- A Solidigm elhagyja a végfelhasználókat célzó SSD-k piacát
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Home server / házi szerver építése
- Autós kamerák
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
-
PROHARDVER!
Kiadó: Electronic Arts
Fejlesztő: EA Digital Illusions CE AB
Megjelent: 2011 OKTÓBER 28
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kelvin
őstag
válasz F_Zolee #34297 üzenetére
Itt is, feljebb írtam.
Mr.Csizmás : Úgy látszik még nem Vagyis lőttem már le, de a többiben nem vagyok biztos.
Amúgy ti merre felé játszotok, ahol van valami jó közösség is?
[ Szerkesztve ]
"A legvégén nem az fog számítani,hogy mennyi év volt életedben,hanem hogy mennyi élet volt éveidben"
-
Kelvin
őstag
válasz Gyula84 #34295 üzenetére
Én arra válaszoltam, hogyha mesterlövészpuskával öl ne csodálkozzon a ban-ért. Hiszen ott van a szabályzatban, ennyi. Nekem eddig jó tapasztalatom van a serveren, remélem nem is fog megváltozni.
"A legvégén nem az fog számítani,hogy mennyi év volt életedben,hanem hogy mennyi élet volt éveidben"
-
Gyula84
veterán
válasz Kelvin #34292 üzenetére
lehet nem olvasod ezt a fórumot, mert ha itt a debreceni szerverről van szó akkor a "nyomoronc admin" egybe jár azzal
ha valami tiltott az akkor oké, de itt össze vissza bannolgatnak embereket, mert éppen jobban megy neki és ő akkor már csaló is egy az egyben és BAN
Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.
-
Kelvin
őstag
válasz Mr.Csizmás #34289 üzenetére
Szia! HungarianField Debrecen Civis PREMIUM Server, ha mégsem akkor tárgytalan a hozzászólásom.
"Kíváncsi voltam a Debreceni Premium szerverre, még fent se voltam ott(Premium hiányában) de már M40A5 miatt bannoltak"
Erre szerettem volna válaszolni de eggyel lejjebb ment.
F_Zolee: Én mindig tudom miről beszélek maximum mások nem
[ Szerkesztve ]
-
F_Zolee
veterán
válasz Mr.Csizmás #34289 üzenetére
Szerintem nem tudja miről beszél.
-
Kelvin
őstag
válasz dokee78 #34279 üzenetére
Legközelebb olvasd el a szerverszabályzatot, nem lehet a szerveren mesterlövészpuskát használni. Miután mégis azzal ölsz ha jól emlékszem három alkalommal kirak a szerver és írja is, hogy miért. Csak olvasni kéne picit, a szerver amúgy jó és a társaság is rendszerint rendben van.
-
CJ4567
nagyúr
válasz Mr.Csizmás #34286 üzenetére
Noshahr Canals, Strike at Karkand, hirtelen ennyi jutott eszembe.
No Sana No Life
-
CJ4567
nagyúr
Kiasar Railway rushban értelmetlen map... Szinte csak snipernek van ertelme, meg a tanknak, vannak az mcomok, közötte az üres hely, majd enemy base
No Sana No Life
-
CJ4567
nagyúr
Kíváncsi voltam a Debreceni Premium szerverre, még fent se voltam ott(Premium hiányában) de már M40A5 miatt bannoltak
No Sana No Life
-
CJ4567
nagyúr
Most folyamatosan azt írja a Battlelog hogy új plugin elérhető, hiába telepítem akkor is azt írja... Talán mert az Origin tölti a DLC-ket?
No Sana No Life
-
CJ4567
nagyúr
A Prémium(4 DLC, a B2K megvan) mennyit ad méretileg a játékhoz?
No Sana No Life
-
dokee78
félisten
BF3statscomon regiztem.
Ugye be is vagyok lépve,hogyan tudom hozzá rendelni a BF3 nickem,hogy ne kelljen beírnom a keresőbe állandóan? -
CJ4567
nagyúr
Nemrég kickelt a PB corrupted memory/imageval, ez a Razer Surround miatt lehetett?
No Sana No Life
-
CJ4567
nagyúr
Ilyen se történt még, flagrunon random előttem Khargon A-ról a B felé irányuló helikoptereket, annyit láttam hogy killt kaptam(M1 Abramssal), haver mondja hogy 3-as multikill Még jó hogy csak Tempban
Ez előtti menet Teheran Highway TDM-en meg 2-es K/D, megint Combat Effiency ribbon, tegnap este óta nagyon megy a játék Nem, nem M16, SKS.
No Sana No Life
-
pucz
senior tag
Üdv.
Voltam itt anno, hogy miért fut szarul a game. Pedig a konfigom nem a leges legszarabb. Na mindegy. Jelentem, azóta ezzel szenvedek, semmit nem vettem bele. Volt munkahely váltás, jó sok szar, bringát építek, kéne motort is, venni ezt azt. Nincs erre píz, most.
Ma felülírtam a szokásos 30 FPS korlátot. Azért az poén, hogy sokszor még a 80-at is eléri az FPS-em. Nem felfelé nézve, meg földet bámulva, és sarokba állva. De amúgy átlagba a szokásos szar. Nem tudom mit nem csíphet a game. Talán az, hogy amúgy full AMD a cucc, kivéve az alaplap? Intel chipsetes....
-
Sósperec
tag
válasz westcoastog #34251 üzenetére
Én az utóbbi 2-3 hónapban kb 3x ültem le BF3 elé
[ Szerkesztve ]
-
Sósperec
tag
-
dokee78
félisten
Miért záródik be az Origin játék után?
-
CJ4567
nagyúr
No Sana No Life
-
TaaT
nagyúr
-
dokee78
félisten
válasz pulyka jocó #34240 üzenetére
Beszorítja az egyik csapat a másikat a bázisra.
Nem tudnak szinte kimozdulni sem.Tankal helivel jettel mikor mivel éppen.
-
TaaT
nagyúr
válasz pulyka jocó #34238 üzenetére
Ez PC-re is igaz, tilos közvetlenül a bázist támadni...
Give them hell Ukraine!
-
csa33ee
aktív tag
válasz dokee78 #34236 üzenetére
Nyugi megkapod.De hidd el nem csak azon a pályán répelnek.A BF3 már csak szinte erről szól meg a hülye agyhalott bagázsról.Pl. a múltkor egy elmebeteg a saját járműparkot lőtte szitává a tankjából.Azt hittem nem jól látok.
[ Szerkesztve ]
''''jelenleg nem tudok mit mondani magának most annyira jelenleg''''
-
dokee78
félisten
Hosszú sípszó Omant de utálom.
Ez a pálya a baseraperől szól szinte állandóan.Ha bannolnak azon a meccsen megkapom az eredményeket vagy elszáll?
-
dokee78
félisten
Emberek beszarok.
Kivételesen ma bejutottam a hírös debreceni szerverre.
Amiről ugye egyszer bannoltak,nem ecsetelem miért,lényeg jogtalanul.5:0 statnál megint bannoltak "cheater" címszóval.
Valahol,fel lehet venni a szerver tulajokkal a kapcsolatot?
Lenne pár nem szép szavam.
Nyíregyházi vagyok és szégyellem a Debreceniek miatt is ezt a nyomorék tulajt/admint.
Biztos van vagy 15 éves,dagadék. -
regener
veterán
válasz Mr.Csizmás #34232 üzenetére
szerintem nem a pályával van a gond
-
Gergosz2
veterán
Egyszerűen nem vágom ezt a spawn rendszer. CQ is alig tudok csapattársra spawnolni Rushon meg egyáltalán nem. Egyszerűen nem értem .
BC ben simán tudtam bármelyik squad társamra spawnolni , itt akár várhatnék percet is mire valakire tudok. Pe-ig mindegyik él.
Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
-
dokee78
félisten
Van játék futásához köze annak,hogy melyik HDD-n van?
Jelenleg nem a rendszermeghajtón van.
Ha átteszem a rendszermeghajtóra,akkor ugyanúgy fog futni? -
dokee78
félisten
-
pulyka jocó
senior tag
Sziasztok!
Aug a3-at dlc-k nélkül meg tudom szerezni?
Ha igen akkor 30 kill 10 squad felélesztés? -
dokee78
félisten
Kisregény:
Ez a játék már napi szinten felb@ssza az agyam.
Gondoltam munka után játszok egyet levezetésként. Gulf of Oman pálya,betesz a épp vezetésre álló csapatba. Hurrá!Persze mikor betett már az összes pont az ellenfélé volt.
Elkezdtem foglalni a pontokat és jöttek a társaim is.
Egyszer csak valami oknál fogva agyhalott lett mindenki.Azzal foglalkozott a csapatom nagyobb része,hogy a magas épület felső szintjén kempelő/sniperkedő és onnan a bázisról felszalló jet/helit leszedje.
Persze hamar vissza foglalta a maradék ellen a pontokat.
Kicsit jeteztem,de nyomorékok nem solpottolták az ellen jármű parkját,magamnak kellett csinálni ezt is.Na majd gondoltam tankozok.
Az ellen 2 járműve beállt az útra és baserape-t gyakorolt.
Eltalálgattam messziről,de valaki javította őket.Sunyi módon megkerültem a felszálló pálya mellett és sikerrel szét kaptam mindkettőt.
Nem idegesítettem magam tovább,inkább léptem.
Sajnos most a saját csapatom kellett szidnom.
Annyira mocskos a szám ilyenkor,később bánom is.[ Szerkesztve ]
-
dokee78
félisten
válasz Mr.Csizmás #34218 üzenetére
Ismerős a neved,szerintem partner vagy.
-
Gergosz2
veterán
Másnál is?
No contact with EA Online. Please try again later.
Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
-
CJ4567
nagyúr
válasz dokee78 #34216 üzenetére
Holnap ráérek(kisebb CQ szerverre kell menni, ahol vannak is de nem zsúfolt), ma már nem mert kipróbálom a Thiefet csak a virágbolti edition olyan sokáig telepíti...
Én szerencsével 64/64-es pubon szereztem meg(Strike at Karkand), BTR-ben campelt valaki, én odalopózok, elkezdem hegeszteni, disable megvolt, még egy kicsit ment, kiszállt, gyorsan átrántottam rá a reptoolt és vehicle destroyed + enemy killed Bár én is meghaltam, de megérte
Igen emlékszem, nagynehezen sikerült, nemrégi(keddi vagy szerdai, talán hétfői) PP-19 killekért meg bocsi, csak a csatában nem nagyon írja ki az ellenséges neveket
[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
dokee78
félisten
válasz CJ4567 #34215 üzenetére
Már gondoltam rád.
De most valami 4 fős szerverre kellesz menni.
Mert nosharon zsúfolt,emlékszel mennyire nehezemre esett eljutni hozzád.Hiába áll egy helyben,ha forrasztom elmegy.
Ma engem akartak M1128-ban így megölni,de feltűnt,hogy csökken az életereje a járműnek.[ Szerkesztve ]
-
Ventur@
senior tag
válasz dokee78 #34211 üzenetére
Üdv!
Az én taktikám az szokott lenni, hogy rpg-vel jól szétütöm, aztán mehet a repair tools neki. Az esetek nagy többségében bejön, igaz úgy csinálom, hogy a lehető legközelebb settenkedek hozzá, aztán mehet az áldás . Mindegy milyen szintű ellen csinálom, de eddig ez bevált. Igaz, ha lehet gunner-e ne legyen, mert akkor cinkesebb a móka .
Viszont így közösbe lenne nekem is egy kérdésem:
Általában alap pályákon játszok (prémium van, de nem nagyon tolom olyan pályákon) és nekem ahhoz kellene ötlet, hogy melyik pályához, melyik ruházatot célszerű használni? US és RU oldalon egyaránt.
Előre is kösz az infót, bárkinek is van tapasztalata .
Ui: Ja 90%-ban Conquest-et játszok és csak nagy ritkán rush. Többi nem érdekel .
Steam: m3h4n1k | Battlelog: m3dm4n | Uplay: m3h4n1k
-
dokee78
félisten
Köszi a dögcédula infókat.
Hogyan tudnék repair torchal enemy wehiclet megsemmisíteni?
Mert,amint rongálom vagy elmegy onnan vagy kiszáll.[ Szerkesztve ]
-
Peltár
aktív tag
válasz dokee78 #34208 üzenetére
Az egyedi dögcédula, külön kell legyártani szerintem, én is szoktam látni egyes versenyzőknél . A DICE nem fog killenként a dögcéduládra írogatni.
Ahogy kolléga írta van egy kicsi amit 100 kill esetén kapsz meg, illetve + ha egy hozzá tartozó assigmentet teljesítesz + egy amit 500 kill után.(5 service star.) Ez a nagyobb erre gyúrtam én is. Ez szebben van kidolgozva.
Zsákmányolt dögcédulán sem látszik utólag hogy a gazdája előtte mennyit ölt az adott fegyverrel. -
dokee78
félisten
Melyik az a dögcédula amelyik kiírja mennyit öltem az adott fegyverrel?
-
dokee78
félisten
válasz Mr.Csizmás #34204 üzenetére
Nekem weben sem appban sem.
Ide miért nem enged írni semmit?
[ Szerkesztve ]
-
westcoastog
veterán
válasz Mr.Csizmás #34204 üzenetére
origin app-ban próbáltam.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz westcoastog #34203 üzenetére
weboldal, vagy origin app? utóbbiból engedte tegnap este.
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
dokee78
félisten
válasz westcoastog #34201 üzenetére
Hát akkor sajna nem egyedi hiba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kutya topik
- Háztartási gépek
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Óra topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Banggood
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Opel topik
- Home server / házi szerver építése
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest