

    Auto venti szabályzással a felső kártya ~85 fokig, az alatta lévő ~70 fokig kúszott fel, hozzávetőlegesen. GPU-Z szerint egy alt+tab után. Tehát megcsináltuk a mi kis saját augusztus huszadikai tűzijátékunkat. ;]

    Néhány kép a mutatványról:

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák