Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• haly

őstag

válasz Def26 #19125 üzenetére

Anno a Vista, és a Win 7 miatt is sírtak, hogy micsoda csilli-villi. Így átlátszó, úgy átlátszó, aztán mégis mennyien használják mára. Vista is csak divatból volt fikázva, mert milyen jó buli már, ha mindenki fikázza nekem is kell, pedig semmi bajom nincs vele. Személyes tapasztalat. Nekem volt mindhárom, semmi bajom nem volt velük. Vistával sem volt bajom, Windows 7-el sem, Windows 8-al sincs. Kezelőfelülete meg bármilyen hihetetlen még tetszik is, használható nagyon sok dologban. Persze megértem én az emberek többségét, hogy FullHD monitoron nem akar csempéket nyomogatni, és nem is kell neki. Itt a Windows 8.1. Kisírták maguknak az emberek, hogy ne kelljen még csak ránézni sem a kezdőképernyőre. Számomra meg nem számít a külső. Tudja azt amit tud. 2 fontos dolgot használok belőle. Gyors indítás, és beépített iso kezelés. Olyan apróságokról, hogy törlés előtt nincs kérdezés már nem is beszélek. Mégis ezért a pár dologért érdemes volt váltani. Na meg persze, minél újabb annál jobb elv. :K

Új hozzászólás Aktív témák