- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Everest / AIDA64 topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
Új hozzászólás Aktív témák
-
SlowhandHUN
csendes tag
Nem csak a miénk, szinte az összes szerver ilyen. Szokássá vált sajnos mostanában, h a legtöbb játékos úgy lép be a szerverekre, h az erősebb oldalra kerüljön. 64es szervereknél ez még nem akkora gond, 32esnél már igen.
Láttam tegnap h kiakattál, de ha szólsz átdoblak a mi oldalunkra. Mi is jobban szeretjük magyarokkal tolni. Ráadásul élesztünk/élesztek is, csak legyen nálad defib, mer én olyat nem hordok -
biggamer
veterán
Játék közben nyomva tartod a Tab-ot, a táblázatban kikeresed a Manage csoportot, arra klikk és előjön a lista.
Ott lehet kijelölni.Vagy valakinek beírod a nevét a Buddy helyre még a játék elött amikor mutatja az opciókat és azon meghivatod magad.
Egyébként Neked mi a neved a gaméban.
SlowhandHUN
Üdvözlünk Mester.
Jó hogy meglátogattál minket, reméljük többször benézel majd ide.És köszi a segítséget amit adtál a srácoknak.
-
CoolMan
MODERÁTOR
Hi!
Próbáld meg így telepíteni: "install bf2142--->patch 1.20---->NS----->patch1.50" így telepítettem én is nekem müködik. Ez a sima egylemezes (nem deluxe változat) + NS kieg. verzióhoz. ha mégsem müködne akkor még így is megpróbálhatod: "bf2142--->patch 1.40---->NS----->1.40--röl 1.50". Ezt a telepítést én nem próbáltam, mert nekem a másik müködött.
-
biggamer
veterán
Várjuk a fejleményeket.
Mivel sokszor járok ide a Prohardver-re, ezért amikor játszom a gaméval, akkor beírom a nevem elé a
-=PH=-
jelzést, így legalább tudják, hogy tartozom valahová.
Esetleg ha gondoljátok, Ti is beírhatnátok így lenne egy " klánunk " legalább.
/ kötőjel egyenlő PH egyenlő kötőjel / -
biggamer
veterán
Akkor oda, csak úgy tudom hogy jobban szereti ha az erdeti, az általa ajánlott helyre kerül.
Az a lényege, hogy oda kerüljön a patch ahol van a játék.A másik, ha nevet regelsz akkor a neved után tegyed oda a - HUN -t, akkor tudják majd hogy MAGYAR vagy akár merre jársz.
Én is úgy regeltem be, hogy biggamer- HUN.
Amúgy ha jól emlékszem akkor a patch megtalálja a játékot, de ebben nem vagyok biztos.
-
-
zeoos
tag
Verziószám a javítócsomaggal jön.
1.2-nél kell felrakni a kiegészítőlemezt, és az 1.5-el jött még plusz pálya is.
Érdemes napra készen tartani a gamet és figyelni a punkbusterre, ami nem olyan régen kicsit megváltozott.
Szerintem, ha a friss verzióval nyomod, millió lehetőséged lesz a csatlakozásra ... a régebbiek pedig majd feljavítják az állapotukat. -
-
Visormail
addikt
Hát szerintem ez a sima autobalance, a szerver figyeli hogy hány fő van a csapatokban és ahogy az emberkék ki be lépkednek úgy rakosgatja az játékosokat, hogy mindíg egyenlő legyen a létszám. Amikor tölti a pályát ott ki is van írva a legtöbb szervernél hogy autobalance/friendly fire/meg ilyenek = on vagy off.
-
zeoos
tag
Nem lehet, hogy hibát követtél el a csapatod, vagy valamelyik csapattagod ellen? Lehet véletlenül, de meglőttél egy valakit a tieid közül ... esetleg a statisztikád miatt, amit abban a fordulóban produkáltál.
Ha nem enged visszalépni és még emlékszel a szerveradatokra, akkor lépj ki teljesen a játékból és menj vissza ugyan abba a játékba. A pontjais megfognak maradni a forduló végéig és a bejelentkezéskor valószínűbb, hogy tudsz csapatot vállasztani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Új Dell 16 Inspiron 5630 FHD+ IPS i5-1340P 4.6Ghz 12mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- AMD Ryzen 5 5600X Dobozában
- MacBook Air M1 (13", 8/256 GB) Szép állapotban, dobozával, töltőjével!
- Lenovo legion 5 gamer RTX3060 tgp130w 32gb ddr4 , 1.5 terra m2 ssd
- Fotó állvány eladó
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest