Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Huma

addikt

A gunshipet jól vezetem amíg nem kell vele fejjel lefele repkedni meg átfordulni. A legkisebb lyukon átrepülök vele meg minden, de mikor fejreállok tuti lezuhanok. Gyakorolni kéne.
    Ami idegesítő, hogy ha én lassítok le és kezdek lőni emberekre akkor tuti mögöttem terem egy másik gunship, de itt folyamatosan baxogatott és senki sem lőtte le. Sőt még én sem tudtam lelőni saw-al pedig vadásztam rá.
    Van valami trükkje? Én megvárom míg befogja a célt aztán rálövök kettőt. Ennyi lenne, nem? Gondolom az még segít ha vonalban vagyok vele és nem oldalról lövöm valamint ha minél közelebb van.

A mesterlövészetről annyit hogy igazából az idegesített fel hogy meg sem lehetett moccanni. Én hiába sasoltam megjelenési helyről, nem lehetett rájuk látni. Ha viszont közelebb mentem akkor a már elhelyezkedett mesterlövészek leszedtek mielőtt bármit csinálhattam volna.

De amúgy más pályán is utálom őket. Ennek ellenére a stabilizátor és az advanced sniper rifle ki van fejlesztve, de csak azért hogy leszedjem az ellenséges mesterlövészeket. Nemegyszer volt már olyan hogy egy mesterlövész halomra gyilkolt mindenkit erre én átváltottam (miután meghaltam) és lelőttem. Ezt párszor megismétlem és általában megunják.
    Meg az RDX miatt is utálom őket, de nagyon. Hiába tilos szinte mindenhol használni mégis rengetegszer megteszik.

Én assaulttal nyomom meg engineerrel. A supportot is szeretem csak még nincs annyi pontom hogy azt is kifejlesszem.

Új hozzászólás Aktív témák