Aktív témák

• BandiHUN

veterán

válasz oriic #39300 üzenetére

Az ipse olyat lő,amit ti is megirigyelhetnétek,ahogy néztem az accuracy-tokat,de számomra ti sem vagytok piskóták,erre értem.Vagyis részedről kábé dicséret,tudom,ti milyeneket lőttök,ezt vetettem össze a ti statjaitokkal+az övével.A te 2 top fegyóddal az accuracy-d 13% körüli pl,neki jóval magasabb.
    nomeg ennél sose lő rosszabb köröket,igaz metró...

Lara:végülis annyira nem zavar,ottvan az ismik között,de egyszerűen f...ngom sincs,ki a fene,és miért sz...akodik metróval,klán nélkül,ha ilyet tud.Furcsa.Én már mennék is valami jóféle klánba,láthatóan sok ideje van játszani,de erre elpazarolni...nálam még ok,hogy sokszor 4-5 napig sem játszok,mert nem érek rá,és ha igen,akkor jobbára "instant" akcióra vágyom a metrón,de neki...
    Egyébként nem kell félreérteni,énnekem nincs semmi gondom a POH-val,mentem/mennék is velük játszani...ha játszanának nyitottan a szerójukon,mint régebben.Sajna ilyen rácsatival nem érdemes próbálkozni,mert nem ellenük akarok sz...ni...:DDD De az ő szerójukon,feles csapattal jó volt játszani,megpróbálni "tanulni" még TS nélkül is.

Aktív témák