Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Huma
addikt
A gunshipet jól vezetem amíg nem kell vele fejjel lefele repkedni meg átfordulni. A legkisebb lyukon átrepülök vele meg minden, de mikor fejreállok tuti lezuhanok. Gyakorolni kéne.
Ami idegesítő, hogy ha én lassítok le és kezdek lőni emberekre akkor tuti mögöttem terem egy másik gunship, de itt folyamatosan baxogatott és senki sem lőtte le. Sőt még én sem tudtam lelőni saw-al pedig vadásztam rá.
Van valami trükkje? Én megvárom míg befogja a célt aztán rálövök kettőt. Ennyi lenne, nem? Gondolom az még segít ha vonalban vagyok vele és nem oldalról lövöm valamint ha minél közelebb van.A mesterlövészetről annyit hogy igazából az idegesített fel hogy meg sem lehetett moccanni. Én hiába sasoltam megjelenési helyről, nem lehetett rájuk látni. Ha viszont közelebb mentem akkor a már elhelyezkedett mesterlövészek leszedtek mielőtt bármit csinálhattam volna.
De amúgy más pályán is utálom őket. Ennek ellenére a stabilizátor és az advanced sniper rifle ki van fejlesztve, de csak azért hogy leszedjem az ellenséges mesterlövészeket. Nemegyszer volt már olyan hogy egy mesterlövész halomra gyilkolt mindenkit erre én átváltottam (miután meghaltam) és lelőttem. Ezt párszor megismétlem és általában megunják.
Meg az RDX miatt is utálom őket, de nagyon. Hiába tilos szinte mindenhol használni mégis rengetegszer megteszik.Én assaulttal nyomom meg engineerrel. A supportot is szeretem csak még nincs annyi pontom hogy azt is kifejlesszem.
Új hozzászólás Aktív témák

- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G7S28BG700EP 28 144Hz IPS4K 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! BenQ GW2270 22 75Hz VA FHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung C27F396FHR 27 VA FHD 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett (FMC) +szűrők +gyorstöltő
- BESZÁMÍTÁS! HP ZR2440w 24 60Hz IPS FHD 6ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 480GB SSD
- Lenovo ThinkCentre M920q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest