- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- Jön a HDMI 2.2-es specifikáció
- CES 2025: elkészült a HDMI 2.2-es verziója
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nyomtató topik
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Kiadó: Electronic Arts
Fejlesztő: EA Digital Illusions CE AB
Megjelent: 2011 OKTÓBER 28
Új hozzászólás Aktív témák
-
vtomi2
őstag
válasz aProPeti87 #32215 üzenetére
Erre én is kíváncsi vagyok, mert van egy 7.1-es fejesem, és mióta újraraktam a wint nem hallom a "7.1"-et
Bezzeg filmeknél működik... -
westcoastog
veterán
válasz aProPeti87 #32215 üzenetére
Beállításokba war tapes?
-
Gyula84
veterán
válasz aProPeti87 #25134 üzenetére
battlelog oldara kattintasz az nem okozhat kék halált, ha stabil a gép akkor semmi sem szvsz
Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.
-
jacint78
addikt
Mi az ez? Amúgy ez eléggé VGA hibának tűnik.
type your text here..
-
Bjørgersson
félisten
Mármint mi?
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
gali777
őstag
válasz aProPeti87 #10062 üzenetére
Szerintem később is becsatlakozhatsz nyugodtan, úgyse csak egy pályát nyomunk. Kelet vagy nyugat? Premiumod van-e?
-
kisza25
félisten
válasz aProPeti87 #10031 üzenetére
no para, nem gáz, ha nem játszol jól, csak tereld el az enemy figyelmét, golyófogónak jó leszel, vagy mediknek
viccet félretéve, itt az a lényeg, hogy kettő olyan csapat lesz egymás ellen akik a tényleges feladatot végzik, nem pedig trollkodnak, hogy ki nyer, vagy veszít, az szinte lényegtelen, a lényeg, hogy egy jót játszunk
nekem már volt olyan meccsem amit végül elvesztettünk, de végig nagyon szoros volt és többet ért, mikor balansz nélkül porig aláztuk az enemyt.
meg gondolom ilyen sem lesz, mint a legutóbbi pár meccsemen, mikor 2x annyi pontokat értem el, mint a 2.legjobb, mert az ég tudja a többiek mi a francot csináltak: 1, itt AloneWolf_HUN-al hiába követtünk el mindentAlfa Romeo Giulietta Sprint
-
kriszpontaz
veterán
válasz aProPeti87 #10036 üzenetére
A múltkor kentük együtt nem? Szerintem nincs a játékstílusoddal sem sem a tudásoddal baj!
-
M^xx
aktív tag
válasz aProPeti87 #10036 üzenetére
bízz magadban isten is megsegít!
Free ts3 szerver IP:battlezone.hu
-
Exorsized
tag
Stinger / RPG + repair tool és esélytelen hogy visszafogd a csapatod
XONE : MrExoQt
-
gali777
őstag
2-3 ember vitázott (veszekedésnek nem nevezném) a táblázaton, a többséget meg nem zavarja Most ettől szerintem simán jöhetsz, egyáltalán nem számít, hogy mennyire tudsz játszani.
[ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
Egy ember hogy tudna annyira visszafogni egy egész csapatot?!
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Gyula84
veterán
válasz aProPeti87 #10024 üzenetére
ez nem arról szól hogy ki hogyan tud játszani
Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.
-
lotTóni
tag
válasz aProPeti87 #9718 üzenetére
Amennyivel beéred kb.
Amikor megvettem a játékot úgy gondoltam mindegy,hogy hány fps-em van.
Nem így lett...folyton azt lestem és ezért lőttek le állandóan.
Most meg azért,mert a fent említett időszakot nem fejlődéssel,hanem a "számok" bűvöletében töltöttem.
Low voltam,az is maradokDe legalább nem aggódom az fps miatt........
....two beer or not to be....
-
DeadMeat
nagyúr
-
prokxy
veterán
válasz aProPeti87 #9718 üzenetére
200000000000000000000000000000000000
Ami a szemednek nem fáj!
[ Szerkesztve ]
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
kriszpontaz
veterán
válasz aProPeti87 #9574 üzenetére
Ne vicceljél már, nézd meg az én statomat .
-
kisza25
félisten
válasz aProPeti87 #9570 üzenetére
ma egyszer engem is ledobott ezzel 1x nekem GPU-z vagy core temp zavart be, futottak a háttérben
stoon: nekem 0,5% hol írta azt , hogy looser?[ Szerkesztve ]
Alfa Romeo Giulietta Sprint
-
kriszpontaz
veterán
válasz aProPeti87 #9570 üzenetére
Lődd ki a csítet!
Xfire nem fut mellette? Azt is lődd ki.
-
eugabesz
őstag
válasz aProPeti87 #9347 üzenetére
Hát nem tom,az ssd is új,a 6670-es is,viszonylag új...de valami olyasmi,mintha az enm bírná.Lehet nem jó neki az új driver??
http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/610c87c4-25bc-4840-bd47-bf16b3cbb4cc/IRAM-Clan-Hungary-60-Hz/
-
eugabesz
őstag
válasz aProPeti87 #8769 üzenetére
Még meg van szédülve...rá kell nyomni még egyszer a defibet és jó lesz...
http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/610c87c4-25bc-4840-bd47-bf16b3cbb4cc/IRAM-Clan-Hungary-60-Hz/
-
Gigi01
őstag
válasz aProPeti87 #8545 üzenetére
Nekem is jött már ilyen,miután reportoltam.
De jó lenne,ha mennénk is vele valamire!
[ Szerkesztve ]
-
gali777
őstag
válasz aProPeti87 #8545 üzenetére
Ha a profilját reportolod akkor igen. Profil reportról már küldtek nekem visszajelzést, cheatről még soha.
-
Laraxior
titán
válasz aProPeti87 #8541 üzenetére
Gondolom valami csalót felnyomtál...
*** Dodge Challenger HEMI V8 ***
-
gali777
őstag
válasz aProPeti87 #8541 üzenetére
Jelentetted valakinek a profilját?
-
SkyS1gn
félisten
-
EczkE
veterán
-
Winne
nagyúr
válasz aProPeti87 #7476 üzenetére
Tulajdonképpen mindegy, ebben az esetben az aim szót írtam be, nem kell kerek mondatokkal szenvedni, úgysem dobják ki egyhamar..
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
devilinsid3
addikt
válasz aProPeti87 #7476 üzenetére
cheater, hacker, amit akarsz, kicsit legyetek már önállóbbak bakker
vagy nem volt semmi válasz gyakori kérdéseken?/// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0
-
kisza25
félisten
válasz aProPeti87 #7434 üzenetére
menj HC-re
CQ-n azért másabb, mert te választod ki hova spawnolsz, nem úgy mint TDM-en mikor megjelensz és meghalsz, spawn killért autó halál járna és letudva, hamar leszoknának róla[ Szerkesztve ]
-
Atla
senior tag
válasz aProPeti87 #7434 üzenetére
Az se tul jo sztem.Mert itt van olyan hogy bekapok egy ket golyot de tudok reagalni ra lehasalok, befutok fedezekbe, stb.. es tulelem.Na most ha mindig meghalnek ahanyszor eltalalnak elmenne a kedvem az egesztol. Altalaban 64es szervereken jin elo nekem is ez a jelenseg hogy egy egesz tarat belelovok de lesza.ja az ellenfel.Probalj makszimum 32es szervereket.
devilinsid: Nem a tankrol beszelek meg a raketavetorol meg nem a sniper fegyverekrol.
[ Szerkesztve ]
-
Atla
senior tag
válasz aProPeti87 #7334 üzenetére
Aminek lenne ertelme leforditani az a mappok betoltesekor latszodo rovid kis szosszenetek, de nem hiszem hogy azok le vannak forditva.
-
stoon
addikt
válasz aProPeti87 #7328 üzenetére
próbálunk vagy segitünk nem ugyanaz
steam, origin uplay: artika78 -- Az élők, csak wickendező holtak!!!
-
csibe1
addikt
válasz aProPeti87 #7310 üzenetére
Neked nem barátod a guggli?
" Bármi megtörténhet, még a pók is foghat halat. "
-
eugabesz
őstag
válasz aProPeti87 #7316 üzenetére
Most már csak ingáznod kell a játék és a fórum között...mit is írtak,ez mit csinál??...
-
kisza25
félisten
heavy barel ("nehéz cső") csökkenti a fegyverek recoilját (mikor lősz nem húzza felfele annyira a csövet), messzire pontosabb leszel,
forgrip szintén csökkenti a recoilt, közelre pontosabb leszel, de távolra pontatlanab,
hangtompító, értelemszerűen halkabb lesz a fegyver, nem látszol a mini mapon mikor lősz, de gyengül is a fegyver, nagyobb lesz a lőszer esése, ez főleg távolra jön ki
Flash supp, nem látszol a minimappon, viszont jobban szór tőle a fegyver
extended mag, több lőszer a tárban
a többi értelemszerű szerintem
Perkek:
amiket először megkapsz csak rád vonatkoznak, aminél ott van az elejében az SQD az az egész squadra vonatkozik,
frag: 2db gránát
sprint: gyorsabb futás
covr. :kisebb suppresszió (mikor lőnek rád akkor elhomályosúl minden ezt csökkenti)
suppr. : növeli a suppressziódat
expl. : több robbanóanyag c4, aknavető rakéta m15at
flak kevésbé sérülsz robbanáskor[ Szerkesztve ]
-
devilinsid3
addikt
hát azokat nem írom le, de szerintem ki is lehet következtetni
foregrip pl. stabilabb lesz a fegyver lövésnél (de mivel szar a játék nem minden fegyvernél ad + "pontosságot")/// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0
-
stoon
addikt
bocs JODA! a hangtompitóvan nem látszol a minimappon, viszont gyengébb lessz a fegyver és pontatlanabb! a hevy vel erősebb pontosabb távolra elméletileg.de mindjárt kijavitanak ha nem
a "perkek" (és most nem vitát szeretnék nyitni másokkal a név miatt)2 amit használok a "kettősnyil jobra" gyorsabban futsz , meg az a "csillagalakú vmi" dupla robbanoszer rakéta !
[ Szerkesztve ]
-
gali777
őstag
válasz aProPeti87 #7302 üzenetére
Konkrétan mire gondolsz, hogy nem tudod mire való?
Amúgy nézd meg ezeket kezdésnek. Nem tér ki mindenre részletesen, de alapnak jó.
[ Szerkesztve ]
-
devilinsid3
addikt
válasz aProPeti87 #7299 üzenetére
ha az én tört angol tudásommal megoldom akkor szerintem másnak sem lehetnek gondjai
/// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0
-
stoon
addikt
válasz aProPeti87 #7283 üzenetére
én nekem azt irták 330 elutaltam de nem tudtam letölteni aztán irták hogy az valami akcios tagoknak annyi és visszaküldték a lét! igyhát marad az angol egy magyarúl tudo suttyonak!
-
Bjørgersson
félisten
válasz aProPeti87 #7283 üzenetére
Főleg ezért..
-
EczkE
veterán
-
DeadMeat
nagyúr
válasz aProPeti87 #7066 üzenetére
Nekem van otthon 1 mx500 1 g500 és egy g500s.A forma teli találat, de legjobban az 500s-t kedvelem.
Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!
-
Algotis
addikt
válasz aProPeti87 #7066 üzenetére
Én 2 éve vettem egy icon7 z500-ast, sokan panaszkodtak a görgő nyúlására, nálam is előjött, de én megoldottam egy kis házi barkácsolással
Olyan jól a kezemre áll, hogy naAndroidos Outlookból küldve
-
devilinsid3
addikt
válasz aProPeti87 #7006 üzenetére
ezt tudtam, de én azt hittem, ez a távolságon javít a mesh quality-vel együtt de mivel valaki írta, hogy 120ig lehet húzni ezért nem vettem ezt számításba (ezek szerint 90 fölött nem teljesen "legális", ha optionsben is 90ig lehet csak húzni..)
/// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0
-
devilinsid3
addikt
válasz aProPeti87 #6669 üzenetére
ezt nem feltétlenül rád értettem (amúgy igen sok pontot összelehet vele hozni), de nem te vagy az első aki mavozni jár tdm-re vagy beülni valahova kempelni
-
devilinsid3
addikt
válasz aProPeti87 #6665 üzenetére
csak nem mav tdm-en..
amúgy most tényleg nem kötekedésből, de tdm-re nem hentelni szoktak járni az emberek? azért abban nem számít annyira a spot, főleg nem 64 slotos szerveren/// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0
-
kisza25
félisten
-
gali777
őstag
válasz aProPeti87 #6547 üzenetére
Igen, érdemes, mondjuk ha nem is 0-n, de minél alacsonyabban, mert akkor elméletileg kevésbé fognak kiszedni falak mögül meg ilyenek. De ha nem zavar ez a darabos animáció akkor hagyhatod 0-n is
[ Szerkesztve ]
-
gali777
őstag
válasz aProPeti87 #6544 üzenetére
Network smoothing? Ha magas értékre van beállítva simák az animációk, de késni fogsz sokat, ha alacsony értéken van, akkor darabosabb a mozgás, de nem késik a játék annyit.
[ Szerkesztve ]
-
Dexter-2000
őstag
válasz aProPeti87 #5250 üzenetére
a helyedben én tuti újratenném a rendszert, és utána a játékot tenném fel. más nem is kell a pc re
Szép napot!
-
őstag
Nekem is előjött ez a hiba. Tuti, hogy a játékkal van valami, mert én mikor feszt adtam a procinak, akkor is csinálta.
-
Winne
nagyúr
Nekem a proci tuningja volt a ludas, kis fesz megoldotta.
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
zserbox
őstag
proci,vga alapórajelen?
-
SkyS1gn
félisten
-
Laraxior
titán
-
kisza25
félisten
válasz aProPeti87 #4951 üzenetére
ez egy érdekes dolog, mert én is észrevettem mikor én messzire lövök, nem feltétlenül lövök le valakit könnyeben egy 3,4x vagy 4x-es távcsővel, mint egy reflexel, mert minél jobban látom annál pontosabban kell lőni(legalábbis én így vettem észre)
[ Szerkesztve ]
-
tombar
senior tag
válasz aProPeti87 #4951 üzenetére
rank?
nálam is van néha ilyen, de ált. jóval magasabb rangú csókák lövöldöznek le m16tal
nekem is volt már ilyen lövésem, nem is egy. nálam az ilyen szerencse, más, sokkal tapasztaltabb embereknél ez már tudás. vannak mocsadék csíteres, makrós szemetek, de azok általában alacsonyabb rangúak, vagy az arányaik 0ázva vannak.Everybody knows, you dance like you fuck. So let me see you dance!
-
lotTóni
tag
-
pockhome
senior tag
válasz aProPeti87 #4930 üzenetére
Ez engem is érdekelne
Girls call me ugly, 'till they find out how much money I make. Then they call me ugly and poor.
-
raggg
senior tag
-
zserbox
őstag
válasz aProPeti87 #4847 üzenetére
esetleg túlmelegedés?
-
raggg
senior tag
válasz aProPeti87 #4847 üzenetére
Valamilyen drivert frissítettél? Akár előtte, akár ez óta.
ragklaatPS
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- Jövedelem
- Jön a HDMI 2.2-es specifikáció
- CES 2025: elkészült a HDMI 2.2-es verziója
- Milyen routert?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
- Digitális Állampolgárság Program
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest