-
PROHARDVER!
Kiadó: Electronic Arts
Fejlesztő: EA Digital Illusions CE AB
Megjelent: 2011 OKTÓBER 28
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anno a Vista, és a Win 7 miatt is sírtak, hogy micsoda csilli-villi. Így átlátszó, úgy átlátszó, aztán mégis mennyien használják mára. Vista is csak divatból volt fikázva, mert milyen jó buli már, ha mindenki fikázza nekem is kell, pedig semmi bajom nincs vele. Személyes tapasztalat. Nekem volt mindhárom, semmi bajom nem volt velük. Vistával sem volt bajom, Windows 7-el sem, Windows 8-al sincs. Kezelőfelülete meg bármilyen hihetetlen még tetszik is, használható nagyon sok dologban. Persze megértem én az emberek többségét, hogy FullHD monitoron nem akar csempéket nyomogatni, és nem is kell neki. Itt a Windows 8.1. Kisírták maguknak az emberek, hogy ne kelljen még csak ránézni sem a kezdőképernyőre. Számomra meg nem számít a külső. Tudja azt amit tud. 2 fontos dolgot használok belőle. Gyors indítás, és beépített iso kezelés. Olyan apróságokról, hogy törlés előtt nincs kérdezés már nem is beszélek. Mégis ezért a pár dologért érdemes volt váltani. Na meg persze, minél újabb annál jobb elv.
Új hozzászólás Aktív témák
- Helldivers 2 (PC, PS5)
- Bestbuy játékok
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Anime filmek és sorozatok
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest